-
Vše néj
Happy B-day Ashley.. :) :* ♥ -
No
Dobře taky nejsem do Ashley blázen já sem zas do Vanessy ,ale nemyslím si o Ash něco špatného.Dřív jsem ji měla prostě radši,ale stejnak se mi nelíbí že tu nadávate je to diskuze o Ashley atak tak proč sem taháte Vanessu nebo ashley nadáváte......stejnak se vám nepodaří odradit Ashleyny fanoušky k tomu,aby ji neměli rádi a budou ji mít stejnak rádi -
Pokračování!!
Momentálně také Ashley můžeme vidět vedle Zaca Efron v originálním Disneyovském filmu “High School Musical”, který režíruje Kenny Ortega. První díl měl premiéru v lednu roku 2006 a byl to nejlépe hodnocený film v Disneyovské historii. Ashley v prvním filmu zpívala dvě písničky (Bop to the top a What I’ve been looking for), oboje se dostali do Billboard hot 100 chart a oba byly také nazpívány s Lucasem Grabeelem.
Ashley momentálně také nahráva její první debutové CD pro Warner Bros. Records. Její nová verze “Kiss the girl” bude na speciálním DVD “The little Mermaid”. -
anulko a terýsku
Ty fotky jsou naprosto skvělýýý,uzastný no ploste dokonalá ashley...akorát me mrzi ze si nemuzuz pustit tu new pisnicku kdyz nemam repráčky_ *9*
ale nevadí tak jindy.....
a anulko musis mi rict na icq jak jste to vymysleli ten dopis ju?
Ashley je samozrejme nejlepsii__lowíkuju jí a vás všechny taky..zatim papa *14* mějte se_:-* -
medousssku
my máme uplně stejný myšlení ty napíšeš o zítřejších fotkách a já taky... *14* ,,njn....Ashley je prostě nejlepšíí.... :) -
love
Ashley je nadherna *14* -
no
povedala mi to! -
-
Re: no
PREMLUV JI NEJAK PLEAS ME TO NEVADI PROTOZE NAM POMAHA ALE NECHCU ABY NAM TO KAZILA
-
-
JJ
jo ja se tam ted podivam tak pockej ja se vratim *4* -
ja
ja se vsadim ze neprijede protoze Cesko je zapadakov ani v rakousku nevi kde je ceska republika a jak to vim na jednom programu se ptal novinar kde lezi Cesko normalnim lidem na ulici a vite co odpovedel TO BUDE V RUSKU takze ani nasi sousede nevi kde je Cesko natoz Ashley!!!!je to hrozne *9* -
nn
hele já před chvilkou hlasovala a znova my to nede a proč vám jo????musím jak dlouho čekat 20 minut??