-
no
no nahodte nejaký téma mno???já už fakt newim my jsme probrali moný i nemožný co ted? -
ne
ne to fakt nemusi delat schazovat ale uz to nereste *4* *4* -
Re: jessinka
Hej nicky s tebou si rozumim, máme stejný názory ;)... -
holky
nahodte nějaký téma je pravda že už tu je zase nuda!! -
jessinka
pokud jessi narážíš na mě že ssem tam měla vanessu už ji tam dávno nemám ale at si má ráda obě dvě to jí zakázat nemužeme a nemužeme ji zakazet co píše o ashley a o vanesse je to její věc ale nemusí jedu schazovat na jedný diskuzi a druhou na druhý víte co myslím přesně to co řekla elizabeth!! *7* *9* -
no a
no a co ze ma rada obe hlavne ze sem chodi a podporuje ashley proc by to neslo mit rada obe?? -
páááá
No nic, už je tady zase nuda, tak já du.. mějte se hezky. pááááááááááááá -
Re: Obě mít ráda může...
tjn.....to fakt nemusí -
Obě mít ráda může...
Obě mít ráda může to jí neberu, ale nemusí Ashley "shazovat" u Vanessy na diskuzi ;)... Ale tak jako mě je to jedno... -
Určitě
Určitě má ke každej vzath jibej Vanessu má radši jak říkal medoussek tak se jí nebudeme na nic ptát hlavní je že sem na Ashley dizkuzi nepíše blbé věci a že se si s nama dobře pokecá !! -
Re: ok
njn.. mě to psala do vzkazů: já sem se jí totiž ptala koho má rači a ona napsala ať se na ni nezlobím, ale že má rači Vanessu -
ok
ok můžeme se jí na to ještě zeptat, ale tak aspoň nemusí u Vanessy podporovat to, že Ashley na Vanessu nemá a hlavně kdyby měla ráda obě tak tohle neudělá... -
To neznamená
To ale neznamená že nemůže psat do dizkuze Ashley !! -
Re: Ale
podle mě prostě nejde mít rád obě dvě... to prostě nejde!!! -
Ale
Nechci se jí zastávat ale třeba někdo kdo chodí na Ashley dizkuzi má ve fankulubu i Vanessu !!Taky má rad obje!! -
pro všechny
nespesná má ráda obě.. psala mi to do vzkazůů. víc má ale ráda vanessu Hudgens -
tak
tak hele tak až přijde tak se jí na to ještě zeptáme ne tak třeba má vážně hooodně rýda obě a dělá tob takhle prtž kdyby řekla že ji m ráda na ashley diskuzi tak by na ni byly všichni nštvaní! -
TŘEBA
Třeba má rada obje!! -
Už se s ní nebavim...
Mno příště se s ní už nebavim a budu jí ignorovat, asi si jí vymažu i z přátel !!!! *16* -
PODLE
Podle mně je to pěkná přetvářka !! *8* *5* *5* *4* *4*