-
ahoj
ahoj namto nevadí ze mas rada i van! *14* -
prominte
prominte holky ale ja musim tak papa *4* *3*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: prominte
jj ashley je nejlepšíí.. taky sem si změnila fotku, aby už byla ashley s blonďatýma. ona je nejkrásnější
-
-
ja
ja a ano mohla by si ho vzít moc jim to slusí!!:_D -
ujj
jo to je hroznýý a ja uz musím ahoj -
...
hele já už budu muset jít tak zase někdy jo?papa.... ashley ist besst papa a dobrou noc!! -
-
Re: ...
ahoj dobrou noc *14*
ashley and miley are best!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: ...
jj přesně!!!jo a já sem si new fotku dala a ještě se neobjevila tak čekám! -
-
Re: Re: Re: ...
mě se objevila je pěkná dyztak pravým klikni a dej aktulizovat nebo obnovit to je jedno třeba nekolikrat kdyby se to neobjevilo *4*
-
-
-
-
jj
ale nám přece nevadáíí že pomlouvají ashley, je to jenom jejich blbej vyjev v mozku tak ať si ju pomlouvají, když je to bavíí... ashley nemá žádnej pruseeer ale vanessa jich má až až!"!! takže my máme právo pomlouvat oni ne -
-
Re: jj
jo nevadí ale ony hledájí všechno možné aby dokázali že je vanesa lepsi než ash to se jim nepodaří nikdy *14* -
-
Re: Re: jj
nic nic nic nic nic nenajdouuu
-
-
-
musím ist
musim čauuuuuuuuuu *4* -
-
Re: musím ist
papa *4*
-
-
holcinky
holcinky tak ja du na NEW MOON nvm kdy se vratim ale vecer to urco bude!! Moc se tesim jak to bude vypadat no a skoda ze tam ash nehrala no!!!ale to je jedno!!!jdu do golden apple cinema a koupim si s kamojdou a se segrou maxi popcorn ten pul metrovy nebo tak!!!no proste maxi tak papa *3* *3* *3* *3*
mam vas rada a ASHLEY IS BEST FOREVER AND MILEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
no
no holky já jsem si to užila..... jenom jsem ležela v postely a a nic nedělala *15* potom mi akorát rodiče dali dárky *15* byl t fakt nej den.... a v americe se Mikuláš neslaví že ne? -
-
Re: no
tak to já jsem celej den byla na nohách :-D a potom v bazéně :-D no myslím, že se tam mikuláš tak jak u nás neslaví -
-
Re: Re: no
asi jn u nich se spise slaví Hallowen a tak... *4* -
-
Re: Re: Re: no
jj a konečně ty moje vytoužené vááánoce *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: no
my máme ve skole soutež kdo bude mít nejlíp vyzdobenou třídu *15* my jako parta jsem na tom fakt dobře si myslím *4*
-
-
-
-
-
poikkej
piokej tady doslo k nedorozumění ohledně sestry ashleyamiley
ja sem se patla jestli má sestra rada vanessu
ale ne ze ja mám rada vanessu to nééééé *15* nikdy v zivotě *15* *15*