-
bye
I go sleep bye sister...I love you my baby.I love Vashley *14* *14* -
-
Re: bye
NOOO... *9* *9* *9* Ok. I go to sleep too ... "goodbye my love" *14* *14* *14*
-
-
blonde
Blonde tak to hned zkusím:-) -
ahojiky
ahoj všichni moc se omlouvám, že sem přišla až teĎ ale pořád nám tu vypínají elektriku a možná nám ji zase vypnou takže nwm jak tu budu dlouho....JInak Ashley všechno nejlepšíí k narozkáám..24 wow... *14* *14* -
zítra napíšu
AHOJ ZASE ZÍTRA -
simca2
Jo jo však já budem psat ?,A kolik ti je ? -
CAW
CAW JA TO NECHAPU JA SEM CHTELA PRIDAT NOVINKU A TAM SE ME UKAZALO ZE NEMUZU PRIDAVAT PROTOZE JSEM PRAVDEPODOBNE PRIDAVALA NEVHODNE NOVINKY ALE JA SEM TAM NIC NEPRIDAVALA MAJI POTENTENY POCAK TA URCITE!!!!!! *16* *8* *10* *16* *16* -
kamickar
Ale třeba přijede nikdy to není ztracený !! -
hlasovala
já jsem hlasovala pro ashley ale vanessa jich tam má o 2000 bo kolik hlasů víc to se nám nepovede nikdy!!!! *9* *8* to je ale blbý že prtž ashley je lepší než vana *10* *1* *5* -
NE
ne já to tam ani na tom druhým blogu nemužu najít tam to mimino není! -
j
jo hele ashly má uža styl kterej obdivuju prostě ona dokáže z obyčejného kousku dokázat užasný komplet což je krásný a má skvělý nápady a vždycky ví co se nosí a vždycky vynikne!ona je krásná takže jí sluší prostě všechno je to modelka mno!a vyzná se ve světě mody!!a dokáže z tech nemocmoderních oblečení dokáže udělat krásný a moderní kousek což obdivuju ash má užasnej styl co myslíš??