Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

ahoj

čauky
    • simca2

Re: ahoj

ahojik jak je???
      • vanessavk

Re: Re: ahoj

super. pekná fotka. *4*
        • simca2

Re: Re: Re: ahoj

dík
          • vanessavk

Re: Re: Re: Re: ahoj

nie je tu náhodou Saba? *7*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

nenni proc?? *4*
  • klaruska44

..

Jste tu? *4*
    • kajuska4

Re: ..

Ano já jo..Míši.. *7*
      • klaruska44

Re: Re: ..

Ehm.. *4*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Už sem tu ... *14* *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Super.. *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

*15* *15*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Fajn.. *3*
  • ashleynqa

...

Kajuš a Klaruško ... tohle je můj new účet já si nějaké smázla a udělala si tenhle ... "jentak" ... *15* *15* *15* *15*
    • Re: ...

mimochodem to sem já "puspuspusinka" *14*
      • kajuska4

Re: Re: ...

Super *1* *1*
  • klaruska44

=(

Chudáček Artušek *9* ach jo ale ještě že ho nesrazily dost jako ale chudák *9*
    • kajuska4

Re: =(

Ano je ale může si za to sám *9* *9* my jsme kecali a šla s námi bábi a její pes a Artuš běžel a teď jenom bum a Artuš zaběhl za křák a tak pak stáhl ocas a celou tu cestu dom kulhal a já jsem řekla:Kdyby ho srazila musela bych taky se nějak srazit *9* *9*
      • klaruska44

Re: Re: =(

Ach jo *9* nee ty neee *9* *13* a on taky neee *13* tak ale nebuď jak moje sestřenice s Brna víš ne jak jí postřelily koně tak ona se začala řezat *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: =(

nn to ne *9*
  • puspuspusinka

Fota...

Ty fotky z People's Choice Awards jsou báječnéé a je tam i Selenka, Taylor Lautner, Robert<3, Kristen a Aly s Amy ... A ZAc ... páááni *15*
    Ale Nessynka tam nebyla... *9*
    • kajuska4

Re: Fota...

Ano Ash to tak slušelo krásné fotky *14*
      a škoda že tam Ness nebyla protože neměla čas musela jít na nějaké setkání a tak *9* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Fota...

No a pokud jde o Zaca, tve ten má ale ránu, takhle ostříhanej je pěkně hnusnej ... fuuj ... *9* *15*
        Vůbec mu to nesluší ... *9* Ty vlásky jeho božíí ... to bylo neej ... jak je měl v HSM 3 ... ale teďkaa... no asi se mu nepovedl manévr když sekal trávu a takhle to dopadlo chudák ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Fota...

*15* *15* *15*
  • blonde

To je jasnýý__=)

Terýsku--To je dobře, jen se pěkně zaregistruj, aspoň nás bude víc a budeme mít větší šanci =)) *4*
  • martinkooooooo

LOVE

Ashley je najkrajsia *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahojky...

Ahojky... Včera jsem se tu zaregistrola a chtěla bycch Vám pomoct s profilem o Ashley... Přidala jsem 2 písničky co Vám chyběly u alba GP, páč ho mám doma... Až budu mít víc času tak k písničkám z GP dopíšu slova, páč jsou přiložený k albu... A chci se zeptat ví někdo jak k albu nastavit odkaz kde se dá to cd koupit, že bych to ostatnim doporučila ;) (jako je to u Headstrong)... ahojky a dík za odpověď, kterou mi můžete napsat i na mail renca-love@seznam.cz nebo na můj blog www.renca-love.blog.cz ... Díky...
  • nespesna

myslíte

co myslíte má ashley ráda paparazy? *7*
  • simca2

promin

promin my uz musime je tady bourka jestli muzes my tady budem tak za hodinu tak tady bud jestli budes moct?jj *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit