Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klaruska44

=p

Ahojte sluníčka.. *14*
    • kajuska4

Re: =p

Ahoj *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: =p

Ahojky, Kajuško klídek, pamatuješ na naší včerejší přísahu?? My se nepohádáme ... jen je mi divný to s těma zprávama ... ale mylsím že tě znám už dost dlouho na to abych ti mohla 100% věřit ... *14* *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: =p

Ok..já jí vázně nic nepsala..já bych vás nikdy nezradila.. *13* *14*
  • puspuspusinka

OK

Tak joo já jdu ... MTMR ... *14*
    • kajuska4

Re: OK

Pááá..miluji tě *14*
  • puspuspusinka

fabulous

Mě by se mocká líbilo, kdyby Ash a Van nazpívaly spolu song a poté natočily i klip ... a byly by tam spolu ... wowww ... no to by bylo víc než FABULOUS ... to by bylo THE FABULOUST ... wow ... bože ...
    jurda už zase sním ... klepněte mě někdo abych se probudila...
    • kajuska4

Re: fabulous

Jéééé já bych to tak tak chtěla ááá *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: fabulous

Koukám že si taky usnula a propadla so do krásného snu ... ale pozor do mojeho koukej mi vylíst z tý hlavy ti povídám ... to je hrzný všichni mi tam lezte ... pak se všechno dovíte ... *15* *15* *15* *15*

Jurda já už sem fakt mimoo... *15* *15*
        • klaruska44

Re: Re: Re: fabulous

*15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Sem dostala výtlem jak tu máte obě Nessie jak šla běhat *15* *15* To vypadá hoodně zlváštně ... Jak když jste dvojčata ... *15* A ještě ke všemu když se tu obě dvě objevíte ve stejnou dobu *15* *15* Jinak já se mám pořád hůř ... nelepší se to ... kdybych zůstala doma tak snad ale když chodim do školy tak nee ... takže budu asi o prázkách ležet ... *9* *9* *9* *9*
    • klaruska44

Re: xD

Mno to víš no my se domlouváme na dizkuzi s těma fotkama třeba jeden den třeba já říkám jakou a pak Kájuš a td to víš no ale Kájuška je tu celý den od rána do večera a já jsem tu od 2 do 10 jen! *15* *9* *15*
      • kajuska4

Re: Re: xD

lol *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: xD

No to se moc nemám ... protože proležím celý rpázdniny v posteli ... *9* *9* *9* *9*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: xD

*9* *9*
      • klaruska44

Re: Re: xD

A se máš že budeš nemocná já jsem ještě nebyla k sakru *9*
  • puspuspusinka

Yeahh ...

Jsem napsala písničku ... *14* Teda spíš slabej pokus o ní ... *15* Hudbu jsem ale nevymyslela ... *15* Jestli chceš si to přečíst tak ti jí sem zkopíruju ... *15* Napsala sem jí pro Michala z diskuze od Avril ... *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Yeahh ...

Já jí tam četla a je užasná ikdyž oněm ale je *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Yeahh ...

I když o něm ... *15* *15* *15* Něříkej že taky žárlíš ... nejsi jedinná ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Yeahh ...

Jn *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Yeahh ...

No super ... nakonec si mě ještě roztrhnete ... *1* *1* *1* *1*
  • anulka123

Jééé asi si to nepochopila!!

Blonde-Jéé ty si to asi nepochopila..Tady někdo nadával na Ashley že je to pííča že Vanessa je lepší atd..a tak sem tý holce napsala že chápu že nemusí mít ráda Ashley..každej na světě nemá rád Ashley..ale že jí nemusí pomlouvat..my jim taky nepomlouváme Vanessu..že je to pííča..atd..jinak nic v tom neyblo jinýhoo jinak Ashley 4ever muck:-*nej.nej.
  • anulka123

Ashleynka je bééést:-*

Ashley je nej..na celým světě..upa čím dál tím víc lowííkuju..muck:-*žerůů:-*nejv ííts..nej.nej.nej.nej.nej.nej.
  • btw ještě ke gp

Btw, naskenuju nebo nafotim i obal, ať je komplet ;)...
    • vananneh

Re: btw ještě ke gp

A kde sis to CD koupila nebo stáhla??:)
      • Re: Re: btw ještě ke gp

Koupila, v BONTONLANDU v Praze na Novym Smíchově a v internetovym obchodě bontonland.cz ho maj taky (odkaz jsem hodila do novinek) ;)...
  • nespesna

nepíše

tu nikdo nepíše.
  • jessinka666

karin987

jo bavíme se o tvé chlupaté prdeli mněla by sis ju oholit !!!!!!!!
    • Re: karin987

to hovoríš o sebe? ó nevedela som

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit