-
Juupííí!!
Holky na tom blogu www.ashleyytisdale.blog.cz jsou new fotky Ashley..sou upaaa nekrásnější..lowe:-*you:-*fakt se mrkněte..BEST!! -
-
Re: Juupííí!!
ony jsou upa BEST!!! *14* *14*
-
-
BOUŘKA
to já jsem taky přišla až teď protože tady byla bouřka a nechtěla jsem ryskovat, že by to tomu PC něco udělalo. Jibnak jsem dneska už přidala asi 10 tapet a včera taky ale pořád se tady ještě nepřidali:-( -
v
mne je 12 -
asi
asi jo já sem přidávala pbrázky a ještě se tu neoběvily to je divný -
divej
zkopiruj si si ten odkaz co napsala elizabeth myslim z mcknes prave tlacitko na ten odkaz www.twe.....a das zkopirovat a potom to vlozis na ten vyhledavac -
nicky0012
nevíte kde je nicky0012? *7* -
-
Re: nicky0012
je online, třeba si jenom někam odběhla!! -
Re: nicky0012
newíím....je vubec online?
-
-
holky veděli jste to?
holky teď -
j
je to druhy blog jmenuje se o-ashley.blog.cz tak nejak potom tam ma menu a tam dej Ashley potom das ashley tisdale potom je dole -
ash
ash je prostě užasná ve všem mno a vždycky to tak bude proto se drží na žebříčku 4 mno a vtrapka na 8 místě což je véélkej rozdíl ashley je nejlepší a vtrapčiny fanynky to taky vědí akorát si to neumijou přiznat! -
sorry
sorry ale ale ja nejsem mala a nerikej nam slecny a nahodou ta co pro tebe nema IQ je nahodou skvela akorat ty ses blba
uz me to fakrt nastvalo *16* *16* -
-
Re: sorry
Pardon slečno...Jste velká dáma když je vám 11 let..IQ soudím podle těch gramatických chyb,kterých sis ty určitě nevšimla,protože je to pro tebe normální..Neznáš mě a nenajdeš chybu v mých komentářích tak mi laskavě neříkej že jsem blbá,když o mně nic nevíš,ale já o tobě vim jedno a o vás všech slípkách..Jste všechny na úrovni 3. třídy jak v češtině tak mozkově..Zajímá vás Ashley Tisdale místo jiných,normálních věcí..Zamyslete se nad sebou slečny nad 12 let... A slečny vám říkat budu a "malý pívo" jako jsi ty mi v tom bránit opravdu nebude!
-