Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamickar

nicky

dobře si jí to natřela Vanessa je děvka která se fotí úplně nahá pro Zaca a pak sou ty fotky na internetu jo a víte žýe si vymyslela že je těhotná jen aby jí Zac neopustil
    • Re: nicky

jj trapný!!!!!! xD Moc kouká na telenovely xD... Bože mě by zajímalo její IQ, se s váma vsadim o milion, že mám vyšší xD...
  • simca2

pockej

pockej tam pul hodiny nevim to jiste ale urcite este prijdu jj tak zatim haoj *14*
  • simca2

as

ashley jenej a to s tim ja rekla proc si to believe nechla udelat to rekla uplne krasne zejj?
  • jj

ahoj jak se mate? *4*
  • simca2

no

no tak tim padem nechapu proc tam ma svetle vlasy hejusko mas to taky smaz to cele az do toho org od konce a dej enter a potom 3 nbo 4 clanek mas jedina fotka s blond vlasy *4*
  • simca2

ne

ne ja sem to teda nevidela kde to je??ale podte se bavit o ash me uz to enbavi *4*
  • ashleynka0012

Hannah vs Ashley

*14* Hannah určitě Ash moc ráda nemám! *13*
    • medousssek

Re: Hannah vs Ashley

no tak si polib
      • ashleynka0012

Re: Re: Hannah vs Ashley

to že ash nemám ráda neznamená že mi musíš říkat at si políbim každý má svuj názor jo tak se uklidni TO JSI PŘEHNALA....! *16* *15* *15* *5* *8* *8* *13* *1*
        • vananneh

Re: Re: Re: Hannah vs Ashley

Ty vole si normální?Ty máš přezdívku podle Ash a nesnášíš jí?Já ti to taky řeknu:POLIB SI!
          • ashleynka0012

Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley

proč protože mám ráda ashley olsen a né tu vaše ashleynu tisdalovou!! *15* *5* *16* *8*
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley

Tak v tom případě sem nepiš a neřikej jí ashleyno!! *8*
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Hannah vs Ashley

hm to jo to máte pravdu ale ona muže myslet jinou ashley!
  • kamickar

Ashley is best best

Ashley je nejlepší.Ash is best best best best best and best.I love Ashley *14* *4* *14* *4* *14* *4*
  • simca2

A NICKY

a nicky neznas na ashley????
    • nicky0012

Re: A NICKY

na ashley nemám ještě ale taky shánim!
  • nicky0012

...

už jsem jí to napsala a tak doufám že si to přečte a řekne jí to mno a doufám že mi odepíše na spoustu komíku mi neodepsala já ji komentáři bombarduju ale to nevadí miley je strašně dobrá škoda že si nemužu psát i s ash at vím jaká je!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit