Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

bye

I go sleep bye sister...I love you my baby.I love Vashley *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: bye

NOOO... *9* *9* *9* Ok. I go to sleep too ... "goodbye my love" *14* *14* *14*
  • anulka123

blonde

Blonde tak to hned zkusím:-)
  • blonde

ahojiky

ahoj všichni moc se omlouvám, že sem přišla až teĎ ale pořád nám tu vypínají elektriku a možná nám ji zase vypnou takže nwm jak tu budu dlouho....JInak Ashley všechno nejlepšíí k narozkáám..24 wow... *14* *14*
  • nespesna

zítra napíšu

AHOJ ZASE ZÍTRA
  • jessinka666

simca2

Jo jo však já budem psat ?,A kolik ti je ?
  • simca2

CAW

CAW JA TO NECHAPU JA SEM CHTELA PRIDAT NOVINKU A TAM SE ME UKAZALO ZE NEMUZU PRIDAVAT PROTOZE JSEM PRAVDEPODOBNE PRIDAVALA NEVHODNE NOVINKY ALE JA SEM TAM NIC NEPRIDAVALA MAJI POTENTENY POCAK TA URCITE!!!!!! *16* *8* *10* *16* *16*
  • jessinka666

kamickar

Ale třeba přijede nikdy to není ztracený !!
  • nicky0012

hlasovala

já jsem hlasovala pro ashley ale vanessa jich tam má o 2000 bo kolik hlasů víc to se nám nepovede nikdy!!!! *9* *8* to je ale blbý že prtž ashley je lepší než vana *10* *1* *5*
  • nicky0012

NE

ne já to tam ani na tom druhým blogu nemužu najít tam to mimino není!
  • nicky0012

j

jo hele ashly má uža styl kterej obdivuju prostě ona dokáže z obyčejného kousku dokázat užasný komplet což je krásný a má skvělý nápady a vždycky ví co se nosí a vždycky vynikne!ona je krásná takže jí sluší prostě všechno je to modelka mno!a vyzná se ve světě mody!!a dokáže z tech nemocmoderních oblečení dokáže udělat krásný a moderní kousek což obdivuju ash má užasnej styl co myslíš??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit