-
=p
Ahojte sluníčka.. *14* -
-
Re: =p
Ahoj *4* -
-
Re: Re: =p
Ahojky, Kajuško klídek, pamatuješ na naší včerejší přísahu?? My se nepohádáme ... jen je mi divný to s těma zprávama ... ale mylsím že tě znám už dost dlouho na to abych ti mohla 100% věřit ... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: =p
Ok..já jí vázně nic nepsala..já bych vás nikdy nezradila.. *13* *14*
-
-
-
-
OK
Tak joo já jdu ... MTMR ... *14* -
-
Re: OK
Pááá..miluji tě *14*
-
-
fabulous
Mě by se mocká líbilo, kdyby Ash a Van nazpívaly spolu song a poté natočily i klip ... a byly by tam spolu ... wowww ... no to by bylo víc než FABULOUS ... to by bylo THE FABULOUST ... wow ... bože ...
jurda už zase sním ... klepněte mě někdo abych se probudila... -
-
Re: fabulous
Jéééé já bych to tak tak chtěla ááá *14* -
-
Re: Re: fabulous
Koukám že si taky usnula a propadla so do krásného snu ... ale pozor do mojeho koukej mi vylíst z tý hlavy ti povídám ... to je hrzný všichni mi tam lezte ... pak se všechno dovíte ... *15* *15* *15* *15*
Jurda já už sem fakt mimoo... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: fabulous
*15* *15*
-
-
-
-
xD
Sem dostala výtlem jak tu máte obě Nessie jak šla běhat *15* *15* To vypadá hoodně zlváštně ... Jak když jste dvojčata ... *15* A ještě ke všemu když se tu obě dvě objevíte ve stejnou dobu *15* *15* Jinak já se mám pořád hůř ... nelepší se to ... kdybych zůstala doma tak snad ale když chodim do školy tak nee ... takže budu asi o prázkách ležet ... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: xD
Mno to víš no my se domlouváme na dizkuzi s těma fotkama třeba jeden den třeba já říkám jakou a pak Kájuš a td to víš no ale Kájuška je tu celý den od rána do večera a já jsem tu od 2 do 10 jen! *15* *9* *15* -
-
Re: Re: xD
lol *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
No to se moc nemám ... protože proležím celý rpázdniny v posteli ... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
*9* *9*
-
-
-
Re: Re: xD
A se máš že budeš nemocná já jsem ještě nebyla k sakru *9*
-
-
-
Yeahh ...
Jsem napsala písničku ... *14* Teda spíš slabej pokus o ní ... *15* Hudbu jsem ale nevymyslela ... *15* Jestli chceš si to přečíst tak ti jí sem zkopíruju ... *15* Napsala sem jí pro Michala z diskuze od Avril ... *14* *14* *14* -
-
Re: Yeahh ...
Já jí tam četla a je užasná ikdyž oněm ale je *14* -
-
Re: Re: Yeahh ...
I když o něm ... *15* *15* *15* Něříkej že taky žárlíš ... nejsi jedinná ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Yeahh ...
Jn *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeahh ...
No super ... nakonec si mě ještě roztrhnete ... *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Jééé asi si to nepochopila!!
Blonde-Jéé ty si to asi nepochopila..Tady někdo nadával na Ashley že je to pííča že Vanessa je lepší atd..a tak sem tý holce napsala že chápu že nemusí mít ráda Ashley..každej na světě nemá rád Ashley..ale že jí nemusí pomlouvat..my jim taky nepomlouváme Vanessu..že je to pííča..atd..jinak nic v tom neyblo jinýhoo jinak Ashley 4ever muck:-*nej.nej. -
Ashleynka je bééést:-*
Ashley je nej..na celým světě..upa čím dál tím víc lowííkuju..muck:-*žerůů:-*nejv ííts..nej.nej.nej.nej.nej.nej. -
btw ještě ke gp
Btw, naskenuju nebo nafotim i obal, ať je komplet ;)... -
-
Re: btw ještě ke gp
A kde sis to CD koupila nebo stáhla??:) -
-
Re: Re: btw ještě ke gp
Koupila, v BONTONLANDU v Praze na Novym Smíchově a v internetovym obchodě bontonland.cz ho maj taky (odkaz jsem hodila do novinek) ;)...
-
-
-
nepíše
tu nikdo nepíše. -
karin987
jo bavíme se o tvé chlupaté prdeli mněla by sis ju oholit !!!!!!!! -
-
Re: karin987
to hovoríš o sebe? ó nevedela som
-