-
jsem
jsem ráda že jsme si ukázali ty fotky!!my víme o sobě vše co nám ještě chybí?? -
-
Re: jsem
no nechybí nám téměř nic... akorát se setkat:-D ale to se asi nepodaří..:.-( -
-
Re: Re: jsem
jo ani new o čem by jsme se bavily *15* -
-
Re: Re: Re: jsem
to já taky newim:-d asi bysme pomlouvali avnessu do alelujah:-D -
-
Re: Re: Re: Re: jsem
wow tož to by mě bavilo!!! *15* *1*
-
-
-
-
-
nobody's perfect
ale tak každej má jinej náázor.. podle mě ji ta rtěnka prostě neuvěřitelně slušela a podel tebe zase ne.. vždyť je to normálni: Nobody's perfect.. to paltí hlavně pro vanessu, protože ta má do perfektonostíí hooodně daleko -
-
Re: nobody's perfect
jo každy má jiný názor ale musím uznat že vanessa je taky pěkná obě jsou stejně pekné!!ale o to tak nejde jde o písničky filmi a ty má na 1000% lepší Ash *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nobody's perfect
ne... vanessa není pěknáá... a promiŃ ale to fakt není.. cogánky nemám v oblibě!! -
-
Re: Re: Re: nobody's perfect
a navíc mě všechen obdic k ní zkazuili nahé fotky ale nebojh to jsem, měla 8 a byla jsem uplne pitomá že jsem ji měla ráda na ash jsem narazila na youtube *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: nobody's perfect
já ji neměla ráda NIKDY.....vždeycky mě přišla nudná a strašně přetvařující -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nobody's perfect
jo taky mě příjde *15* a na dikszi lochnessy rikaji že je plastička enže to není pravda *16* ONA TO DĚLALA KVŮLI ZDRAVOTNÍM PROBLÉMŮM TO JSOU TAK BLBÉ NEBO TO NECHÁPOU!!!!!!! *10* *16*
-
-
-
-
-
-
a heslo
a ešte heslo napiš mi ho do vzkazov:-) *4* -
vetřelvi na půdě
já jsem viděla ukázky musí to být bezva filmík!!!!! budu první kdo půjde do kina *15* -
-
Re: vetřelvi na půdě
hmmmmmmm a jak to chces udelat???ty ses chytra!!! -
-
Re: Re: vetřelvi na půdě
hmmm myxslím na ten film ty radsi pridej novinky na blog jasný??? *15* -
-
Re: Re: Re: vetřelvi na půdě
neeeeee to udelej ty *15*
-
-
-
-
caw
caw jak je???woooooow pridaly ste mnoho diskuzi!!!!ste neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej a ashley taky *14* *14* *14* *14* -
=(
Kajuško nebude ti vadit, když budu odepisovat pomaleji?? Mám z němčiny šíleně mooc úkolů a musím to stihnout než přijede máti ... *9* -
-
Re: =(
Newadí a nezávidím já Něminu nenávidím... *9*
-
-
xDD
Ty scény na konci jsou mega bomba chcípu smíchy *15* *15* *15* *15* Jak prej ... kluci nechte toho no tak kdo jsem? tygři Kdo jsem? kde máme sakra kalhoty??? no tak zpátky dělejte *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDD
lol *15* *15* -
-
Re: Re: xDD
Nebo tam jak vtrhnou na scénu Gabriella s Troyem a Sharpay vyběhne rozčílená z toho vystoupení a řekne jim no konečně zachraňte show, tak v těhle nepovedených scénách vyběhne a zařve no konečně pušapka je sakra co to plácám a všichni dostanou totální výtlem ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDD
*15* *15*
-
-
-
-
...
Ještě k tomu komentáři včera:
Mám se skvěle a ty?..
To víš moc tu nikdo nebyl a tak jsem šla s mojim klukem ven ale byla tu hrozná nuda bez tebe jako vždy a co ty?
... No já se měla tenhle týden dcl dobře jako fakt byl bombastickej *15* *15* Ale chyběla si mi ty a můj počítač bez kterýho sem tu nemohla být ... a Elis ... jakoo ... *9* Ale vždycky to přes ten týden nějak přežiju,... *3* *9* -
-
Re: ...
Jasné *14* *4*
-
-
:/// :((
Kajuško, musím jít... Musím vrátit kompa... Táta chce abych ho dycky dávala na noc do obýváku v půl 9 abych na něm neseděla do půlnoci což mě jebe, ale musím poslouchat :(( To mám za špatné známky no :((...
Tak já jdu pááá :(( :))*
Miluji Tě ... :))** ♥♥♥ -
-
tata tě jebe??? *8*
-
Tak si s ním snad sedneš do obýváku ne? to není tak těžké...teda promiň, neměla bych ti radit aby si už tu nemohla psát *7* , ale tebe by to jinak nenapadlo když máš tak vygumovaný mozek z pofiderních kamarádů. Kdyby si tu tolik nepsala, tak nemáš blbé známky a budeš chytrá jako šprtka, protože za tu dobu, co tu vysedáváš by si stihla přečíst všechny encyklopedie a třeba i v portugalštině. Tebe nikdo nemiluje, pa puso :-*
-
Re: :/// :((
Škoda chudino...miluji tě taky ♥ páá ♥
-
-
Adka
ashley je najjjjjjjj spevacka aj herecka.... super sa hodí k zacovi:-) -
-
Re: Adka
asi zpěvačka néé??? *1* *1* *1* *1*
-