Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ahoooj <3

Ahojky Kajuškoo *14* Já se teďka učím, němčinu *8* Tak tu můžu být ... *14*
    • kajuska4

Re: Ahoooj <3

Čauky jéé to je báječné *14*
  • puspuspusinka

Pááni ... :D

To je fakt dcl na nic stránka, du z ní pryč, tam bych se asi za chvíli zbláznila... :D Tak snad mi pude to imagebam no :(( Skusím to znova :D
    • puspuspusinka

Re: Pááni ... :D

Jupíí ... asi mi zase začlo fungovat imagebam ... :D Konečně ... no ale snad sem to teď nezakřikla a bude mi fakat už pořád... :D :D :D
      • kajuska4

Re: Re: Pááni ... :D

haha :D
  • sirbogdan

Ashley

Ale budou někde jeji dřivějši fotky.Hele nekdo ktery nadava na ashley tak nadava i namně ona je suprna *14* *14* tak prosim tady nani nenadavejte ze neui spivat kdyz vy spivate huř neš pišti opice tak prosim rozmyšlejte co řeknete *16*
    • dkjb,xassc

boze vam vsem snad sploucha na majak dyt sou z ameriky tak jak tady muzete posuzovat jaky jsou i kdyz mam radsi o hodne ash.ae taky tu nepisu jaka je vanessa!!!!!!!.....
      • tyna

ashley je upe uzasna ma pekny vlasy good povolani je hezka mocinky hezky zpiva no ploste upe užžžžžžžžžžžžžaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... *14*
  • medousssek

a teď já

je to hnusný a podobá se to zviřeti nebo spiš obludě, ktera žije v jezeru Lochness:-D
    kdo je to..nebo spíš .. co je to *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • omajda

Re: a teď já

no.......Vanessa *15* *15* *15* Vanessa Lochnesská *15*
      • medousssek

Re: Re: a teď já

jj...šikovná.. já myslela že na to nikdo nepříjde *15* *15* *15* *15* *15*
        • omajda

Re: Re: Re: a teď já

oo ja vim talent!!!! *15* *15*
  • mě taky

mě taky jde o to aby byla štastná mám ji mocinky rádda jsem moc štastná že její druhé jméno je stejné jako moje protože už strašně dlouho ji fandím amyslím že si hodně zaslouží byt 1 protože hodně dře a je šikovnější a přátelštější než ostatní hvězdy *14* *14* *14*
    • pus-pus-pusinka

Re: mě taky

Moje taky Já se taky menuju Mišulka *14* a taky sem moc ráda že s ní mám stejný ! *14* a jo Ashley je nej a je vyjímečná, ale jak říkám na místě nesejde !!! *14*
      • ashnessynky

Re: Re: mě taky

jn ashlenka je tak uzasna ze i kdyby byla na poslednim místě byla by nejlepší!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
        • simca2

Re: Re: Re: mě taky

je upa nejjjjjj!!!!! pro mě je jedno kde je ale chtěla bych aby hrála v nějakém upa boím filmu, který by vyšel i u nás:-D *14* *14*
  • kamickar

aha

aha tak díky holky
  • simca2

holky

holky já už budu muset prihlasila jsem se do soutěže kde máme udělat colorky takžže to musím udělat tak papa *14* moc dobře jsme si pokecaly jako vždycky *15*
    • nicky0012

Re: holky

jj papa!!
      • ashleynka24

Re: Re: holky

paa
        • medousssek

Re: Re: Re: holky

škoda že sem tady nebyla!!
  • kajuska4

áá

Míšulko,
    my se jdeme na jest k babičce a dědovi jsme pozvaní dlouho jsem tam nebyla *14*
    • puspuspusinka

Re: áá

Kajuško,
      promiň, táta mě včera vypl net, v půl 10 a já musela jít vrátit kompa ... Proto sem už poté neodepisovala ... *9*
      • kajuska4

Re: Re: áá

Aha tak to nevadí.. *9* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: áá

Dobře .... *3*
  • simca2

holky

ahojik ashleynky no já jsem si to myslela že to hnusně voní *9* ja takové nesnáším ty sladké takové
    • jessinka666

Hej to není sladký to prostě smrdí ai nevím jak co !!
      • simca2

no já jsem si myslela že to bude vonit po jahodách nebo tak něco vis???? *15* no já takové totiž nesnáším *9*
        • medousssek

jj to nevoníí... to smrdíí
    • medousssek

ne jako vážně.. ikdybych měla ráda vtrapku tak bych si ten parfém NIKDY nekoupila.. fakt to smrdíí jako to nic vezlim ale tady ta vůňe se jim totálně nepovedla
      • simca2

ja ti věřím, ale ještě jsem ji neviděla u nás to ani není asik..... ale podle mě teda hrozně voní aj ta reklama byla pěkně na velké prd! *15* *15*
        • medousssek

jj a přitom na té voňavce není ani jejich jméno:-Dse asi styděli přřiznat že je to jejich voňavka potom, co si kní čuchly:-d
          • simca2

Re: Re: Re: Re: holky

haha *15* *15*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: holky

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

POMOC xD

Já nevím kterou is mám vybrat *15*
    • kajuska4

Re: POMOC xD

*15* *15*