-
No tak..
Slečno,Mě nezajímá že tebe nezajímá můj názor..Čteš ho a to je podstatné.. :D Já Ashley rozhodně nic nezávidím..Nevím co bych měla.Ošklivé album které není v Evropě ani v Top 50,křivý nos,hnusné a splihlé vlasy a naprostý herecký anti-talent?? :D To tedy opravdu ne..Jinak slečna,které je 11,na tu se ani nezlobím,je to ještě malá holka,ale slečna která má už občanský průkaz a bude brzy dospěla..Být její rodič dám jí do držky ať se probere..Fakt máš malé IQ.. :D -
-
Re: No tak..
jo jasně hlavně že na očku je v TOP 5 ale to je detail:):)Jinak ty až budeš ticho tak se všem ulevý:) -
-
Re: Re: No tak..
Tak za prvé ..Já jsem neříkala nic o Óčku ale o Top prodávaných albech EVROPY!Takže si to laskavě přičti pořádně..Pokud to na tebe není moc složité a za druhé...
Úryvek z tvé odpovědi →Jinak ty až budeš ticho tak se všem ulevý:)...Uleví je I a néé ý.Takže teď ti zase povim něco já..Na to že je ti 16 tak se všem uleví až se naučíš česky!
-
-
Re: No tak..
jo jasně hlavně že na očku je v TOP 5 ale to je detail:):)Jinak ty až budeš ticho tak se všem ulevý:)
-
-
mela
mela cervene saty a blond vlasy?? -
uz
uz sem si ho koupila je uzasna a plakat je krasny ma tam hnede vlasy je upa bozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: uz
Jj je super:] Já eště nemam nalepený žádný protože sme malovali ale tenhle si nalepim pak mam Van,Princess Protection Program a eště nějaký najdu! *14*
-
-
....
Last night Ashley perform "It's Alright, It's OK" on America's Got Talent. If you missed the show, or just want to watch her again, watch her live performance below. Look for photos from the show coming soon!
What did you think of the show? Leave your comments for Ashley below.
Ashley's new album Guilty Pleasure is available now! Get the Limited Edition or download it on iTunes now.
tohle tam bylo napsaný fotky žádný u toho jak zpívala na tom talentu!!! -
kqmilo
kamilo jsi tu?ja jdu asi delat ty obrazky *4* jj? *4* -
ste tu??
ste tu holky??? -
...
Já sem se jich ptala kolik holek na jejich diskuzy může potvrdit že ten mír zrušila medousssek.??a odpověděli:
vananneh
Re: ..?? - 28.08.2009 20:53 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
Já vananneh,kajuska4,možná vanesska77,a sama medousssek!!A jestli se nepřizná tak si projdi diskuzi u vás! -
jj
jj to je fakt hodně už jsem tady! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jo ja
jo ja sem tu aty??? *7* -
vis jak
vis jak si my psala ze se mam zaregistrovat na facebook nebo na co ze dostavam novinky o ashley zeregistrujes me pls pls pls