-
:-*:-*
ashley je nejky jako opravdu nejky.. a vanessa je fujky jako opravdu fujky -
-
Re: :-*:-*
*1* -
-
Re: Re: :-*:-*
miluju jíí
-
-
-
wooow
takže sem se tam dočetla že ashley tam bude hrát opravdu šipkovou ruženku jménem katarinka:-D prostě až jí bude 18 tak se to bude dít a tak -
-
Re: wooow
ne kecámm..špatně sem to přeložila -
-
Re: Re: wooow
tak jak??? *15* *1* -
-
Re: Re: Re: wooow
ONI Sú moc moc trapné bno fuuuuj *9*
-
-
-
-
ahoj
ahoj jak je?? objevilo se video s te akce *14* *14* *14* asshley vypadá perfektně podepisuje se tam mliony fanousků *14* já jim tak závidím *9* *4* -
hej
hej doufám že Áďa svůj slib dodrží a přivede tu své kámošky chci tu mít nové lidi *15* a moc se těším na to víte co... *14* *14* -
holky
holky ale vite že ash mela koncert za dara v LA??? *14* ja jim tak závidím -
-
Re: holky
jj..... víím.škoda že nebydlím v LA.. ale zase má to tu dobrou stránku - kdybych bydlela v LA, nikdy bycgh vás nepoznala! -
-
Re: Re: holky
holky ale řeknu vám to je fakt rapně napsané že takove: a jsem to já omajda *15* *15* *15*
-
-
Re: holky
čo *9* *9* *9* *9* škoda že som tam nebola... jj ja taky závidím *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ok
ok jo a ash tro times up zazpívala krááááásně že ano?? *14* *14* -
-
Re: ok
všecko zazpívala kráásně:-) -
-
Re: Re: ok
co byjsme od ní čekali že?? *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ok
no to, že to zazpívá skvěle!!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ok
samozřejmě a ona dělala i zvukovou zkoušku to jim nevadilo že to fanoušci na ni už hledí a berou to jako koncert? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ok
to jáá nnewííím
-
-
-
-
-
-
:-D
a co se tady zase ddělo??
oni se fakt neumijou ovláádat, oni jsou uplně mimo.... furt nám jako nadávat, že se nestydijou - ale tak co, aspoň nás vždycky pobavijou, těma jejich legračníma kecama *15* *15* -
-
Re: :-D
nechápu prřoc sem porad lozí!! *8* ony proste nepochoí že tima jejima kecama nás nepřmluví že budem mít rady vanessu!
ashley je pro nás neeeeeeeeeeej !!!! beeest krááásná, zpěvačka upa pervektní!! *14* *14* *14* *14*
-
-
ahojky
Ahojky, je tu někdo??? *14* -
Obraťme list ... :-(
Hey rači změna témata ... nato co by se stalo s Ashleynkou nechci ani pomyslet ... *9* *9* Nepřežila bych tooo ... -
-
Re: Obraťme list ... :-(
twe neee radši změníme téma...............se těším až Ashleynka bude mít nové CD snad ještě tenhle rok aspoň vánoční *14* -
-
Re: Re: Obraťme list ... :-(
No pochybuju že ho bude mít letos ... to už by se vědělo kdyby něco plánovala a připravovala myslim že má teďka hodně čas zarytej Hellcats a tak ... podle mě ještě nic nepřipravuje ... ale až vydá Vashleynka new CDs tak budu happy jak dva grapy ... yeahhh *14*
-
-
-
A nebo ne xD
Ale jestli nechceš abych odešla, tak ještě nepudu, mě se chce spát, ale ještě se mi nechce spát ... *15* *15* *15*
Nebudu povídat třeba o klukách??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: A nebo ne xD
Dobře *15* *15* -
-
Re: Re: A nebo ne xD
A neotravuju tě??? Neměla bych už jít??? Jako jestli chceš jít se dívta na film, tak v pohodě, já pudu ... jestli mě tu už nechceš ... *4* -
-
Re: Re: Re: A nebo ne xD
Míšulko,co to zas je? *15* Já tě chci právě,kvůli nějakýmu filmu se na tebe snad nevykašlu *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: A nebo ne xD
Uff... já tebe též *14*
-
-
-
-