-
Anoo anoo...
Správně Kajuško ... Ashleynce už bude 26 let ... krásný věk ... :)) A už teď v sobotu :)) Já bych navrhla... aby tu byla celkově párty celý den ... a každý by sem přišel, kdy se mu to nejvíc hodí ... ale psali bysme celý den ... a oficiální večerní párty by byla třeba od 18:00 ??? Co říkáte?? :)) Protože od 20:00 je už moc pozdě, to už tu asi nebudu ... tak od 18:00??? :)) Jáááj já se těším ... snad tu nebudeme jen ve 3 ... aspoň když má Ash narozeniny, tak by sem mohli přijít fans... :)) -
-
Re: Anoo anoo...
Jo dobře tak v 18:00h jsem tu.. -
-
Re: Re: Anoo anoo...
Super :))
-
-
-
Happy B-Day Ash!! I love you... :D *14* *14* *14* *2* *2* *2* You're the best!!
-
Ashley Tisdale
Ashley je ta nej mám o ni i blog: www.cute-ashley.blog.cz ja proste Ashley miluji je ta nej!!!!!!!!!!!!! *14* *14* a tomu komu se Ashley nelibi tak at mi prdel polibi *9* *9* *5* *16* *8* *13* *10* *7* -
Ashley Michelle Tisdale
JA mam AShley Tisdale na icq a ece nikdy tam nebyla nemohlibyste mě dat nějake lepsi kde chodi ne aspon jeji email *1* -
já taky
to bude super se moc těším -
-
Re: já taky
já se těším na fotky a videa u Halloweenu
-
-
...
Ježiši, Kajuško to jsem nechtěla, já nevěděla že to bereš takle, já myslela že to bereš jako, že teď si tu nechci povídat a tak to neřešíš a pudeš k Ness ... já nevěděla, že jseš na mě alespoň trochu citově vázáná?? Já myslela, že si semnou jenom občas povídáš, nevěděla jsem že ráda povídáš ... protože já si s tebou povídám ráda a mám tě ráda mooc ... *14* A je mi to líto ... promiň to jsem nechtěla aby sis přišla jako že tě ignoruju, to mě mrzí .. *9* *9* Víš pro mě je to jako žít ve dvou světech ... být tady i tam ... ale nemohla bych si vybrat ... hodně často mě to tady baví ... s tebou a Klaruš ... mám vás ráda ... a promiň že sis takle dneska kvůli mě přišla... to sem vážně nechtěla... *9* *9* -
-
Re: ...
Pravda, jsem kámoška na nic ... kdybys ty mě ignorovala tak asi začnu brečet ... *9* *9* *9* Tak tohle mě jako vážně mrzí, tohle jsme vážně nechtěla ... moc promiň ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: ...
Občas?Když si má nejlepší kamarádka?Právě že si s tebou chci povídat furt ikdyž jsem u Nessy tak tam jsem taky závislá jako tady.Já bych se nemohla vykašlat ani na Ness dizkuzi ani na Ashley nikdy..!! *13* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Jo, ale já nechápu jak můžu být tvoje nejlepší kamarádka ... ty jsi pro mě důležitá a jsi moje nejlepší kamarádka ... jenže já mám takový nízký sebevědomý, že si myslím, že to že mě máš ráda říkáš jenom tak ... a že si semnou povídáš taky jenom tak ... nevím jestli jsem taková že by sis semnou chtěla povídat ... ale já tebe mám šíleně ráda ... fakt ... *14* *14* A promiň ... mrzí mě že sem se zachovala jako kráva ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Né..já si nedělám srandu já to myslím vážně a i mamka moje ti to dosvědčí že si BFF má.No víš co nechme to bejt jakože se nic nestalo.Hádat se s tebou nechci *13* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
A vím že jsou i oni větší kámoši než já dohromady s Kláruš v poho..
-
-
-
-
-
-
napišem
napíšem jaa?? *15* *15* -
-
Re: napišem
jj idem jesť prídem ok? *4* -
-
Re: Re: napišem
jooo me to bavi!!!a uz se tesim jak prijde este Ada *15*
-
-
Re: napišem
ted pise magda a napis to do odpovedet na prispevek jak mám ten 9 a 10 a 11 díl po magde 12 *15*
-
-
simca2
jeji novy klip je uplne uzasny *4* -
Ty Kráso :-OOO
No ty bláho, objevily se nové soukromé fotešky z HSM2 a ještě jsou 2 Candids ... to než přidám na blog tak bude večer ... *15* *15* *15* -
-
Re: Ty Kráso :-OOO
Wow..jaké fotky s HSM 2?
A ty Candids už mám na blogu a až příjdu dom tak to dám do imagebam.. *14* -
-
Re: Re: Ty Kráso :-OOO
http://ash-and-ve.org/Gallery/thumb nails.php?album=199&page=1
Přibil y asi 2 nové myslím *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ty Kráso :-OOO
krásné *14*
-