-
shelmi
mě se to furt nezobrazuje do titulku dám Ashley.rubrika-vlasy,autorka-Kamila ,pak tam dám obrázek a ono se to neoběví toje divný -
anketa
to půjde těžko -
ja
ja neco musim koupit do obchodu za 10 min. jsem tu.a muzu tam pridat anketu???ale nevim kde ji pridat -
desing
jj to by bylo dobrý ale já to z grafikou moc neumím můžeš se podívat třeba na shelmi-pribehy.blog.cz a mrzimor-net.blog.cz tam jsem desingy dělala já a taky to podle toho vypadá -
holky
holky to je uplne bozi ja moc s blogem neumim takze kdyz neco nebudu vedet poradite mi???
a co kdybys me udelali to zahlaví s ashley misto tech kytar ty kytary jsou taky uplne krasne jak chccete co?? -
jsem
jsem tu -
ahojky
ahojky tak jsem nachvilku tady, ale vubec newim co psát, protože se tady v té konverzaci strácím,o čem že se to bavíte?? -
as
pridala sem tapety a fotky doufam ze se mi objevi no tak caw
ja mam tapetu kde je ashley s Maui kdyz byl jeste štěně je tam upa bozi *14* *14*
Ashley and Maui are best!!!!! -
je
je tu nekdo??? -
si
si tu???mas ho??? *7* -
pust
pust si to to video jeto lepsi protoze tam ma jine saty -
a nebo
a nebo vlastne pust si to video tam ukazky jak ho fotila je tam v takovych fialovo cervenych satech a ma afinu tak ten to shoot se mi libi -
jo
jo nasla bez na tuto stranku a tam bez skoro dolu a mas tam napsane nazev clanku a ten je takovy:Vanessa Instyle Photoshoot jo?a tam je video tam v tom videu je vanessa a sedi nemusis si ho poustet presne takhle vypada v to shootu jo?to je ta stranka http://oh-missvanesa.blog.cz/ -
našla
našla si ten shoot?? -
tak jo
tak jo já počkám -
jo
jo!!!!!!!!stou afinou se me libi jenom na jednom shootu pockej chvily ja se pokusim najit chci slyset tvuj nazor jestli se ti taky libi -
jo
jo ses dobra a fakt to je divny proc ma blond vlasy mozna ji to zmenily na pocitaci nebo ze si treba obarvila neakou barvou na vlasy ktera se rychle smyje i to je mozne. *7* -
ale mě
mě se Vanessa nelíbí stou ofinou promiň ale fakt vypadá příšerně a jak teď se maluje tou strašně viditelnou rtěnkou tak to je fakt hrozný -
jo
jo já vím ale divný jeto na tom ashleytisdale.org tam má blond vlasy a je napsáno utoho žeje to nový toje fakt divný jo a přidala sem videoklip kde je vidět ten novej dům Ashley je fakt boží.I love Ashley *14* *4* *14* *4* -
ale fakt
ale fakt to vypada silene ten van shoot jinak ma docela dobre shooty ale tento vypada fakt divne