-
Re: Re: Re: čusííík
jj..píšu -
je tu vubec někdo??
je tu vubec někdo??? -
Re: Ahojkyy
jj.. je tu hodně nových věcíí.. už není mír s Vanessynéma fanouškama...... takže už mužeš na Vanessu klidně nadávat, ale ne tady protože Vanessa nebo jak si to nadává :-D pro nás neexistuje _:-D -
Re: Re: čusííík
jj.. tyt tu píšeš poprvý že: -
Re: asley tisdale není Sharpay
přesně -
Re: čusííík
jj to jo Ashley is Best FOREVER *14* *14* -
čusííík
ahojky holky, tak si tady musime pořádně
psáát.. jinak tu bude nuda a to my přece nechceme..........ashley is best forever..... -
Re: ja jdu na obed za 10
coze to me ani nikoho jinyho tady nezajima -
nevím
no já nevím oničem já jsem tu měsíc nebyla.jinak Medousek má pravdu. -
Re: Re: ja jeste neco
VYPADNĚTE!!! -
Ahojkyy
Ahojky holčiny je tu něco novéého.?? -
Re: Re: Re: Re: diskuze
MAS VELKOU PRAVDU ANO NEEXISTUJE *5* -
Re: Re: Re: diskuze
a kdo se tady teď hádá?? my už nemáme duvod k hádce, protože člověk, kulikteremu sme se hadali už pro nás NEEXISTUJE, nemám pravdu holky???
To spíš piš na druhou diskuzi té osoby, protože tam to vypadá opravdu velmi zajímavě -
Re: Re: diskuze
cusik.....no ja nwm co k tomu rict.proste kazdy ma svyho oblibenyho herce herecku zpevaka a zpevacku.kazdy ma proste svuj styl hudby a tak to bude porad.ja to nechapu jak se tu muzete porad hadat.ja mam treba rada van i ash a i treba miley.proste je to muj nazor.a kdyz se date treba k emarum nebo tak.je to vase vec.proste me to vadi a myslim ze i docela hodne lidim.tak ti skusime si porad nenadavat a tak? -
Re: diskuze
promiň, ale my už na Vanessynu diskuzi nikdy nevkročíme, protože pro nás nějaká Vanessa neexistuje, takže promiň, ale u vanessy už nás nikdo neuvidí,.... mohli bysme z toho talky dostat šok, kdybysme tam v kročili, protože je to tam plný ruznejch sraček -
diskuze
ahoj omlouvam se ze vam sem lezu ale nechapu co to u van udelaly za pitomi rozkazi ze nesmite chodit na diskuzi van atd. vzidt je to jedno hlavne ze tam nekomu nenadavate takze rekneme ze vsichni sou nej ale podle me hele mam nake cislo co navazuje na ashley nevim jestly to je jeji cislo ale zkus te to (818)508-0171 zatim -
tady
tady hlasujte kdo je lepsi http://vsetkoodverci.blog.cz/0908/v anessa-hudgens-a-jonas-brothers#com ment63918570
ja samozřejmě Ashley *14* *14* -
soutěž
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-3-kolo
Už je 3.kolo a Ashley si vede skvěle, je vidět, že tu má plno super fanoušků =) -
Re: ja by som chcela...
jj... taky bych si to moc přála.. jsem ráda, že si atdy s náma budeš psát -
Re: ja jeste neco
jj... vubec to neřeš... ashley je best, tak to mužeme psát kdy chceme a kolikrát chcem..
ASHLEY IS BEST FOREVER