-
Re: Re: ble ashleny
Řeknu ti to asi takhle, piš si co chceš mě je to fuk, na profilu máš sice, že je ti 20, ale 20 ti není xD... A víš jak to poznám styl psaní a metodika vyjadřování... Možná ti je 20, ale chováš se na to, že je ti o dost míň... Takže zkráceně 20 ti rozhodně není xD... -
Re: já
já newím kdo bby měl být správce. někdo kdo už je tu hoděn dlouho -
ble ashleyna
piš si tady každej den co chceš. nám to nevadí. my máme ashley rádi, akorát tady zesměšnuješ sama sebe.. si jako maličké miminko, které neumí uznat pravdu -
já
já nevím kdo je hlavní správce neměl by se zvolit??nebo něco takovího? -
domluva
hele vy nebude psat na van a my na ty dve ok plati?? *3* -
Re: Re: ble ashleny
faganské nejsme ty smradre malej jo a nech toho už seš trapná a kamča má uplnou pravdu a ashley není ružová barbie a aji kdyby byla furt to má lepší než tutka vanessa která musí být vždy pro jen aby sní každej kámošil!! -
třeba
třeba sme růžoví bárbínky ale nejsme takoví debilové jako ta vaše ´kurva Vanessa a nelezte Ashley na diskuze sou to Asleyiny diskuze a ne Vanessi -
Re: nicky
jj trapný!!!!!! xD Moc kouká na telenovely xD... Bože mě by zajímalo její IQ, se s váma vsadim o milion, že mám vyšší xD... -
Holky...
Holky klid nereagujte na ní :(... Jako o Vanesse víme svý, že?! Hlavně to, že nahý fotky může nafotit jen mentálně zaostalej člověk nebo totální magor... Btw, kdo je u nás hlavní správce??? -
nicky
dobře si jí to natřela Vanessa je děvka která se fotí úplně nahá pro Zaca a pak sou ty fotky na internetu jo a víte žýe si vymyslela že je těhotná jen aby jí Zac neopustil -
Re: Re: rekly jste si o to!!
drz hubu *16* -
Re: ble ashleny
hm...jasne....ona se omluvila.....to teda neni vubec pravda bez te vsici co milujete kurvu ashleynu do pice vy ruzove barbinky faganskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *16* -
Re: rekly jste si o to!!
ale tady správce od vanessy se zlobí na mě že sem napsala neslušný komentář ke kundě vanessa!! -
ble ashleny
hele nech Ashley napokoji jasný Ashley je milionkrát lepší než ta vaše Vanessa,Ashley se aspoň nevyslíká na veřejnosti a amí se oblíkat stokrát lío než Vanessa takže jí nech napokoji!!!! -
co?
tady píšou lidi každýden v klidu co tu děláš? -
rekly jste si o to!!
kvuli nicolce sem budu psat kazdej den kraviny o ashleyne nemapsat k van ASHLEYNA JE PICA Z PICOVA blba a krava namyslena jasny ruzova fifina nacancana *15* *16* *8* ble dela se mi z ni blbeeeeeeeeeeeeeeeee podekujte nicolce nebo jak se jmenuje!! *10* -
já
je tu někdo? -
aHOJ
ahoj tak já jsem zase tady o čem se bavíte? *7* -
...
Musim tak papapa -
holky
to už je jedno jestli má ráda obě jeto jenom stránka o celebritách