-
rebarboro114
jo to by mi taky bylo divně před tolika paparazzi ale tak co, ty paparazzi se na ně neměli tolik lepis.ale je to jejich práce tak co nadělaj:p, ale jak sem rozumněla Ashley tak si objednávala Chicken Mc´nuggets :D v překladu kuřecí kousky....:D:D,, -
holky
holky ja vim ze se nemusite ale nehadejte se tady tim nic neviresite je to lepsi se ignorovat jestli se doopravdy nesnasite!!!!!jj? *4* -
ja
ja vam poadim normalne si ten odkaz co napsala ta holka zkopirujte a vlozte to do toho vyhledavace akorat tam ma chybu u com ma tam mezeru a potom se vam tam objevy fotky tich hvezd tak zmacknete to plus.Prosim hlasujte protoze van je pred ashley *4* -
-
Re: ja
http://tweeterwall.mallplace.com/tw /worldwide/best-female-solo-artist
Sry ta chyba se tam udělala sama :(... Jo a kdyžtak se jmenuju Elizabeth... jj a můžete hlasovat víkrát, vždycky po určitym čase znovu... -
-
Re: Re: ja
Teď je zase mezera za tw ... ale všimla jsem si, že se to tu stávalo více lidem... Takže to neni chyba na mý straně...
-
-
-
Ahojky
Ahojky já sem ztady nová a taky fandím Ashley Tisdale, ona je suprováá.... taky budu hlasovat ať se Ashley dostane ještě dáál!!! -
jo
já si myslím že by se měl správce zvolitale kdo by to měl být to teda nevím?? -
-
Re: jo
já taky newím, ale myslím, že ten dotyčnej by měl být už hodně dlouho přihlášenej tady na osobnostech
-
-
to
to je zase pravda kdyby mela dite nemohla by jezdit na turne ale to bude este dlouho nez ti dva budou mit dite *1* -
O
ano to ji nezmizi ma nane aspon pamatku *14* *14* -
:)
no narazila jsem na ní na youtube když sem tam posloichala he said she said:)fakt luxusní písnička:)a tedka její nový album guilty pleasure je taky dokonalý:) co říkáš na její změnu vlasů??:)líbí se ti to víc nebo mít než blond:)Jási upřímě myslím že takhle jí to sluší mnohem víc:) -
tak
tak vcem sme prestali tak pred hodinou? *4* -
všechno
všechno mám proti VTRAPCE ona je jak dítě chce hrát striptérku v jednom filmu a ještě se ktomu fotí nahá a hlas má jak dítě!!!!!