-
ted
ted jsem si zkazila kamaradství s anet jaké je ponaučení pro mě?? nebavit se s vanfan a nikdy jim nevěřit dokážou jenom lhat *9* -
-
Re: ted
hmmmmmmmmmmm -
-
Re: Re: ted
s fanoušky vtrapky bych se nikdy nebavila... protože oni jsou...... *5* -
-
Re: Re: Re: ted
jono -
-
Re: Re: Re: Re: ted
za markétu říkám ,, už jsem se ponaučila"
-
-
-
-
-
ale
ale vi??? co???? stwejnak zac je hroznej frajer který zase si myslí že je borec jako jeho přítelkyně *15* *15* *15* asi jsem zapoměla jak se jmenuje *15* *15* -
-
Re: ale
no ale aspoň je Zac hezkej vííš. a třeba ani newíš jakej je.. mě nepřipadne moc namachorvanej.. no ale určitě je milionkrát lepší než scoot.. a ty asi myslíš vanessu lochnessu.. jo tak to je hnuuus - z té zvracím ještě víc než ze scotta -
-
Re: Re: ale
joooooooooooooo!!!!! tak se jmenuje *15* dík že jsi mi to připoměla a podle mě zac je hroznej frajer a ty nagelované vlasy mu vůbec nesluší jako simpatak mi prisel v 1 díle HSM ale potom jako kdyby mu slava stoupla do hlavy -
-
Re: Re: Re: ale
každýmu stoupla sláva do hlavy.. každej se aspoň trošičku změnil! -
-
Re: Re: Re: Re: ale
jo ale zacovi a lochnesse až až.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ale
pouze lochnesse *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
vis ne???
ej to jsem zvedava co n....... -
-
Re: vis ne???
jj to já taiy...doufám, že se to nějakým způsobem vyřešíí -
-
Re: Re: vis ne???
hm to doufam!:-D tak co???videla jsi v TV Crank It Up???? -
-
Re: Re: Re: vis ne???
ja ne -
-
Re: Re: Re: Re: vis ne???
já jo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vis ne???
tak to mAS DOBRY NASI ASHLEY NEMUSÍ A ANI NEWM PROC REKNU O NÍ SLOVO A ONI AKORAT ŘEKNOU VO NA TE ASH VIDIS???? *9*
LE ZASE JSOU DOSPĚLÍ MAJÍ JINÝ VKUS JA NEZMĚNÍM NÁZOR ASH JE NEEEEEEEEEEEEEEEJ *14* -
jjá sem se na to divala s tatinkem a on takovy: to je Ashley? a já : jj! tak tasm ji to faklt sluší *15* *15* *15* *15* *15* -
se mas *15* *9* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: vis ne???
jj... na Očku ho te´dka hrajou celkem často -
-
Re: Re: Re: Re: vis ne???
ja jsem ho nevidela *9* skoda *9* -
-
tak se divej pořáádně *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Americké Cukroví ...
No newím ... teď se musím učit němčinu dělám úkol ... ale našla jsem zatím tohleto a špatně to nevypadá ... *14*
http://recepty.chytrazena.cz/vanocni-recepty/americke-cukrovi-35056.html -
-
Re: Americké Cukroví ...
Oki..dobře počkám tu..hm..vypadá to dobře.. *4* -
-
Re: Re: Americké Cukroví ...
Děkuji ,... klidně piš ... já udělám kousek a dijdu odepsat a tak ... *14* *3* Jenom budu odepisovat pomaleji ... *3* *14*
Tááák mooc se mi po Vás stýskalo, že se prostě budu učit u počítače ... já už to bez Vás nevydržím !!! *14* *3* *9* -
-
Re: Re: Re: Americké Cukroví ...
Jasné..mně se též stýskalo *9* *14*
-
-
-
-
...
Dneska se mi asi bude zdát o Zacovi ... *15*
Twe najendou lituju že už nejni Zac a Ash spolu i když jde spíš k Nessie ... tak... no koukám že už zase melu ... *15* *15*
Twee ... ale máš pravdu, dneska to Zacovi nesluší ty vousy a ty vlasy ostříhlý ... jak bezdomovec ve značkovém ... *9* *15*
Ale v tom filmu ... yeahh ...
Už zase meluu ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Dobře.. *15* -
-
Re: Re: ...
Kajuško já musím jít ... *9*
pááá ... *9*
A ahojíík Andy ... *14* *9*
musím jít holky..
Dyžtak večer tu budu kdybyses Kajuš vrátila... *4* -
-
Re: Re: Re: ...
Škoda..mno já se vrátím až kolem té 10h spíš nwm.. *9* měj se krásně a paaaa *14* *14*
-
-
-
-
:-//
Koukám, že se nic nezměnilo a pořád se nepřidala žádná foteška, mě už tohleto štve, to se na to můžu vykašlat a furt tu bude mít jen 1858 ... Já už chci aby měla přes 2 000 jako Nessie ... a furt nic ... kdyby se přidaly ty moje za posledních 14 dní tak už má možná 3 000 *8* *9* *16* *9* *8* -
-
Re: :-//
Přesně *8* -
-
Re: Re: :-//
Achjoo, a u Nessie totéž, jak sem přidávala ty fotky z narozeninové oslavy, bože já jich tam přidávala asi 60 možná i víc a ani jedna se neukázala a to už mě totálně vytočilo ... *8* *9* -
-
Re: Re: Re: :-//
*8* *8* já si jdu stěžovat *16*
-
-
-
-
Fůůůůůůůůůůůj :-!!!
Ta holka zpívá tak hnsuně :-! A pak tam Ashleynka přijede ze zhora a zachrání too ... bože ten Ashleyn hlas je táák božskeej *14* *14* -
-
Re: Fůůůůůůůůůůůj :-!!!
to jo *14* *14* -
-
Re: Re: Fůůůůůůůůůůůj :-!!!
*14*
-
-
-
style xD
A jaký style converse sis koupila??? Já bych chtěla tenhle je božíí
http://www.i-style.cz/zbozi/6767/ DC-boty-damske---DC-Rebound-Hi---ce rno-ruzove.htm
A co sluneční brýle schválně jestli se trefíme do stylu *15* *15* -
-
Re: style xD
Oni jsou hnědo-šedé ale na netu nejsou..ale jsou božské a brýle mám Americké.. *14* *14* -
-
Re: Re: style xD
Jo ale jako jaký brýle?? Jakoo velký mouchy s hubenými obroučkami jako nosí teďkonc Ashley hodně ... ty chci totiž protože je má Ashley i Avril i Nessa *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: style xD
Jj to jsou ony *1* *1*
-
-
-
-
Drsnýýý
Hey tak tenhle dort bych si asi někam dala do vytrýny a každej den nad ním slintala ... http://ash-and-ve.org/Gallery/displ ayimage.php?album=1853&pid=75961#to p_display_media *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Drsnýýý
Hmmm...mňam...dala..bych..si..jé -
-
Re: Re: Drsnýýý
Styď se ... sežrat Ashleynku ... *15* *15* *15* *15* Že se nestydíš ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Drsnýýý
Né Ashleynku právě chci si nechat ale,to okolo dortu to miluji! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Drsnýýý
Tak fajn vrstvu s Ash necháme a hezky uložíme do skleněný vytríny xDD A ostatní sežereme ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Drsnýýý
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Disney!
Začala jsem zase mít Disney stars... Miley, Demi, Selena, Ashley, Nessa, Emily, a Teddy ze seriálu Hodně štěstí Charlie... :D :D :))
A žeru úplně totálně Kouzelníky z Waverly... :D :D Hlavně teda Davida Henrieho :D :D :D -
-
Re: Disney!
jéééé :) ♥ to je šupa :P ♥
Já miluji:Vany,Ash,Demi,Miley a dcl Selenu ;) -
-
Re: Re: Disney!
A Davida ne jo? Ts... :D :D :D Takej boží herec... :D :D :D -
-
Re: Re: Re: Disney!
tak já ho moc neznám :D
-
-