Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ms.amazing

Jinak...

Vůbec nechápu kdo to tady co kecá o přátelích?? :D To mi přijde úplně směšné..Vůbec mě neznáte a tak prd víte kolik mám kamarádů a kolik ne.. :D Radši se jďete uči ČJ!! :D To bude lepší!!:D
  • omajda

no

no ona tam zpivala song IAIO proste bozi chces ho videt?
  • ashleynka24

decko

Ona je trapka ako je Vanessa! Furt dokola mi píše sračky ako hjdbhhjed a také kraviny a napíšem jej nevotravuj a ona niekto sa tu rozčílil a ja zase vypadni choď otravovať niekoho iného a ona nerozplač se ja a rozplakať? nikdy čo som Vanessa? Ona reve všade *15* Na to že má toľko ako ja tak ja sprostejšia! Decko jedno posraté *16* A Marky tak môžem obiehať tie SB prosím? *7*
    Ashleynka naše nejkyy *14* *14* *14*
    • simca2

Re: decko

jo to psla i mě prostě žárlí na ash na nás že jsme na této diskuzi berte to tak stejně se jenom můžem tomu zasmát *15* *15* *15* jako třeba já tefd hahahahahahahahahahahahaha *15* *15* *15*
      • ashleynka24

Re: Re: decko

haaaaaaaaaaaaaha *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: decko

ano přesně tak jen se tomu zasmát *15* *15*
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: decko

já se směju nejdýl haahahahahahahahahahahahahahhahahah ahahahahaahhahahahahahahahahahahaha hahahahahaahhahahahahahahahahahhaah haahahahahahhahahahahahahahahahahah hhahhahhahahahahahahhahahhahahahhah ahhahahaahahahhahaahahhahhhhaaahaha hahahaahaahaaahaaaahahaahaahaahahaa hhaaaahhaahaaahaahaahaahaahaaahahha hahhaahahaahaahaahahhhaahahahahahha hahahahahahahhahhah..a ještě jeddnou hahahahahaha *15* *15* *15* *15* *15* *15* stačí???
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: decko

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* taky se směju
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: decko

až moc *15* *15*
  • ashley bleeeee

*8* no a teraz moj nazoe na tu vašu sprostu ashley tisdale.je to sprosta blondata kraaaaaaaaava nevie spievat no pičaaaaa hnusna a ju nenaaaaaavidim ashley bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pičaaaaaaaaaaaaaa
    • Re: ashley bleeeee

Ona je náhodou bruneta. Blond měla akorát na High school musical!!! Ty pako!!!
    • andyytisdale

Re: ashley bleeeee

ježiši tak sem asi nelez,když ju tak nemáš ráda!!!! jak by se ti líbilo kdybysme ti takový komentáře psali u tvé celebrity kterou máš hodně ráda??? já si myslím že seš akorát hodně trapná že tady takhle sprostě nadáváš! tvoje kecy tady nikoho nezajímají tak se uklidni! *7* *7* *5*
    • Re: ashley bleeeee

POKUD VIM TAK PIČA SI TY. NIKDY SI NEDOKAZALA TO CO ONA!!! *13* *16* *16* *16* *16*
      • janetqa

Re: Re: ashley bleeeee

hele prosimtě mohla bys mi vysvětlit co "ashley" -> jesli tomu tak chceš řikat<- dokázala ???gdyš spívá -> to uš má vrozený , to něco co zzní tak trochu přišlápnutě. a ty role v "dobrejch" filmech to svede každej a hezky se tvářit , ikdyš vipadáš jako gdyby tě vyblila kráva , svede taky každej TAK MISLY !!!!! to je ubohý *9* *15* *7* *1* *1* *1* *1*
        • janetqa

Re: Re: Re: ashley bleeeee

lol , *MYSLI !!
  • omajda

vis jak sem ti kamilo posilala tu adesu na tom blogu

vis jak sem ti kamilo posilala tu adesu na tom blogu tak hlasni proto taky pleas a hlasni pro tu ash na prvni strane dik moc
  • anisek285

ahoj lidi

je tu někdo
    • mermaid

Re: ahoj lidi

JA
      • anisek285

Re: Re: ahoj lidi

suuuuuuuuuuuuuuupppppppppppprrrrrrr rr
        • mermaid

Re: Re: Re: ahoj lidi

BUDEME KECAT?
  • kamickar

Hilary Duffinka

ty píča seš ty *15*
    • macik77

Re: Hilary Duffinka

neřekla bych
  • mmaarrkkeettaaaa

prázdniny

Ahojky, jak budete trávit prázdniny???:)
  • kajuska4

..

Objevily se new Candids jsou překrásné slušelo jí to moc http://ash-tisdale-loves.blog.cz/10 10/shops-at-planet-blue-in-malibu-9 -10#pridat-komentar *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ..

áááá slušelo jí to hrozně moc mucqqq *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

jo

jo ja *3*
    • anisek285

Re: jo

jak je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit