-
Už
Už sem zase hlásla por Ashley !! -
blonde
Jo to je moc super !! -
Re: pokračuju
Dobrý :)... -
pokračuju
jéé pardon nedopsanej koment... tak pokračuju..teď jsem koukala a Ashley je na 1.místě jako nejlepší modelka a na 2.místě jako zpěvačka...no není to super?...takže Ashl se nemůže špatně oblékat když je na 1.místě jako nej modelka.... *14* -
Re: holky veděli jste to?
Co jsme měly vidět??? -
holky veděli jste to?
holky teď -
holky veděli jste to?
holky teď -
Re: Re: holky
Ashley ve vešem vypadá super.. -
Re: holky
wow!!! Gratuluju!!! Jj Ashley se oblíkat umí :)... -
holky
holky 10 nej obíkanějších hvězd za listopad minulího roku sice to je rok starý ale to je jedno gratuluju Ashley tobě Vanesso ne
10. Kat Dennings
9. Chanel Iman
8. Dakota Fanning
7. Vanessa Hudgens
6. Emma Watson
5. Theodora Richards
4. Selena Gomez
3. Camilla Belle
2. Ashley Tisdale
1. Rihanna -
Re: holky
Jo hlavní správce je kakadu nebo jak se jmenuje, ten založil tyhle stránky jako osobnosti.cz, ale někdo musel vytvořit Ashley profil a to je správce Ashley... A neni to kakadu -
holky
holky to je beznadějný prootože správce je kakadu a ten je správce všech osobností,hereček,herců,skupin a tak dál -
ještě ke kajusce4
kajuska4
vanesska je mucq - 10.07.2009 14:41
Vanesska je krasnoucka mucqqqqqqqqqqqqqq q
Tady to je pěkná ukázka toho, že jí vážně neni 20 xD... Ona vůbec nic neví o předmětu, kterej se jmenuje psychologie, takže buď má jen základní vzdělání a nebo je teprv ze základky... Jako holky nic proti vám, ale i vy se vyjadřujete líp ;)... -
Re: jo
já taky newím, ale myslím, že ten dotyčnej by měl být už hodně dlouho přihlášenej tady na osobnostech -
Správce...
Správce by měl bejt zvolenej automaticky a měl by to bejt zakladatel profilu o Ashley... -
jo
já si myslím že by se měl správce zvolitale kdo by to měl být to teda nevím?? -
Re: kajuska4
kdyby jí bylo 20 určitě by se nechovala tak, jak se chová -
kajuska4
Řeknu ti to asi takhle, piš si co chceš mě je to fuk, na profilu máš sice, že je ti 20, ale 20 ti není xD... A víš jak to poznám styl psaní a metodika vyjadřování... Možná ti je 20, ale chováš se na to, že je ti o dost míň... Takže zkráceně 20 ti rozhodně není xD... -
Hlavní správce Ashley
podle mě by se měl hlavní správce Ashleyného profilu zvolit, -
Re: Holky...
přesně takk.. taky bych jí ignorovala, ať si sem všichni píšou co chcou!!