-
kurvyyyyyy
kurvyyyyyyyyy -
ahojte holky_D
BG jak se máte?? no já se mám dobře....
na párty přijdu ..... ráda ashley je prostě zlatíčko naše neeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* -
fotky
Ahojky přidala jsem tu fotečky a na jedné je i s Ness :) -
ok
Jak se vlastně máte..?..O našich milášcích nic není novýho že.. *9* -
-
Re: ok
No já se mám šťastněěě... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ok
Dobře..a není nic new *14* -
-
Re: Re: Re: ok
škoda... *9*
-
-
-
-
I am Sorry... :-*
Promiňte seká se mi net ... už mě pěkně vytáčí a pokud jde o Zuzku ... ta se mi už pěkně dlouho neozvala absolutně nwm co s ní jee... a na oso sem jí už taky dlouho neviděla... pro mě je jedna z těch co patří k těm FB pitomcům ... nechci jí kritizovat ani pomlouvat ... je to hnusný sama sem si to zažila ... ale nejni pro mě už taká kámoška ... odešla mi z života ... možná bych se s ní bavila, ale prostě ze života mi zmizela ... *8* *9* *9* A je mi to líto ... *9* Noo a teďka zpátky k Vashleyncee... ty mě aspoň nevytáčí ... *14* *15* -
-
Re: I am Sorry... :-*
Přesně.. *14* ..Nessynka a Ashleynka jsou prostě nejlepšííííííííííí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: I am Sorry... :-*
Ano..Zuzka se změnila.. *9* ...a už nepatří taky domého života..změnila se a to dost..a neva mně se to též seká.. *3* *9*
-
-
-
Jsem tu ... :))
Kajuško ... vy teprve pojedete za tou mamky kámoškou a nebo už jste byly?? *14* -
-
Re: Jsem tu ... :))
Už jsme byly...jsem i nakupila dárky..
Jsem si koupila narozeninovou čepičku hsm za 19kč hehe no co.. *15* jen tak se srandy a pak Bravo ale nic moc tam je *4* -
-
Re: Re: Jsem tu ... :))
NJ ... to ti věřim ... ČR Bravo upadá ... *9* -
-
Re: Re: Re: Jsem tu ... :))
Přesně..je tam to že se Zanessa rozešli ale tož to už bylo v německém.. *9*
-
-
-
-
... :) xD
Tvee... teď se sama tlemím temu jak sem psala o té sekačce, jak mě to proboha vůbec napadloo ... *1*
Kajuško, já jdu se naobědvat, tak za 20 minutek jsem tu <3 Dnes je můj nej oběd tak si asi přidám ... *15*
Ale k večeru to musím vycvičit... *15* *15* *15* Ta sázka přece *14* *15*
Tak jo za chvíli jsem tu *14* -
-
Re: ... :) xD
Dobře dobrou chuť *14* -
-
Re: Re: ... :) xD
Jsem tu *14*
-
-
-
ahoojte
ahojte holky! :D tak jak se vam dari? sem tu hoodne dlouho nebyla..no..nevadi..musime nekdy zas pokecat! :D :)) pá *1* *4* -
-
Re: ahoojte
No Makysi koukej se zlepšit nebo s tebou zatocime!xD -
-
Re: Re: ahoojte
*1* *1* *14*
-
-
Re: ahoojte
Čauky.. *1* *1* mám se skvěle *14* A musím pokecat no nic pa tedy *14* *14*
-
-
Say OK xD
You are sweet
You are fine *3*
Yeahhh yeahh yeahh ... beuatiful song ... I Love you ... so so much .. *14* -
-
Re: Say OK xD
Its good song..Yeah..i love it *14* -
-
Re: Re: Say OK xD
We write in english now?? *14* *7* -
-
Re: Re: Re: Say OK xD
Yes sis.. *14* -
Re: Re: Re: Say OK xD
*We'll
-
-
-
-
Dobrou Noc... <3
Tak, Kajuško, já už se pro dnešek loučím, netuším, jestli se tu zítra objevím, ale doufám, že ano ... ale už tu budu maximálně do 8, ale stejně netuším, jestli mě sem táta pustí ... *9* *9*
No ale děkuji ti hrozně moc za dnešek bylo to tu s tebou vážně překrásné, i když je mi líto toho co se ti stalo v rodině, ale jsem ráda, že na to nemyslíš, a překonala si to... Miluju Tě hrozně moooc ... A dobrou nooc ... sladké sny ... já je budu mít asi o našem setkání ... *15* *14* Goodbye my love *14* *14* *14* -
-
Re: Dobrou Noc... <3
Já budu mít taky stejný sen jako ty protože když se někomu o tom člověku zdá tak ten člověk ten sen má též *14* *14*
Miluji tě taky zlatko moja a dobrou noc a zítra tě tu čekám s otevřenýma naručemáááá(to je u nás v rodině zvykem) *15* *14* *14* pá *14* *14*
-