Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

thenicky-nicky

nicky aneta me uz rikala kolik ma pisnicek v mobilu od ashley a kolik ty???
    ja plno, cele jeji album GP a H. *4*
  • simca2

ona

oan to fakt rikala al kdyz si to myslis§ *4*
    • nicky0012

Re: ona

no nemyslim ae vim no toj e jendo!!holky máte profil na lídé??já vim že máte ae já zapoměla jakej!!pls napíšete mi ho an vzkazy thanks you!!
  • simca2

myslis

myslis lochnessa?????jestli bude aspon nekdo pridavat komentare chodit sem pravidelne pridavat fotky tak ne ona nema ani zceho sak podivej se kolik stratila fan????a taky prote na ashley nema!!!!!!!!!!! *1*
  • simca2

ashley

Ashley je ta neeeeeeeeeeej osůbka co znám má ty nej písničky prostě krááása sluníčko naše Ashleynečka zlatá!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • simca2

ze

ze???? *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: ze

jjj...teď je to zase všecko jinak *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: ze

jj na koncertu ashley bysme se určitě potkali. musli bysme se tam ale nějak najííít:-D bylo by to supeeeeeeer. a já se těším už na čtvrtek:-D
      • simca2

Re: Re: ze

potom me to povypravis jo??? *4* *4*
        • medousssek

Re: Re: Re: ze

jasnýýýýýýýýýýýýýýý
  • ashley.nelly

čauky

no nic je mi to líto, ale já musím teďka pryč od počítače.. tak ahoj *14* *14* *14*
    • medousssek

Re: čauky

tsk paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14*
  • simca2

Nová akce!!!

http://www.ashleytisdale.org/photos /thumbnails.php?album=1304
    • puspuspusinka

Re: Nová akce!!!

Souhlasíííím, všema nohama a rukama který mám ... *14*
      A mě se nejvíc líbí tahle ale je mi celkem jedno kterou vyberete *14*
      http://www.ashleytisdale.org/photos/displayimage.php?album=1304&pos=27
  • klaruska44

new

Nové paparazzi Ash se svojí kamarádkou vraceli z5 dom..moc jí to slušelo nádhera *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: new

ááá slušelo jí to *14* *14*
  • puspuspusinka

Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

Holki asi začnu být jako Ashleynka ve všem ne jenom mít podobný oblečení což ještě ani moc věcí jako Ash nemam ale pracuju na tom ... teďka hodně šetřim abych si mohla něco hezkýho koupit, ale nejdřív bych mohla trochu zhubnout ... protože mě vůbec nic nesluší jak sem při těle ... *9* *15* A začnu asi i sportovat a každý ráno si udělám kafé s marmoškou a do školy budu nsoit místo cocal-coly vodu ... *15* Nojoo možná sem cvok ale já bych chtěla mít postavu jako Vashleynka ... jenže se bojim že mít nebudu ... newíte některá z vás jak zhubnout? *15* *15* I když asi nee co když to ani jedna z vás nepotřebuje ... *9* Závidim postavu ... *15* *14*
    • klaruska44

Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

Míši ty si hubenááááá.... *3* ty to nepotřebuješ spíše já...já chodím do posilky a furt cvičím v těláků a běham se psem od babičky a td..ale ty to nepotřebuješ.. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

Viděla si mě někdy celou??? Já myslim že nee... *15* Já bych chtěla postavu jakoo má Selenka a Ashleynka ... takou akorát hubená hezká ... ale já mám bříško ... a taky mam dcl silný nohy ... a to bych chtěla zhubnout ... *4* *3* A sportovat stejnak začnu protože to spevnim fyzičku ... *3* lenivá bejt nechci ... *1* *3*
        A ty už chodíš do posilovny ?? *7* *7* Myslíš že já v 15 bych tam nevypadala jak debil?? *15* *15* *15*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

Já chodím od 13 let...a to zvládneš..tam jsou i 12letí.. *15* aspoň tedy i unás.. *4* minule jsme tam byly že Kájush a došla tam paní a zdvyhla činku..twe my jsme tlemily jak *1* něco..
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

Jj ta....už vím..hehe že ten pán:Chcete pomoct?Nee já to zvládnu tak to zdvyhla a my upa =o a ona copak holky to neumíte že?A my:Ee *15*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

*15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

Přesně jak to řekla Klárush..nepotřebuješ..já musím taky zhubnout..aspoň trochu *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD

Ne já fakt na fotkách mam jenom hlavu tam nic neuvidíte ale mam bříško a nohy silný jak něco ... *9*
  • puspuspusinka

Tak zatím Pááá :-*

Tak zatím pááá ... v 9 tedy snad tu ... *14* *4* Musím protože zítra tu vlastně nebudu ... *14* Noo a jináč to tu klidně můžete popsat a vymýšlet témata ať máme poté do půlnoci co probírat *15* *15* *15* *15*
    • klaruska44

Re: Tak zatím Pááá :-*

Ok..dobře popíseme to tu..zlatí..tak zatím papapa..I love you.. *14* *4*
      • kajuska4

Re: Re: Tak zatím Pááá :-*

Dobře...tak počkáme na tebe..papa *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tak zatím Pááá :-*

Miluji Vás ... *14* *14* *14*

I lowe you !!! *14*
          I lowe Vashleynka !!! *14*
          • kajuska4