-
puspuspusinka
míšo přečti si vzkazy!!!!!!! *14* *14* -
:''(((
Jo Kajuš bude to hrozně smutné .. *9* *9* ale jukni mě to vážně tak příde když za ní jde v noci, něco jí řekne a Ashley se rozbrečí dá mu facku a pak se schoulí a brečí ... tak mi to tak příde ale at jí řek cokoliv ublížil jí ... hnusák ... i dkyž v HC hraje Ashleynka nějakou ctižádostivou a přísnou kapitánku bude tam nakonec ona kdo bude Aly nejlepší kámoška a podpora takže je to debil ... *8* *15* -
-
Re: :''(((
Já se těším už na Hellcats... *14* *14* a chudák..proč jí to udělal.. *9* -
-
Re: Re: :''(((
Krásné fakt moc moc mocccccccccccccc.....chudášek jak tam brečí...ááá neee... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :''(((
Omg.. *9* *9* -
Re: Re: Re: :''(((
Já tu scénu asi porpláču ... *9* *15* *9* To já vždycky ...
-
-
Já se taky šíleně těším ... yeahhh ... a je to blbeček ... ten režisér je humus ... Ashleynka aby hrála furt jenom nešťastnou ... *9*
-
-
Re: :''(((
Jukněte na ty fotky ... http://ash-and-ve.org/Gallery/thumb nails.php?album=2310&page=2
začí ná to na starně 2 a na straně 3 pokračujee... -
-
Ehm..néé...proč..je hnusnej na Ashleynku.. *9* a krásné fotky ale smutné.. *9* *9*
-
-
-
Jůůů dneska je pořád něco v TV
Páááni ... vy se tak máte že můžete jít k TV s noťasem to já nemůžu ... *9*
Musím si vybrat buď TV nebo noťase... -
-
Re: Jůůů dneska je pořád něco v TV
Aha.. *9* ale já taky nemohu protože tam sedí bráchas s pivem *15* *9* -
-
Re: Re: Jůůů dneska je pořád něco v TV
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: Jůůů dneska je pořád něco v TV
Já mohu ale nechce se mně nějak *4* na Ulici se nedívám *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Jůůů dneska je pořád něco v TV
Mě se líbí mocká pořad Zázraky Přírody dneska je tam Dejdar, ale já budu tu s vámi ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jůůů dneska je pořád něco v TV
Jak chceš *14*
-
-
-
-
-
-
jéé
Míši to by bylo skvělý kdyby si bydlela v Břeclavě viděli by jsme se skoro furt!
*14* *14* -
-
Re: jéé
To je fakt ... *15* *15* -
-
Re: Re: jéé
Jj kéžby *1* *14*
-
-
-
CB
Ja uz chci Comeback xD -
-
Re: CB
Jooo Lexu *15* *15* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: CB
Anooooooo xD -
-
Re: Re: Re: CB
*14* *14*
-
-
-
-
New Photo...
Už sem trpěla příliš velkou Avrilománií, konečně mám zase Ashleynku *14* *14* *15* -
-
Re: New Photo...
Jůů *1* *14* -
-
Re: Re: New Photo...
Noo jako teš až přijedeš ke mě já nemám na zdi nikoho jinýho než Avril a Ashley (akorát k tomu ještě 2 plakáty Kikeho, 1 Johnnyho Deppa a pak Twilight) ale jinak jenom všude Ash a Avril ... *15* víc teda ta Avriil, protože tu mám víc plakátů ... a štve mě že už není Popcorn ... *9* *9* Nemám kde brát plakáty ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: New Photo...
Přesně..to dojde ke mně a všude Vashleynka nikdo jiný.. *14* *14*
Zaca a Richieho jsem schovala *1*
Jenom moja milovaná Vashleynka *14* -
-
Re: Re: Re: Re: New Photo...
Noo já taky sem se zbavila Shakiry a P!nk i když je miluju *15* A mám všude jenom Ash a Avril a jen jeden plakát Vashley protože Nessie dávám Kátě ... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New Photo...
Se asi lekneš ale *15* *15* *15* Tady takový mega plkáty Avril a mezi nima sem tam Ashleynka... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: New Photo...
Cool.. *14* *14* *14* *1*
-
-
-
-
-
-
..
všechno nejlepší moje zlatíčko největší ♥ ať se ti splní co budeš chtít a co si přeješ berunko a ať si to vydrží se Scottem na vždy a budeš happy furt jako si ty ♥ protože ten tvůj krásný usměv musí ti vydržet ♥♥ -
-
Re: ..
tvoje největší fanynka Klára ale ty to přecí víš že sem už dlouho ♥♥
-
-
ju
Jsem ráda že si tu píšeme a že to tu není nudné.... -
-
Re: ju
taky si říkám..
-
-
ash!!!
Je hezká,hezky zpívá a ani si nemyslim že je namyšlená,no možná jen trošku ale jinak je super -
-
Re: ash!!!
a jak ty můžeš vědět že je namyšlená -
-
Re: Re: ash!!!
promin ale já jsem řekla jenom trošku bye -
Re: Re: ash!!!
a jak ty můžeš vědět že ne??? -
-
Re: Re: Re: ash!!!
je to moje setřenice tak to vím píčo blbá -
-
Re: Re: Re: Re: ash!!!
ahoj tvoje sestrenice je ashley tisdale ????????????? prosim odpovez mi na tvuj email diky *1* *1* *1* *4* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ash!!!
ahoj tvoje sestrenice je ashley tisdale ????????? prosim odpovez mi na muj email diky *4* *4* *4* *8* *8* *8* *15* *15* *1* *1* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
-
-
-
ashley je nej, nej
Já sem taký spíš pro Scotta, sice Jared se taky často usmíval.Přesto Scott je podle mě hezčí a je mi i sympatičtějšíí..A hodí se k Ashley víc....Ashley může mít jakýhokoliv chlapáá:D