Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley-nika

ok

ok moc ráda. kto má rad miley cyrus? jááááááááááááááááá ááááá + ashleyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

jste

ste tu????
  • simca2

no

no promin kristy ja jdu za kamoskou ale vecer tady mozna budu jo????tak ahojik!!! *4* hezky jsme si pokecaly *3* *3* *3*
    papa *3*
    I LOVE ASHLEY!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • aakristina

Re: no

jj ahoj I love Ashleynka best forever ashley *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3*
  • omajda

jake

jake tema???
    • simca2

Re: jake

já vím *4*
  • ashleyna

hhaaaaaaaaahhhhhhhhaaa h *15* *15* *15* *15* fujj ashleyna byla holohlavá
    • simca2

Re: ashleyna

a ty chces mir!!!!tzo na tebe kaslu ty ...... a ze ji to sluselo!!!!je krasna v kazdem smeru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • omajda

ted ty

ted ty Ado!! *15*
  • simca2

ahojky

ahojky Best Girl.-D
    kami: más fakt kráásnou fotku na profilu *14*
    • kamickar

Re: ahojky

ahojky
      díky moc ty taky
      • simca2

Re: Re: ahojky

díky ash na obou vypadá uzasne fakt!!!!! *14*
        • kamickar

Re: Re: Re: ahojky

to teda je Ashley je čím dál víc krásnější a já hnusnější *15*
  • mileycyruska

kdo=O??

hele lidi kdo teda tu na tu párty bude?? já určo přidejte komentííkk *14* *14*
  • simca2

BG

co kdyby jsm zase Ash změnily fotku?? třeba jak byla ted na té poslední akci...:-)
    *14*
    • puspuspusinka

Re: BG

Kajuškooo... mělas pravdu .... Ashleynka je vážně hezčí s těma hnědýma je taková víc rebelka jako Nessy a prostě taková celkově super ... jako blond, je sladká a nevinná ... *1* *1* *1* *14* *1* *1* *1* Ale úplně nejhezčí je stejnak když měla tu světlou hnědou jak má ten photoshoot cosmos .... (ashley-tisdale-is-the-best.blog.cz) na blogu mám video tak jak se mi líbí nejvíc, je to ten druhej photoshoot *14*
      • simca2

Re: Re: BG

jo no...mas pravdu!!! *14* kraasa *15* *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: BG

Joooo.... áááá... já se zase zamilowala, do jedný fotešky, kde má hnědý vlásky a ty smi to prostě musela zhoršit Makýsku a na tej akci sem se taky zamilowala do těch fotek, kurňa ... jak se mám odmilovat *1* *1* *1* A nebo nééé, já nechci .... božeee... ta je tááák kwááásnááá !!! *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: BG

Jo chtělo by to, už dcl stará tahle ... *14*
      Ale dáme jí tam s hnědými vlasy jako je teďka aktuálně *14* A na jaký akci myslíš? *7*
      • simca2

Re: Re: BG

NA NJNOCEJSI..:-D pocky poslu adkaz..:-D
  • puspuspusinka

Ahojík ... :-)))

Nooo jako jsem úplně v krdeli ... *15* *15* Já ten příběh Hellcats tak nějak chápu z těch fotešek a normálně sem úplně smutná protože v 10. díle se asi ten blonďák rozejde s Ashleynkou ... teda aspoň podle těch fotek to tak vypadá ... kanec hnusnej ... *8* *15* Já vím asi to moc prožívám ... *15* *15* *15*
    • klaruska44

Re: Ahojík ... :-)))

Ahojík..ou.. *15*
      • kajuska4

Re: Re: Ahojík ... :-)))

Čauky.néé to bude smutné moc moc.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit