-
...?
že jo?a marky myslíš že ted spolu uděláme 3000 příspěvku???už jenom 40 bo kolik to bychom možná mohly zvládnout! -
me treba
me treba napadla takova hlupotina vis jak je ten obrazek jak to mu rikaze vypada jako andel a treba ten obrazek na tom GP no a jak je na te trave a sviti na ni zelane svetlo tak bysme mohli udelat takovou soutez ze by kazdy psal do komentiku k cemu ta fotka ash se podoba jako ta moje andel si myslim ja ze ash tam vypada jako andel co rikas jeto blbost ale??? *7* -
ja
kamilo ja ti pošlu další dess který jsem uděllala ale taky asi bude velkej *9* -
As+Van=Van-
no holky jsem zas tady abych řekla bylo to dost srandovní styma hovnama mleku no ještě že uš tu nejsou hodně se mi ulevilo ashley ad ti to klape! *14* *14* -
jedno
Ashley is BEST!!! *3* *1* -
----
hele www.youtube.com/ashleytisdale ale nwm jestli je to fakt ashley mno asi ne ma tam posledni přihlašeni:před 2 lety ale určo to ni ashley -
no
no vis co se mi povedlo vis jak nektere vzkazy jsou kratke a daji se precist bez otevreni na osobnostech???no tak ja sem tech vzazu nazbirala 130 dobry ne?? *1* *1* *1* -
uža
že je z blond zase mladší jo a nicky ty si byla na koncertě Hanny Montany??já nejsem hezká -
jo
jo dobre sem rada ze sem te neurazila *4* -
ja
ja se mam dobre a ty? *14*