-
ok
ok moc ráda. kto má rad miley cyrus? jááááááááááááááááá ááááá + ashleyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* -
jste
ste tu???? -
no
no promin kristy ja jdu za kamoskou ale vecer tady mozna budu jo????tak ahojik!!! *4* hezky jsme si pokecaly *3* *3* *3*
papa *3*
I LOVE ASHLEY!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: no
jj ahoj I love Ashleynka best forever ashley *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3*
-
-
jake
jake tema??? -
-
Re: jake
já vím *4*
-
-
ashleyna
hhaaaaaaaaahhhhhhhhaaa h *15* *15* *15* *15* fujj ashleyna byla holohlavá -
-
Re: ashleyna
a ty chces mir!!!!tzo na tebe kaslu ty ...... a ze ji to sluselo!!!!je krasna v kazdem smeru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ted ty
ted ty Ado!! *15* -
ahojky
ahojky Best Girl.-D
kami: más fakt kráásnou fotku na profilu *14* -
-
Re: ahojky
ahojky
díky moc ty taky -
-
Re: Re: ahojky
díky ash na obou vypadá uzasne fakt!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: ahojky
to teda je Ashley je čím dál víc krásnější a já hnusnější *15*
-
-
-
-
kdo=O??
hele lidi kdo teda tu na tu párty bude?? já určo přidejte komentííkk *14* *14* -
BG
co kdyby jsm zase Ash změnily fotku?? třeba jak byla ted na té poslední akci...:-)
*14* -
-
Re: BG
Kajuškooo... mělas pravdu .... Ashleynka je vážně hezčí s těma hnědýma je taková víc rebelka jako Nessy a prostě taková celkově super ... jako blond, je sladká a nevinná ... *1* *1* *1* *14* *1* *1* *1* Ale úplně nejhezčí je stejnak když měla tu světlou hnědou jak má ten photoshoot cosmos .... (ashley-tisdale-is-the-best.blog.cz) na blogu mám video tak jak se mi líbí nejvíc, je to ten druhej photoshoot *14* -
-
Re: Re: BG
jo no...mas pravdu!!! *14* kraasa *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: BG
Joooo.... áááá... já se zase zamilowala, do jedný fotešky, kde má hnědý vlásky a ty smi to prostě musela zhoršit Makýsku a na tej akci sem se taky zamilowala do těch fotek, kurňa ... jak se mám odmilovat *1* *1* *1* A nebo nééé, já nechci .... božeee... ta je tááák kwááásnááá !!! *14* *14* *14*
-
-
-
Re: BG
Jo chtělo by to, už dcl stará tahle ... *14*
Ale dáme jí tam s hnědými vlasy jako je teďka aktuálně *14* A na jaký akci myslíš? *7* -
-
Re: Re: BG
NA NJNOCEJSI..:-D pocky poslu adkaz..:-D
-
-
-
Ahojík ... :-)))
Nooo jako jsem úplně v krdeli ... *15* *15* Já ten příběh Hellcats tak nějak chápu z těch fotešek a normálně sem úplně smutná protože v 10. díle se asi ten blonďák rozejde s Ashleynkou ... teda aspoň podle těch fotek to tak vypadá ... kanec hnusnej ... *8* *15* Já vím asi to moc prožívám ... *15* *15* *15* -
-
Re: Ahojík ... :-)))
Ahojík..ou.. *15* -
-
Re: Re: Ahojík ... :-)))
Čauky.néé to bude smutné moc moc.. *9*
-
-