-
ahojky
ahoj holky, videli ste tyy papzz fotky ashley ze včerejška jak byla se svyma pejskama....? -
-
Re: ahojky
jeeee ahoojky, konečně tu někdo je:-)
jj ty fotky jsem viděla, jsou užžžasnéé.. ashley tam vypadá skvěle a maui s blondie jsou tam táák cute:-) -
-
Re: Re: ahojky
jj.... ashley má roztomilé fenečky, až jí je někdy závidím:-)
-
-
-
...
Kajuško, ty mi taky zdrhneš??? *7* *9* -
-
Re: ...
nee *13* *14*
-
-
..
ashley shakiru nikdy nepředbehne!!!!shakira už má 3502 hlasu a ash 3365 to je ztracený a vanessu taky nepředběhne!! *9* *9* *8* *8* *9* *10* -
dog
Jdu se psem..čeky.. *14* -
-
Re: dog
OKI ... *14*
-
-
muháhááá
Ashleynka si zašla na pedikuru a pak do salonu.Měla krásné nové vlásky slušelo jí tooo *14* -
-
Re: muháhááá
Jééé krásnááá byla až moc *14*
jo a už se objevily s té show jsou upa nádherné a jak se tam usmívala no nádheraaaaa ůplně božskáá byla já z těch fotkách nemohu!! *14* -
-
Re: Re: muháhááá
jooooo *14* *14* *14* *14*
-
-
-
...
Kdybych tady najednou nebyla, tak mi taťka vypnul net ju... *4* -
-
ok *14* *14*
-
-
no
no ja si mysim ze ke scotovi -
-
Re: no
no já si taky myslím že ke scottovi i když je trochu vysokej ale to vůbec nevadí hlavně at je ash štastná *14*
-
-
...
viděla jsem že jste se "krásně" bavily o vanesse!
musím se přidat!-mě napadlo že jak ste se bavily o tech hovnech atd..takže její kosmetičky do jejího makeupu dávají hovna...aby vipadala ještě huř než vypadá!a aby ještě k tomu jak to hovno smrděla!a potom se nemužeme divit že má vanessa fanoušky jako tady ty od vedle!které asdi taky si mažou na ksicht hovna!a smrdí ještě huř!-at žije VZOR! -
-
*15*
-
-
a
ahojky nějaké novinky o Ashley? *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: a
já nwm, žije si šťastně a dlouho sem o ní nic new neslyšela a to je špatný *9* -
-
Re: Re: a
to jo je to škoda jenom fotky sou vidět jinak nic a bude natáčet nějkej film? -
-
Re: Re: Re: a
jó prej tedkon natáčí nejakej new v austrálii awe nwm to jistě už ani nwm jak se menuje, awe wim že to bude s mimozemštanama a že u nás bude v kině až někdy v srpnu *9* !!!
awe co já wim možná to byly ty vestřelci na půdě a nebo tj fakt nákej new !!! já fakt nwm awe doufám že má pro nás nákou novinku *4* *14*
I LOVE ASHLEYNKÁÁÁÁ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: a
to jo tak to je dobře už se na něj těším, ona je nejky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: a
jj já taky, ale taky mám radši Ashley. -
Re: Re: Re: Re: Re: a
jj je mám sice ráda i Nessynku awe Ashley je pro mě víc *14*
-
-
-
-
-
-
...
Kajuško kde se vůbec setkáme?? Bys mohla požádat Tomáše, aby tě dovedl na náměstí bych se tě tam ujala ... *15* *14* -
-
Jakýho Tomáše? *15* -
-
Re: Re: ...
Davidů ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
To nevím možná mně mamka hodí *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Dobře ... já jen myslela, že nejdřív budeš chtít být s nimi ... a pak až potom až se s nimi pozdravíš a popovídáš budeš chtít jít za mnou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
To se uvidí jak to bude *14* možná dojdu za tebou pěšky *15* *15*
-
-
-
-
-