-
nicky
dobře si jí to natřela Vanessa je děvka která se fotí úplně nahá pro Zaca a pak sou ty fotky na internetu jo a víte žýe si vymyslela že je těhotná jen aby jí Zac neopustil -
-
Re: nicky
jj trapný!!!!!! xD Moc kouká na telenovely xD... Bože mě by zajímalo její IQ, se s váma vsadim o milion, že mám vyšší xD...
-
-
pockej
pockej tam pul hodiny nevim to jiste ale urcite este prijdu jj tak zatim haoj *14* -
as
ashley jenej a to s tim ja rekla proc si to believe nechla udelat to rekla uplne krasne zejj? -
jj
ahoj jak se mate? *4* -
no
no tak tim padem nechapu proc tam ma svetle vlasy hejusko mas to taky smaz to cele az do toho org od konce a dej enter a potom 3 nbo 4 clanek mas jedina fotka s blond vlasy *4* -
ne
ne ja sem to teda nevidela kde to je??ale podte se bavit o ash me uz to enbavi *4* -
Hannah vs Ashley
*14* Hannah určitě Ash moc ráda nemám! *13* -
-
Re: Hannah vs Ashley
no tak si polib -
-
Re: Re: Hannah vs Ashley
to že ash nemám ráda neznamená že mi musíš říkat at si políbim každý má svuj názor jo tak se uklidni TO JSI PŘEHNALA....! *16* *15* *15* *5* *8* *8* *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
Ty vole si normální?Ty máš přezdívku podle Ash a nesnášíš jí?Já ti to taky řeknu:POLIB SI! -
-
Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
proč protože mám ráda ashley olsen a né tu vaše ashleynu tisdalovou!! *15* *5* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
Tak v tom případě sem nepiš a neřikej jí ashleyno!! *8*
-
-
Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley
hm to jo to máte pravdu ale ona muže myslet jinou ashley!
-
-
-
-
-
Ashley is best best
Ashley je nejlepší.Ash is best best best best best and best.I love Ashley *14* *4* *14* *4* *14* *4* -
A NICKY
a nicky neznas na ashley???? -
-
Re: A NICKY
na ashley nemám ještě ale taky shánim!
-
-
...
už jsem jí to napsala a tak doufám že si to přečte a řekne jí to mno a doufám že mi odepíše na spoustu komíku mi neodepsala já ji komentáři bombarduju ale to nevadí miley je strašně dobrá škoda že si nemužu psát i s ash at vím jaká je!