-
Jste tu někdo???
Jste tu někdo??? -
nuda
tuje noda. -
nevím
no já nevím naco mám kliknout a co dělat tak já hlasovat nemůžu. -
Re: Picture This
jn..ja uz to takly videla aspon 3* *1* sem z toho filmu byla hotova ale tak to asi pochopi kazdy si to nak uz podle tonu vybavi... -
Re: anulka
Pardon předmět měl bejt anulka, omlouvám se...
jj vnímám... -
marsa12
Konečně někdo kdo tu taky umí anglicky ;)... Nic proti ostatním... na Picture This se chci taky mrknout, našla jsi ho na youtube??? A norma si zadala Picture This???... Plsky hlasujte furt na http://tweeterwall.mallplace.com/tw /worldwide/best-female-solo-artist
a na
www.teenchoiceawards.com
j ak jsem vás prosila už dřív :)... -
někdo
vnímá mě tu někdo? *7* -
.
za chvilku prijdu... -
Picture This
A nebo aji ten film Picture This co natočila Ashley je upaa Best..já jsem se na něj dívala na youtube ale nevidělajsem to dokonce..ale ï když to bylo anglicky pochopila jsem to a bylo to kráásný.. -
Jste tu???
Jste tu???
Jo a tu premiéru jsem písla i do novinek ;)... -
tady
už jsem zase tady ohledně filmu nevím nikdy nic. -
btw
btw o premiéře toho filmu jsem psala pár komentů níž, v US 7.8.09 a u nás měla bejt 13.8.09 a pak jí přesunuli na 24.9.09... -
Vim kdy byla ve Španělsku...
Ve Španělsku byla hned po Itálii, a to 11.6. páč ten ten vycházelo GP ve Španělsku, pak na 12.6. odjela do Německa, páč 12. vycházelo GP v Německu a u nás a pak se do Španělska vrátila... -
marso12
No vím akorát že tam byla hned jak odjela z Milána..a v miláně byla 9. června..takže vůbec netušíím.. -
They Come From Upstair
Jééj tak to si myslím že než se to dostane do našich kin že si ještě chvilinku počkááme..už to mělo premiéru ve spojených státech?? -
...
to je jedno..momentalne sme resili novy film s Ashley..nevis kdy Ashley byla ve Spanelsku? -
Aliens In The Attic
Momentálně řešíme Aliens In The Attic (They Come From Upstair) a českou premiéru... -
marso12
a téma?? -
..
jasne berem kazdyho *1* -
Aoojky
Ahoojíík holky..mohla bych se taky připojit do diskuze??