-
ashley bleeeee
noo Ashley je krava sprostaaaa a nehovorim to preto ze jej zavidim lebo ja jej apsolutne nic nezavidim.nemam co.no je to pičaaaaaaa.......a viac sa nevijadrujem.Vanessa Hudgens je 100000000000000000000000-kraaaaat lebšiaaaaaa .proste sa Ash može skryt .Ash *9* *10* *10* *10* *9* *9* *16* *8* a Vanessa *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
-
Ash je zlatíško! :-*
Ash je plostě bárbínka!je to ten nej človíček na celym světě! *14* A ted když má zae ty svoje přírodní vlasy tak se mi líbí jetě víc! A viděli ste už HSM 3? Tam hraje upe úžasně! *4* Je plostě BARBIE! Já sem taky barbie tkž nemam co řikat *15* -
Re: ashley bleeeee
hej tak toe docela vtipný jako ty tady říkáš že je sprostá a sama jí tady nadáváš do piče *1* -
Ty Ash znáš osobně že o ní číkaš takový nesmysli??A neříkej že nezávídíš!! Ash není lepší než Vanessa a pro tvoji informaci jsou to NEJlepší kamarádky ,tak vanessa bude asi taky kráva co když se baví s Ash *13* *13* -
Hele nikdo neni dokonalej..ani ty ne *5* tak se starej o svoje chyby a nehledej chyby v druhých...podle tvých názorů na Ashle si píča ty a né ona *4* -
si blba..ash neni pi.... *16* *16*
a jako proc by mela byt pi...
a co si ty *9* ty pi...
ash je nej herecka. ty pi....
*5* *5*
vanessa je STRIPTERKA A MYSLIM ZE SI TAKY.....
*3*
*3* *8* *8* *8* S POZDRAVEM ash 001 *13* *13* *13*
-
-
LOL__:D
Ale pochopila jenže ta holka nám tady začali nadávat na Ashley jen z toho důvodu že jim tam ňákej nufik pomlouvá Vanessu nebo co...když se mrkněš na vanessy diskuzy tak se tam hadaj kdo je lepsi byla jsme tam prave se mrknout.. -
new fotky
nový fotečky--naprosto famozni...Ashley je ploste nej na celym svete..milujůů těě... *14* *14* *14* *14* -
no
no jo myslím že se smáli tomu jak sem roziměla že jim přišlo trpaný si objednávat jídlo před takovou kupou lidí atak než z ashley vipadlo kuře tak uběhly 2 minuty *1* *1* -
j
ja prijdu ja jdu na obed *14* ahoj -
-
Re: j
majsa a nevracaj sa *13* -
-
Re: Re: j
vypadni uz toho mame fakt dost ses trapna nevidis ze ses jedina kdo to tu pise tak vypadni protoze se strapniz este vic a kdybych te znal tak bych ti dala po hube!!!!!!
-
-
-
super slečny...
Heýý holky,,vy jste upe úžastnýý,,takovejch komentářůů??WOOOOWW__ *14* *14* *14* ,,to určitě Ashley zvedně hoodně moc návštěvnost_ *14* ,to jste fakt super.... :) -
nevím
tak o čem se máme bavit? *7* *7* *7* -
já
já nevím kdo je hlavní správce neměl by se zvolit??nebo něco takovího? -
-
Re: já
já newím kdo bby měl být správce. někdo kdo už je tu hoděn dlouho
-
-
holky
holky ste tu? -
.