-
....
vtrapka mluví jen o sobě a o zacovi jako by její rodiče vubec neexistovali ashley si na ně vzpomene!navždycky prtže si to nechala vytetovat mno a to jí nezmyzí!!! -
jj
jj to mas pravdu a kdes na ni jakoby narazila v nejakem jinem filmu nebo kde? *4* -
simca2
tak uz sme tu obe *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *3* *3* -
!!
Tak to se pletes!!Ona nemela hrat nikdy Gabriellu...jenom Monie se oni uchazela..si to asi pletes *4* -
qvásný blogííísek....
nemáte zač já si prostě nemužu pomoct mě se ten blog fakt hrozně líbí!!ty máš taky to nový bravo?já mám ty plagáty ashley 2 jeden mi dala kámoška a potom sem si to bravo i vama kouopila!!! :D -
tak jo
tak jo a budeme to dávat postupně ty soutěže první by mahly být ty písně a pak třeba účesy a pslední účes nebo já nevím jak chceš -
Nechápu
Fak nechápu !! Proč sem choděj urážet Ashley ona jim nic neudělala !! Pro někoho je Ashley špatná a pro někoho zase dobrá každýmu je simpatickej někdo jinej !! A když mu není někdo simpatickej tak přece nebude nadávat na něho že fuck a podobně a že se mu líbí vanessa a že má hezkej úsměv!! Ste fakt lidi ubozí každej je jinej !! -
mějte se hezky
tak nic, já už taky nachvilku půjdu.. taky jdu ještě jíst. tak ahojky -
jeee♥♥
ashley tisdale je beeeeestik♥♥♥♥ *14* -
ja nechapu
ja nechapu jak nekdo nemuze mit rad ashley vzdyt je uplne skvela a nema ani chybycku jako nekdo ze jo vanessko??? *1* *1* *1* ne dlam si srandu van fan by se nastvali a my nechcem na diskuzi ash stado buvolu ze ne??? *1*