Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashleynqa

xDD

Tve ségra si šla pustit Hanryho už zase... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • klaruska44

Re: xDD

*15* *15* *15*
      • ashleynqa

Re: Re: xDD

chcípu *1* *1* *1* *1*
        Hey zlatka ségra je hrozná pna je tu celej den a dělá jí dobře ldyž já mám asi zaracha nebo newim ale musim prej jít nebo to práskne... *9* *9* *9* paaaa *9* *9* *9*
        • klaruska44

Re: Re: Re: xDD

To je škoda..Kačko Kačko si zlobivá" *9* tak se měj Míšulko paa *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xDD

Ach jo *9* tak se měj krásně a dobrou noc..I love you *14* *9*
      • ashleynqa

chcípu *1* *1* *1* *1*
        Hey zlatka ségra je hrozná pna je tu celej den a dělá jí dobře ldyž já mám asi zaracha nebo newim ale musim prej jít nebo to práskne... *9* *9* *9* paaaa *9* *9* *9*
      • kajuska4

lol *15*
  • blonde

fotečkyyy

Jo mimochodem, za pár dní by se tu měli objevit další fotky Ashley.Nějaké jsem našla__ *4*
  • anulka123

Už se objevili!!

Fotečky se už objevili..sou krásnýý jako všechny fotečky Ashley..muck:-*
  • nespesna

nej

Ahoj holky Ashley je nej. *14* *14*
  • blonde

nespesna

to je jasný že ráda čtu o Ashley..třeba například když si koupím časopis a zjistím že je v něm něco o Ash tak jako první nalistuju stranu kde se o ní něco píše..prostě blázínek sem do níí....:p:D *14*
    • nespesna

Re: nespesna

je super. *14* *14* *14*
  • -_-hejushka-_-

jj

joja sem ten serial videla akorat v anglictine mno a ten disney channel je na jetixu ci co nemam ho sice ae budu chodit za babickou *15*
  • omajda

videlas

vidělas video kde se ash zůčastnila show amerika hleda talent?
  • vananneh

haha

No vidíte mam nápad ale nebudu ho psát na diskuzi prootže byste jako vždy kopírovali:D Tak bááj bááj a ten nápad se nedovíte!
    • miss.simush

Re: haha

Jinak teď jako vám chci něco říct: To si jako VANFANS i ASHFANS myslíte že ti druzý na to naletí???sorry ale jako nějaký na hlavu ne?Nj a ještě: Já mám ráda i Ash i Vanessu i když teĎ o trochu víc Nessy ale tak se jako neumíte smířit s tím že oni mají rádi ash???a vy Vanessu? *7*
    • simca2

Re: haha

haha ale nas to vůbec nestve baj baj *15* *15* *15*
      • macik77

Re: Re: haha

To jsem překvapená tohle jsem od tebe vůbec nečekala Prostitutka Ahley Tisdale *1*
      • Re: Re: haha

to je dobře,já jen aby jsi se pak nerozbrečela *15* *15* *15* *15*
  • lucy1lucy

BG

Ahojte BestGirl jak pak se máte..a co vízo? :)
  • natkafl

ashley

nevíte někdo jestli má ashley nejakou vysokou školu.. *3* docela by mě to zajímalo *14* *14*
    • Re: ashley

tak to nwm
      • natkafl

Re: Re: ashley

já sem hledala všude ale nasla sem jen vždycky od kdy hrála v nejakém serialu nebo filmu *3* *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ashley

Tak to je jasný snad ne? Když hraje, tak musí mít určitou školu, nějakou hereckou a filmovou, A to asi nenajdete, protože normálně do školy chodit nemohla to jí neumoňovala herecká kariéra, takže musela mít soukromýho učitele během natáčení, tak se to dělá !!! Já sem jenom zjistila, že byla vždycky chytrá a talentovaná (to vidim, je nejlepší) a že má školy !!! Ale musela to dělat takle, protože hraje už od 14 bo kolika let *14*
          • natkafl

Re: Re: Re: Re: ashley

díky *3* *3*
            • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ashley

to zní logicky :D *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit