Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

tak

tak za 1. my sme se bavili co se nam zdalo c noci a me se zdalo ze ashley a miley prijely do ceska udelaly maxi koncert a miley a ashley umely cesky *1* a rekli my a jeste tam byla anulka, ty a ostatni ze jsme nejlepsi faninky a ja semse probudial ale bylo to tak zkutecne!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
    • miley.the.best

Re: tak

Dobrý, kdyby to tak bylo!
      A budu muset už jít dovezli nám pizzu!
  • simca2

ja

ja asi tak to:ze by u toho Crank it up byl dýdžej(promin nvm jak se to pise)no byly by skupiny kluci a holky a kdyz bude zpivat ashley holky budou tancovat s ashley a kdyz ten kluk tak zase ti kluci a kdyz bude refrem tak budou tancovat vsichni!!!!!!!!!! *14*
    to je moje predstava a vase??? *7*
    • vananneh

Re: ja

Ty vole jakej dýdžej??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* TO SE PÍŠE DJ TY PAKO!!! *15* *15* *15* *15* *15*
      • miley.the.best

Re: Re: ja

Kristepane tak se to někdy píše česky.
    • miley.the.best

Re: ja

Woe ta je dobrá *14* ,ale Ash bude mít určitě lepší, ikdyž tohle by bylo suprový
  • mischelll

....

hojíí jak se mááte? *3*
  • simca2

neni

nei to na playback ja jsem je videla a ona tam zpiva na zivo
  • kamickar

příběhy

ty příběhy sou super očem se budeme bavit??
    • medousssek

Re: příběhy

to já oprávě newim
  • vanessavk

musím

musím
    nicky nie neni
    • nicky0012

Re: musím

pošleš mi pls tu foktu na mail??já byhc to vhvtela moc vidět!! nicky0012@seznam.cz
      je to jedno jestli to je bo není fotomontáž jen to chci videt pls\§!!! *4*
  • medousssek

tjn

hej já měla ashley od té doby, co sem poprve viděla HSM. ona se mi tam strašně moc líbila. a vanessu nesnáším od prvniho dnes kdy sem HSM viděla...ashley je nejj
    • ashleynka24

Re: tjn

joooooooo *14* ale chapeš mala som rada(max týždeň) zaca? *15*
  • vanessavk

iba tak

iba tak
    • medousssek

Re: iba tak

ahojky *3*
      • vanessavk

Re: Re: iba tak

čau *4*
  • omajda

fakt nevi

fakt nevi nikdo co to je???
    • ashleynka24

Re: fakt nevi

miley cyrus *15* *15* *15* neee
    • medousssek

Re: fakt nevi

no já newím *15* *15* *15*
  • kajuska4

Candids-2 a Akce..

Moc jí to slušelo *14* *14* *14* *14* http://ash-tisdale-loves.blog.cz/ *14* *14*
    • klaruska44

Re: Candids-2 a Akce..

Já z těch fotek upa moc nemůžu protože Ashleynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* je boží na těch fotkách čučím na ně už od 9ráno no prostě krása mucq ááááá nádhernáááááááááááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ty kozačky mám podobné jak šla nakupovat přece Kájush víšššš stejná barva *14* a ty jehle stejnýýýý já se mám *15* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Candids-2 a Akce..

Přesně wow perfektně si to napsala. *14* a ano ty kozačky jsou fakt super viděla jsem je apamatuješ jak jsem si je zkoušela..ůplně dobře se v nich chodí *14*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Candids-2 a Akce..

jooo *14* *14* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit