-
tAKY CHCI VYDĚT
tAKY CHCI VYDĚT JAK VYPADÁTE !! -
Aoooj
Můžu se připojit..k vám..:-) .??
*4* -
....
je tu nekdo?? *14* -
fotky
promiň ale mě aky fotky nejdou přidávat a teď dokonce i videa -
-
Re: fotky
videa mi přidávat jdou
-
-
My blog je
Můj blog je www.ashleytisdale666.blog.cz
tam píšu ty příběhy ! -
-
Re: My blog je
ty jsi uplne spisovatelka
-
-
HOLKY
holky vy jste tak mile *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* to ani ty komentare nemusime psat vy to delate za nas thank you *4* *4* *4* -
-
Re: HOLKY
jj... nakonec přece jenomm budu milé a hodné holky :-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: HOLKY
OOOOOOOOO MUJ BOZE ZAZRAK!!!!!!!!!!!!!! *15* *1* *1* *1* *1* OOOOOOO DĚKUJEM
-
-
-
TAAAAAAAAK
taaaaaaaaak a dost jdu napsat spravcovi!!!!!!!!!! *16* -
-
Re: TAAAAAAAAK
jj.....hlavně klííídek *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: TAAAAAAAAK
magdo hned z toho besil je to jen pitomá reklama *15* *15*
-
-
holky
holky viděla jsem oftky ash bez makeupu vipadá krááásně jedna tqm byla s Maui tam byla bez makeupu a vipadala fak krasne a nebo v takovem modrem oblecení tam taky vypadala moc pekne *14* *14* ona prostě ani makeup nepotřebujej!!!! což vanessa ano *15* *15* *15* -
-
Re: holky
jj já tu fotku myslím mám uloženou je v modrý mikině!(aspon takovou mám já)...mno a vážne ashley je prostě nejlepší!!ale vanessa make up potřebuje jako ashley ,scoota! -
-
Re: Re: holky
*15* *15* jo tu myslim *14* -
-
Re: Re: Re: holky
marky představ si že mě to zkopírovat tam nejde!a nemám am open ani otevřít! *9* *9* *9* já vubec newm co mám dělat!!! -
-
Re: Re: Re: Re: holky
takže divej no zkopirujes obrazek a vlozis ho tam to by ti melo jit a nebo to zkopci a dej na tu sedou plochu ne na ten bili
no a jestlito mas v cestine tak bys tam mela mit nakraji napsn=é soubor a tam budes mít otevřít a v anglictine je to file a potom tam budes mít open
a stím zkopírováním no to si třeba z internetu zkopcis obarzek a ptom das photofiltre na sedou plochu kliknes pravým tlacítkem a das : vložit jako nový obrázek a mas to! *3*
nmo akdyž mas tu bylou plochu tak kliknes pravým tlačítkem a das vlozit nebo paste *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: holky
jo díky moc jdu to zkusit!
-
-
-
-
-
-
Monika bagarova
jj máš pravdu.. monika byla nevýrazná. jako hlas měla hezkje ale neuměla pořádně zajkkřičet - takže to bylo divný.. to my máme taky každej svoju vlastbí telku ale já jsem se dívala s našema v obyváku, my vždycky musime všichni trávit společný večery *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Monika bagarova
jo?? tak to jsme na tom stejne *15* -
-
Re: Re: Monika bagarova
tak to je super.. *15* *15* *15* *15* *15* *15* jinak zejtra tu určitě budu. a pokecáme.. tak páápáá zejtra *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Monika bagarova
jooooo ppa:-D ja taky ale až tak vecre *9* asi v sest papa *14*
-
-
-
-
Holky
BestGirl!!! jste tu???kdy tady konecne nekdo bude!!!!!!!!!!! *7* *9* -
-
Re: Holky
sem túúúúúúúúúú :D *14* -