Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: jj presne

jj.... už to nebudeme řešit. já sem ráda že sem to udělala ikdyž se ta hádka strhla kvuli mě.....tak jaký téma?
  • kamickar

přesně

nebudeme si jich všímat a hlavně nesmíme líst na jejich diskuzi
  • simca2

jj presne

jj presne chovali bysme se tak a holky nechcete se bavit uz o necem jinem? *4*
  • simca2

jj

jj souhlasim s kamilou presne tak a taky Adelou vubec nevim kdo je vanessa zhudgens jakoby neexistovalal *4*
  • medousssek

Re: pravda

jj... jakoby neexistovali.. budeme je ignorovat, protože kdyby jsme se sněmi hádali, chovali by sme se jako malé holky.......
  • medousssek

Re: promin te

přesně takhle jsem to myslela.........
    napsala jsi to moc hezky
  • kamickar

pravda

Markéta má pravdu je strašně hodná a tak dále a to jí stačí aby byla ta nejlepší osobnost u nás co sou faninky Ash je na naprvním míste a to nám stačí nemusíme se svámi ani hádat mě je jedno kdo je lepší Ashley nebo Vanessa hlavně že někdo je má rád ne mám pravdu??myslím že kdyby ty dvě byly češki a vyděle jak se tady hádáme kdo je lepší myslím že by bylo hodně překvapený já si osobně myslím že hádání s fanouškama Vanessy nic nepomůže prostě si jich nebudeme všímat a jeto
  • nespesna

čauky

ahoj já jsem tu pěkně dlouho nebala a simca2 má pravdu
    *14*
  • vananneh

Re: Re: Re: správce

a zajímá to někoho?? *15*
  • vanessavk

Re: promin te

to máš pravdu ashley je fakt suprova *14* každy ma talent aj vanessa *14*
  • vanessavk

Re: KONEC

ja mám rada vanessu a ashley ale ja by som s tebou súhlasila
  • vanessavk

Re: Re: správce

no jaj jej to môžem povedať
  • simca2

promin te

promin te ze se tady pletu ale medousssek ma pravdu nestaci mit jen talent to neni tak dulezity ale i mit rozum a to Ashley ma me je fuk ze Ashley nema talent(ale ona ma talent)PROTOZE KAZDY MA KOUSEK TALENTU NEKDO UMI ZPIVAT NEKDO UMI TANCOVAT NEKDO UMI KRESLIT NEKDO UMI.....UZ ME NIC NENAPADA proste pro me je na 1 miste rozum a aby byla Ashley mila a aby byla hodna a usmevava na sve fanousky a to Ash ma a jeste mnohem mnohem vic vcetne talentu to vsechno Ash ma a vimto ne ze ji znam osobne ale na videich na fotkach z ruznych koncertu jak mava a objima sve fanousky a jak je stastna kdyz ji nekdo posle dopis k narozeninam od svych fanousku a Ash udela video jak dekuje svym fanouskum kamaradum i rodine za vsechno a tohle je pro me na 1. miste proto taky Ashley mam rada a vzdycky budu!ASHLEY JE MILA A HODNA A VZDYCKY BUDE PROTOZE KAZDA OSOBNOST ZUSTANE STEJNA!!!!
  • vananneh

Re: správce

Já to vim ty vole ale ten sem vůůbec nechodí takže to ani neni správce!! *15*
  • vanessavk

správce

no vananneh či ako sa voláš ony majú správce: gabriellavanessa víš!!!!!!!!!!!!!!!
  • medousssek

KONEC

holky mám nápad.... už nikdy nebudeme rozebirat VAnessu hudgens a její fans.. já bych to brala za uzavřenou kapitolu... stejnak všichni víme jaká je vanessa že?.... ať Vanessini fans nás pomlouvají a nadávají si ashley, ale my to dělat nebudeme.. jakoby Vanessa hudgens neexistovala.... prostě ona není.............................. ................................... ................................... ................................... ................................... .................................ta kže, kdo je to vlastně Vanessa Hudgens??neznám,ale nevadíí....
    souhlasíte se mnou?
  • medousssek

Re: ...

ale my k Vanesse nepujdeme nadávat.. to bysme se ponížila jako vy a to my neuděláme... my vanesse nepotřebujeme nadávat, my ne!!!! a navíc... nás nezajímá že zde budeme mít od vás hnusný komenty, jen si je pište.. žijeme jenom jednou, tak si přece mužeme dělat co chceme ne?? a když vás to tak strašně baví, tak prosímm.. diskuze je klidně jenom vaše
  • vananneh

...

takže...klidně si u Van nadávejte vy krávy posraný ale kajuska to smaže takže máte smůlu *15* Za to vy tu nemáte správce přítomnýho *15* takže smůůůla *15*
  • anickapokutova

ahoj

Na mým blogu je bleskovka tak kdo se chce zúčastnit tak tady je odkaz: http://o-missashley.blog.cz/
    (já vím že furt otravuju tak prominte) *1*
  • medousssek

pim pam pam pam bááác

a Ashley možná pro vás nemá talent(což není pravda) ale aspoň má rozum narozdíl od téé no víte od téé, co jí ani pomalu nemužu přijit na jmenoo.. jo už vim od VAnessy,... Ashleyse narozdil od ni nefoti nahááá......takže si myslim, že je lepší mít rozum než talent... což Ashley má oboje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit