-
jj
jo ja na ten film du na sto pro hrozne se tesim aspon budem mit zase se ocem povidat *1* *1* -
anulka123
už jsem ti to poslala! -
jo
jo aha a zeptas se ji na neco????pls -
.....
jj já jsem tu nová no!doufám že budeme spolu dobře vycházet! -
už si tu??
ty už su Medousssku -
ty
ty jsi urco hezka krasna a syndynka to rikala z jsi dokonala!! *4* -
-
Re: ty
nejsem tak to si vymíšlí!!!a ted si nědělám srandu!!
-
-
ja
ja nemam -
jo
jo presne kdyby bych byla jako ashley a vynessa by to taky potrebovala *1* *14* tak ji to prejme treba se zmeni k lepsimu jako ashley *14* -
muzu
muzu se na neco zeptat??? -
-
Re: muzu
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
-
:-)
je to táák super. když du po chooodbě ve škole tak hraje jenom ASHLEY a Miley a potom i ostatní, ale Vanessu si tam nikdy nikdo nepustil:-D proč by to asi dělal, nechceme přece ohluchnnout:-D -
-
Re: :-)
fakt jako v rozhlase??? *4* -
-
Re: Re: :-)
jooo aji že si to vždycky pouští všichni jen tak na mobiluu -
-
Re: Re: Re: :-)
ahah jo a vy muzete si o prestavce pustít pisnicky ?? my ne:-( ale mám takový pocit že od nás ze skoly nikdo nema rad ash no krome nas dvou a nasich dvou kamaradek ktere chodí do nasi tridy za tím jsem nepostřehla no a potom mam 15ti letou kamosku z vytvarky ta ji má taky rada!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
To u nás to není tak, že by ju milovali tak jak já. je to prostě tak že zbožňují její pisničky a tak.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
jo no tak muzou mít radi mix písní *15*
-
-
-
-
Re: Re: :-)
no ja jsem mela referat o nej zpevacce pustila jsem na ukázku its alright its ok !!!! vsem se to líbilo i klukům a to ji neposlouchají a moje 2 nej zpevacka je miley a kelly *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :-)
jj.. já taky měla referát o Ashley a puustila jsem taky IAIO:-D:-D:-D a klukum se to taky libilo, protože je to spíš ne taková sladká hudba ale spíš trošku tvrdčí:-D -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
jo kytary bubny nej je to na koncertech to rada poslouchám aj ty nástroje *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
jj:-)
-
-
-
-
-