-
Ashley
Jo a mám jednu novinku, nevím zda novinku pro všechny, ale na její stránce jsem včera našla video, kde vystupovala nejspíš v přenosu krasobruslení.
http://www.youtube.com/watch?v=pR hd7r8jXa0
http://www.youtube.com/w atch?v=gtLF9-4mQVI
http://www.yout ube.com/watch?v=qhyaccwkgPw
je jich ještě více, ale to už se mi hledat moc nechce :-) Se jukněte, já myslím že je to super *3* -
-
Re: Ashley
TADY ZPÍVÁ UPA KRÁSNĚ!!!
ASH IS BEST A S TÍM SRAZEM TADY UŽ BOHŮŽEL SKOREM NIKDO NECHDOÍ!! *9*
ALE RÁDA BYCH!
-
-
...
Doufám že se nerozešli nebo já bych se picla.. *9* -
-
Re: ...
No to snad neee... *7* To by se nějak vědělo ne? A navíc možná míříme špatnym směrem,... třeba Ashleynka vůbec nemá rpoblémy se Scottem ale třeba s matkou ... jak už psaly v bravu dřív ... *7* I když to možná taky nee... nwm ale nelíbí se mi jak hooodně moc zhubla ... *9* -
-
Re: Re: ...
jj přesně.. *9*
-
-
Re: ...
to snad všici milovníci Ashleynku *14* *9*
-
-
..
Míši budeš tu za hoďku??
*4* My jedeme odvést auto k babičce a dědovi protože brácha si naše půjčil tak tu pls buď..pá *14* -
-
Re: ..
Jasný ... *14*
Promiň šla jsem zdobit stromek ... ale už jsem tu ... teď se půjdu vykoupat a poté přídu *4* -
-
Re: Re: ..
Jsem zpátky..
Super my jdeme též zdobit ale budu i u teho psát.. *4* -
-
Re: Re: Re: ..
Tak teďka jdi zdobit a já se ti vrátím za chvíli ... *15* *14* MT -
-
Re: Re: Re: Re: ..
jj *14*
-
-
-
-
-
Super...
Kajuško díky našemu povídání tu, stoupla Ashleynka o 2 místečka nahoru ... *14* *3* -
-
Re: Super...
wáááá to je báječné *14* -
-
Re: Re: Super...
Anoo ... *14*
Noo každopádně, doufám, že do konce prázdnin stoupne o5 do prvního sloupečku ... *14* *14* Ale chtělo by to, aby sem chodilo více lidí ... jenže všeci na Ashleynku kašlou ... už se tu ukazujeme jen my a občas Andy ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Super...
Přesně Klárush chápu chce si užít s rodinou..zlatí já musím jdu s mamku cvičit chci si udržet postavu doufám že tu budeš večer paaa *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Super...
Acha... OK... Paa... *14*
Já pujdu asi taky si něco zacvičit ... *14*
-
-
-
-
-
xD
Ten seznam nemá chybu ... právě sem zjistila že bydlím údajně v Břeclavi při tom bydlím u Vodňan ... no to je na mě mooc *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: xD
No nestačím se divit *15* -
-
Re: Re: Re: xD
*15* *15*
-
-
-
-
No nic ...
Tak doufám, že zítra mi táta zase půčí kompa, ale už tu nebudu tak dlouhoo ... ale tak snad pojedou ještě někdy ... ale dneska už to fakt nedávám ... moc sem makala na to abych teď byla OK ... *15* *15* Bože ale musím jít... miluju tě Kajuškooo *14* -
-
Re: No nic ...
oki *14*
-
-
Names
Holky včera jsme tu s Kajuš řešily naše druhá jména... a že to v ájině zní lépe...
já jsem Michelle Rose a Kajuš je Caroline Anne
A jak jste vy dvě??? :)) Druhým jménem pokud ho znáte tedy :)) -
-
Re: Names
Andrea Viky(protože moje prababička se jmenovala Viktorie tak mám druhé po ní :D ♥ -
-
Re: Re: Names
Já tě asi přerazím pánvičkou :D :D To není féér... tyhle dvě jména jsou tak krásný!!! :) :D :D Takže Andrea Victoria... :D :D :D Áááá to je humáč, takový dvě boží jména máš :) ;)) :D -
-
Re: Re: Re: Names
hele Náhodou máš nádherný taky :) -
-
Re: Re: Re: Re: Names
Děkuji moc ;) :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Names
nz ;)
-
-
-
-
Re: Re: Names
Teď opravdu nevím,zeptám se pak rodičů :D :P
-
-
-
ash
kačenko posli mi prosim jeji email na chromik@email.cz -
ju
ju tak já to zkusim ju blonde supiééééér
*14* *14* *14* *3* *4* -
Párty!
Ahojky tak doufám, že se to atdy ještě trošku rozjede. zatím nás tady MOC není...