Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ahoj

ahoj BG jak je?? no teďjsou nové paparazzi:-D *14* já jsem tak ráds Ashley by měla točit tak dva filmy a jeden ohledně Sharpey Evans:-D *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: ahoj

mno já se dneska po dlouhý době koukla na paparazzi a hnedka 3 new supééér *14* já sem taky strašně šťastná *14*
  • simca2

Tak co??

tak co vybereme???
    me se libi tato:
    http://www.ashleytisdale.org /photos/displayimage.php?album=1304 &pos=218
    • puspuspusinka

Re: Tak co??

ááááá tahle je božííí *1*
      http://i37.tinypic.com/346xcsj.jpg
      • simca2

Re: Re: Tak co??

jeee:-D:-D
    • puspuspusinka

Re: Tak co??

Mě taky, ale skusme ještě vybírat ať se schodneme všeci na tej nej !!! *14*
      • kajuska4

ta je překrásná *4* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tak co??

http://images2.fanpop.com/images/ph otos/5300000/Guilty-Pleasure-Photos hoot-ashley-tisdale-5349183-600-800 .jpg

Já fakt newím, já bych tam dala nejradši všechny *1* *1* *1* *1*
          Mi pomozte najít nějakou božííí *1* *14*
      • simca2

OK tak vybirej...
  • Už nebloguju !!!

Možná že už víte že sem skončila s BLOGEM !!! Jo skončila, nemám na to čas, ale co je lepší novinky mě šíleně baví přidávat a jelikož už nemam blog tak kdykoliv budu mít čas tak všechny novinky přidám semkaa... *14* *14* *14* Snad aspoň ty novinky zvýší návštěvnooost ... *14* *14* *3*
    • kajuska4

Re: Už nebloguju !!!

Ano ale nestratila jsem tě mám tě furt tu *14*
  • klaruska44

new..

Nové Paparazzi Ashleynka za rodičem... *14* moc jí to slušelo ikdyž se schovávala...ale moc jí to slušelo já jsem ráda že je teď milion paparazzů *14*
    • puspuspusinka

Re: new..

Páni *15* *8* Já sem taky šíleně šťastná .., teď je tolik new foteček aspoň mam co přidávat semka na oso ... *15* *14*
      • klaruska44

Re: Re: new..

Přesně Míši..já mám všechny paparazzi co se teď objevily tak ve složkách *14* i jsem si nějaké vytiskla *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: new..

Ee byla u nich na obědě a pak odcházela se svojí maminkou nakupovat *14* a napsala na twitter:oběd a teď jel nakupovat s mou maminku:) *14* *14*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: new..

Aaha...to nevadí a ještě dala své skříni fotky jaká bordel tak když byla prč *1* *14*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: new..

ty vado.. *9*
            • kajuska4

Jj taky bych kulila očima hehe...tak její mamku nějak nemusím..prejže si chtěla půjčit boty nebo co.. *9*
            • puspuspusinka

Jžš to je trapka ta její máti ... mě kdyby vlezla do věcí ... *8* Ale nebudu jí urážet ... mám jí moc ráda a rači nebudu pomlouvat její maminku ... i když já jí nemusím ...
            • puspuspusinka

Jo to sem viděla a kulila oči jakej tam má binec ... *1* *1* *1*
            • kajuska4

Jí to skříně vlezla mama.. *9* psala to k té fotce..jaj.. *5*
  • puspuspusinka

Twe

Hledám už půl hodiny nějakou hezouškou fotešku Ashleynky na dnešní den ... *15* A nic ale koukám na Sashley ... a yeahh ... ty mají tolik nádherných fotešek a candids spolu, štve mě že teďkonc nejsou spolu nikde vidět ... *9* Ale třeba protože Ashleynka natáčí ... snad budou aspoň fotky z Vánoc nebo z Nessynky oslavy kde budou oba ... protože kdyby tam oba nebyly tak by to bylo už divný že by spolu nebyly ani na Vánoce?? *7* *9* Bojím se že se mezi nimi něco stalo, protože já Scotta miluju podle mě je to nejlepší kluk s kterým Ashleynka kdy chodila ... *14* *3* *3*
    • kajuska4

Re: Twe

Přesně je lepší a hodnější a nechci aby se mezi něma něco stalo.. *13* *9* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Twe

Jooo!! *14* *4* *9* I když Jared byl též fajn, ale na Scotta prostě nemá, Scott je úžasnej a příde mi že se k Ashleynce chová děsně hezky, ale teď napsala Ashleynka na Twitter něco o tom že dělala na Díkůvzdání se svým klukem snídani pro svou rodinu ... myslíš že myslela Scotta?? Ono tam totiž bylo my man ... tak sem to takle přeložila ale nwm to jistě?? *7* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Twe

Ehm..Man je člověk.. *15* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Twe

no to wim taky ... ale tak jako jak to mam asi přeložit?? man je člověk i muž ... tak co?? se svým člověkem nebo co?? *15* *15* *15* Je to trochu divná větaa...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Twe

ÁÁá už vím ona to myslela moje rodina a rodina muže...teď jsem si to přeložila *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Twe

Tož já nevím.. *15*
  • puspuspusinka

Áááá xDD

Pááni já se tu celý večer budu párat s blogem ... *15*
    • kajuska4

Re: Áááá xDD

Hehe *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Áááá xDD

HOTOVO ... jedině díky Klárušce ... sem Ti mooocinky vděčná zlatí ...
        Tak a teď se pokochejte jak sem to tam zavedla ... *1*
        http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/
        • klaruska44

Re: Re: Re: Áááá xDD

yeah..není zač... *14*
      • klaruska44

Re: Re: Áááá xDD

ok *1*
  • puspuspusinka

...

Já jdu blogovat, dyžtak pak napiš na jeden z blogů ... *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: ...

jsem tu ... *15* *14*
      • kajuska4

Re: Re: ...

ok *14*
  • kajuska4

..

Včera jsem vystříhovala s toho starýho kalendáře Hsm obrázky Vashleynky ááá *14* a ty velké obrázky mám na skříni *14*
    • puspuspusinka

Re: ..

Jééé *15* *14*
      To já už si nevystřihuji ... mě stačí plakáty ... *14* Mamka mě je vyhazuje ty vystříhané, takže to nemá cenu ... *9*
      • kajuska4

Re: Re: ..

Aha.. *9* tak to já jsem ten kalendář vyhodila tak jsem musela zachránit Vashley tak je mám schované ty menší obr *14*
  • puspuspusinka

xD

Víš jak sem na Evánka Taubenfelda narazila??? *15* *15* Za prvý díky mojí nej kámošce Elis ... která mi o něm řekla a za druhý ... je to nejlepší přítel Avrilky ... *14* *14* *14* A my s Elis pořád chceme aby spolu chodily a ono hovno *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: xD

Aha *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

To mi připomělo včerejší comeback ... Jak prej ... no řekneš kniHOVNO a oni to vystřihnou a bude to no víš co ... ale takle můžu skomolit všecko třeba seKUNDY *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Konečně...

Moje prosby byly vyslišeny a tys dorazila *15* Kajuško dneska sem objevila bomba fotku Avril mam jí jako profilovku ... yeahh ... *14*
    • kajuska4

Re: Konečně...

pěkná *5*
      • puspuspusinka

Re: Re: Konečně...

Děkují *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Konečně...

nz *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit