Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: no teda!!!!

ale proč by se to mělo mazat? háádky jsou uplně normální věc.. a to ti říkám .. nejde to aby byl mír Fans Ashley a fans vanessy. prostě to nefunguje...... oni nemají rádi Ashley a my vanessu. ovšem my nejsme tak pitomé abysme lezli na jejich diskuzi a nadávali tam vanesse
  • hannah54miley59

no teda!!!!

ste všichni pitomý ale hlavně že tohle nečte Nessa a Ashley protože ty by se asi z tech vašich pitomych vzkazu rozbrečeli takže at tohle admin zmaže jinak se odhlašuju s www.osobnosti.cz !!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • medousssek

Re: vaneska77

jako promiň, ale oni si začali takže stím přestaň. vždyť oni jsou nenormální.. jako jestli v tom stojíš přo nich tak si mě naštvala.. my jsem si tady z nespesnou normálně psali a oni sem přilezli a začali na ashleynadávat, takže...
  • medousssek

:-):-):-)

čauky, tak vidím že zde zase nalezli ty otrapy.. copak jim je vanessin profil malej, že musí list aji tady.. no gtak co, ať si pomlouvaj, mě už je to fuk, ashley je pro mě nejlepší a tak to taky zustane....... ignore you vanessa's fans
  • anulka123

klaruska44

tobě taky děkuju *3*
  • anulka123

vaneska77

děkuju ti za podporu..aspoň nekdoo normáální *3*
  • klaruska44

Re: Jéééj to necháápu.

jj ja s ni taky souhlasim *3*
  • anulka123

hm..

No jo nikdo normáální na tyhle diskuy už asi není..chováte se višchni jak děcka..řešit jestli náhodou Vanessa nefotila nahýý fotky..podívejte se na Miley Cyrus ta taky měla osobnífotky sice na nich nebyla naháá ale to je jedno..a nikdo to taky neřešíí..
  • Re: Re: Jéééj to necháápu.

už bylo na čase *1* ..jo a s tebou anulko souhlasim *3* ..hele lidi já jdu,čusky *3* *15* *15* *15*
  • klaruska44

Re: ůpů

*15* *1*
  • krecek150

Re: Jéééj to necháápu.

Neboj se už jsem s nima zkončřila už jsem do tý klece zalezla.
  • ůpů

to spíš zašlápnu tebe křečku *1*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: krecek105

Ted budu pisi pisi misto Kajus *5* jsem totiz u ní *3* *3* hm......co se tu zase deje *7* *7* acha uz vimmm nejaky krecek prejze mi rika Kajuska *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: krecek105

a nemáš vzteklinu?jen se tak ujištuju..Ale spíš máš nemoc šílených krav i ostatní Ashleyniný fans jí maj *15* *15* *15*
  • anulka123

Jéééj to necháápu.

Jééj holky víte co nechápu..??Poč uráážíte Vanessu když sme se domluvili že ju nebudeme pomlouvat atd..??Jééj tak to váážně nechááppuu..newim co proti ní pořád máte..nikdo te nic jako Ashley a ona ještě nedokázali..jáá ji nemám v lásce ale zase ji neuráážím..too už je ubohý..panebože..vy ste náány..tohle je potom láska k Ashley jo.??To ani nááhodou..kdybyste ji měli doopravdy ráádi tak tady Van nepomlouvátee..jáá taky budu pomlouvat vaše kámošky a uvidíme jaký to bude..tohle už je teda fakt moc!! *13*
  • kajuska4

*15* *15* a nerikej mi kakusko sakrraaa *8* *8*
  • krecek150

A sakra házim bobek dávej pozor at do něj nešlápneš. *15* *4*
  • krecek150

Re: Re: Re: Re: krecek105

Tebe kousnu taky!!! *15*
  • Re: Re: Re: Re: krecek105

a já te pak do ní nakopu křečku *15*
  • krecek150

Re: Re: Re: krecek105

Vys kakusko radši bysis měla dojít na zachod nebo tě kousnu do prdele. *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit