-
simca2
Víž vy děláte jak ste velky faninky Ashley a přitom jako se o ní nabavíte jo máte o ní blog alemilí holčičikyz toho se svět neposere!! -
vis
vis kamilo nechces jit si psat na vzkaz???? -
neva
neva kamilo ze sem k tem ucesum pridala ten obrazek????? -
Re: jo
co si jako o sobě mysliš, mě nikdo odporovat nebude, protože já mám vždycky pravdu. sice se na vanessyne diskuzi hádají akle aspo%n se tam bavijou o vanesse a nerozebiraji kdo má dneska jaky kalhotky!!!!!!!Jessinka a medoussek a polibte nám prcky!! *5* *4* -
Mno a co ??
A snad toto je dizkuze blogu toto je dizkuze Ashley a né blogu mno ikdyž je o Ashley ale já si myslim že se zde má bavit o Ashley a né mno já tam přidám to paparazzi atd !! Zrovno vy jako !! Jo možná tu už nemáte o čem psat a dělat jako tak radši běžte a vraťe se tak za 5 dni a uvidíte kolik toho budete moc probírat !!! -
pp
já jdu -
jo
jo přesně Markét jesinko666 ty nám nemůžeš poroučet mi si můžeme dělat co chceme -
ale
ale to je blog ash -
jesinka666
jenže ten blog je o Ash -
simca
jj -
Michalo
moc dík přídaly ste tam někdo něco? -
???Nechápeme
Jako proč se tady bavíte o nákým debilním blogu dit tato je Ashley dizkuza a není to dizkuze nákýho vašeho blogu tak jestli se nechcete jako bavit Ashley a nenapíšete něoc normálního než jj a dík tak to je potom k ničemu !!Dit je přece spoustu věcí o Ashley co se dá rozebírat !!A když nechcete se o ní bavit tak si prostě dejte svoje ICQ a pište si přez něj !! Pač já newim mno ste asi trubečky !! -
kdo
ja pridam fotky do paparazi jak jela ash do newyorku a takove podobne vecijo??? -
ty
ty blogy sou krasny -
medoussek a jessinka666 píšou
Ahojky sme tady obě dvě na jednou komplu a píšeme o čem se kecá ?? -
kamilo
už to tam máš a u autora jsem napsala tebe -
shelmi
dík -
simča
jj -
Kamčo
já to skusím -