Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

A ještě další pokračování!!

Ashleyiny herecké kredity také obsahují film “Donnie Darko”, kde hrála s Jake Gallenhaalem, Maggie Gyllenhallovou a Jamesem Duvalem. Zahrála si v pár dílech “Nathan’s Choice”, “Mayor of Oyster Bay” a “the Howie Mandel Pilot”. Také natočila novou reklamu na T-mobile společně s Catrine-Zetou Johnes. K animovaným filmům, Ashley propůjčila svůj hlas ve filmu “Kim Possible a “Phineas and Ferb”.

Když Ashley netočí filmy, její záliby jsou zpívání (ve 12 letech zpívala v Bílém Domě), nakupování, a chození ven s přáteli a její sestou Jennifer, který je také herečka jako Ash. Ashley momentálně sídlí v Los Angeles. Momentálně také Ashley můžeme vidět vedle Zaca Efron v originálním Disneyovském filmu “High School Musical”, který režíruje Kenny Ortega. První díl měl premiéru v lednu roku 2006 a byl to nejlépe hodnocený film v Disneyovské historii. Ashley v prvním filmu zpívala dvě písničky (Bop to the top a What I’ve been looking for), oboje se dostali do Billboard hot 100 chart a oba byly také nazpívány s Lucasem Grabeelem.
  • simca2

P

PRIDALA SEM 15 OBRAZKU Z HAVAIE KDE MA CERNE PLAVKY AJ Z ORANZOVÝMA *14* *14* ASHLEY JE NEJ!!!! *14* *14*
  • kamickar

jo

jo já to skusím
  • nicky0012

já vim!

ale jen sem řekla že ona do prahy přijede TAKŽE ASHLEY ASI TAKY NE???
  • nicky0012

hm

já myslim že ne ona jich má o hooodně víc!
  • medousssek

:-)

Ahojky, tak jsem zase tady...
  • kamickar

simca2

fakt??jakto víš??
  • simca2

des

des na ten film co v nem hrala ash? s tima priserkama fakt nevim jak se jmenuje
  • nespesna

Míša

Ahojky už jsem tu souhlasím.
  • omajda

ja

ja sem se divala na ty videa a jsou upa bozi jso krasny *4* *4* *4* a ash je taky tam hezka *4* *4* *4* vyborne s je vybrala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit