-
ja jeste neco
je jeste neco chci rict:jak furt pisem ze je Asjhley nej tak co na tom je my ji mame radi a muzem si rikat co chcem ne???nebo nemuzem???ja si myslim ze tady na osobnostech nejsou vypsana pravidla co nemuzem a co muzem delat nebo jsou????a jestli nam nekdo bude rozkazovat tak promin te ale at jde s tim nekam ja na osobnosti chodim ne proto ze se budu hadat s faninkam van a s nekym jinym ale proto aby jsem potporovala Ashley i kdyz o tehle strance nevi no a co???Mozna na tuto stranku jednou narazi a uvidi ASHLEY IS BEST!!!! *14* *14* *14* A BUDE NESMIRNE STASTNA chapete mozna ze se to nikdy nestane ale kdo vi?nikdo nic nevi protoze se muze stat cokoliv *4* tak prosim uz to tady nepis te *9* a jestli vam to doopravdy vadi tak proc sem chodi te????a i kdyby ste meli i trochu radi Ash tak to pochopite *4* -
ano
ahno mame blog o ash spolecne s kamickar s shelmi a ja s omajdou -
zase
ahoj jsem tu zase ale zachvíli musím pryč na 2 hodky tak pa. -
dobrej nápad
jo jasně že sem můžeš a máš dobrej nápad ale já už du zase nachvilku prič vrýtím se zachvíly -
haloooooo
halo holky *7* *7* *7* *7* -
ja by som chcela...
Viete ja strašne by som chcela že by sme sa z ashley kamarátily a chodily
Nakupovaly
Chodily by sme spolu do kina
Pozeraly by sme spolu telku
Spievaly by sme si jej pesničky
A tancovaly
ešte niake veci ale tie ma už nenapadajú
aj vy by ste to chcely holky? já ano a moc a moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
blog
aky mate blog holkky? *7* -
holky
prepačte že vám tu lezu z vanessinej diskuse ale ja chodím na vanessinu a na tuto diskusi. dúfam že nebudem zratkiňa a chcela by som svami kecať... môžem? a je tu ktosi?
môžeme kecať ooo mám napad neviem či je dobry ale napišem to v dalšom príspevku *3* -
diplomy
tak jo di je teda přidat -
ja
ja jdu přidavat teda diplomy jj, -
jsi tu
jsi tu kamčo? -
Re: pravda
ja súhlasím *14* -
.....
ahoj!chces vyhrat stiny,rasenku nebo lak na nehty?(rimmel bo miss sport)staci kdyz se prihlasis do nektere souteze....http://make-up-cosmetics .blog.cz/rubrika/souteze -
můžu to ho poslat i kdyz nen hoovy
muzu ti o poslat i kdyz nei hotovy? *4* -
hm
nenapada me nic fakt ne:-( -
jasně
jo jasně *1* -
Re: pravda
jj asi tak no! *4* prostě se už nebudeme hádat a dodržíme to !!! -
jj
ne nebudem a kamilo promin medoussku to musim
ja jnenom sem zkusila udelat dess na nas blog lae este neni hoovy tak treba tin ho poslu ale este neni hotovy samozrejme ho vymenime az na konci zari nebo tak jj? *4* -
Re: přesně
jj.. tam já už nevkročím. a holky promiňte.. jdu na oběd.. tak páá -
jo
jo jasně ale o čem napadá tě něco??