Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

:-*:-*

ashley je nejky jako opravdu nejky.. a vanessa je fujky jako opravdu fujky
    • simca2

Re: :-*:-*

*1*
      • medousssek

Re: Re: :-*:-*

miluju jíí
  • medousssek

wooow

takže sem se tam dočetla že ashley tam bude hrát opravdu šipkovou ruženku jménem katarinka:-D prostě až jí bude 18 tak se to bude dít a tak
    • medousssek

Re: wooow

ne kecámm..špatně sem to přeložila
      • omajda

Re: Re: wooow

tak jak??? *15* *1*
        • ashleynka24

Re: Re: Re: wooow

ONI Sú moc moc trapné bno fuuuuj *9*
  • simca2

ahoj

ahoj jak je?? objevilo se video s te akce *14* *14* *14* asshley vypadá perfektně podepisuje se tam mliony fanousků *14* já jim tak závidím *9* *4*
  • simca2

hej

hej doufám že Áďa svůj slib dodrží a přivede tu své kámošky chci tu mít nové lidi *15* a moc se těším na to víte co... *14* *14*
  • simca2

holky

holky ale vite že ash mela koncert za dara v LA??? *14* ja jim tak závidím
    • medousssek

Re: holky

jj..... víím.škoda že nebydlím v LA.. ale zase má to tu dobrou stránku - kdybych bydlela v LA, nikdy bycgh vás nepoznala!
      • simca2

Re: Re: holky

holky ale řeknu vám to je fakt rapně napsané že takove: a jsem to já omajda *15* *15* *15*
    • ashleynka24

Re: holky

čo *9* *9* *9* *9* škoda že som tam nebola... jj ja taky závidím *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

ok

ok jo a ash tro times up zazpívala krááááásně že ano?? *14* *14*
    • medousssek

Re: ok

všecko zazpívala kráásně:-)
      • simca2

Re: Re: ok

co byjsme od ní čekali že?? *14* *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: ok

no to, že to zazpívá skvěle!!! *15* *15*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: ok

samozřejmě a ona dělala i zvukovou zkoušku to jim nevadilo že to fanoušci na ni už hledí a berou to jako koncert? *15* *15*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: ok

to jáá nnewííím
  • medousssek

:-D

a co se tady zase ddělo??
    oni se fakt neumijou ovláádat, oni jsou uplně mimo.... furt nám jako nadávat, že se nestydijou - ale tak co, aspoň nás vždycky pobavijou, těma jejich legračníma kecama *15* *15*
    • simca2

Re: :-D

nechápu prřoc sem porad lozí!! *8* ony proste nepochoí že tima jejima kecama nás nepřmluví že budem mít rady vanessu!

ashley je pro nás neeeeeeeeeeej !!!! beeest krááásná, zpěvačka upa pervektní!! *14* *14* *14* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

ahojky

Ahojky, je tu někdo??? *14*
  • puspuspusinka

Obraťme list ... :-(

Hey rači změna témata ... nato co by se stalo s Ashleynkou nechci ani pomyslet ... *9* *9* Nepřežila bych tooo ...
    • klaruska44

Re: Obraťme list ... :-(

twe neee radši změníme téma...............se těším až Ashleynka bude mít nové CD snad ještě tenhle rok aspoň vánoční *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Obraťme list ... :-(

No pochybuju že ho bude mít letos ... to už by se vědělo kdyby něco plánovala a připravovala myslim že má teďka hodně čas zarytej Hellcats a tak ... podle mě ještě nic nepřipravuje ... ale až vydá Vashleynka new CDs tak budu happy jak dva grapy ... yeahhh *14*
  • puspuspusinka

A nebo ne xD

Ale jestli nechceš abych odešla, tak ještě nepudu, mě se chce spát, ale ještě se mi nechce spát ... *15* *15* *15*
    Nebudu povídat třeba o klukách??? *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: A nebo ne xD

Dobře *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: A nebo ne xD

A neotravuju tě??? Neměla bych už jít??? Jako jestli chceš jít se dívta na film, tak v pohodě, já pudu ... jestli mě tu už nechceš ... *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: A nebo ne xD

Míšulko,co to zas je? *15* Já tě chci právě,kvůli nějakýmu filmu se na tebe snad nevykašlu *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: A nebo ne xD

Uff... já tebe též *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit