-
mohli
mohli bysme dnes dít 7000 komentíku *14* -
:PPPPPP
NEDOKÁŽETE PŘIZNAT ŽE VÁM VADÍ ŽE *5* VÁM *5* TADY NADÁVÁME *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ZATIM CO TADY PÍŠETE SVOJE KECI JAKO SMAŽEM TO,NÁM TO NEVADÍ... TAK BULÍTE NA DRUHÝ STRANĚ U TOHO VAŠEHO STARODÁVNÝHO POČÍTAČE *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: :PPPPPP
ježiši no tak dobře přiznávám se: faklt mě strašně moc vadí že nám nadáváte. já jsem z toho uplně špatná. te´d se tady klepu strachem u toho svyho starrodávnyho počitače a uplně málem brečim *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :PPPPPP
konečně něco přiznáá!!!bacha ta vaše růžena se vám za chvíly rozpadnee!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :PPPPPP
no spis zvedne!!! *15* *15*
-
-
-
Re: :PPPPPP
*15* *15* PRESNEEEEEEEEEE
-
-
ashley
skoda že nejsou žadne novinky o ash *9* holky na mém blog je dalsi díl She is best tak se koukněte *15* -
ahojte
aojte holky ted jsem se vyměnila se segrou takže jak je?? *4* už jste se bavily jaké měla kráááásnééé šaty ash na te akci??? *14* moc se mi líbilo jak sladila boty sse saty moc dobré *14* -
-
Re: ahojte
ahoojky, mě se taky strašně moc ten modrej TOP líbil:-) -
-
Re: Re: ahojte
ne to bylo uža *14* -
-
Re: Re: Re: ahojte
jj bylo to moc hezký!!ashley je prostě vyjímečná a vždycky dokáže sladit!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojte
vždycky je proostě perfektníí -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojte
ano ona dokáže skusu hadry udělat supr saty nemslím ze ty modre byy kus hadry ale...... *14*
-
-
-
-
-
-
Ashleynky <33
Ahoj Ashleynky <333333333333333333 *14* -
-
Re: Ashleynky <33
ahooooooooooooooj *4* *3* -
Re: Ashleynky <33
ahojky -
-
Re: Re: Ashleynky <33
ahoj *3*
-
-
-
Ahojte
ahojte holky jak se mate??? no já jdu pridat novinku na blog al budu tu!! někde jsem nasla že sla vanessa s ashley na kafe takže to přidám:-D *4* -
-
Re: Ahojte
dobře ty new fotky sou úžasný -
-
Re: Re: Ahojte
jooooo jsou upa kráááásnéé ten čepček co má ahs na hlavě je fakt pěkně oblečená a vanessa na tom zas tak spatně taky není *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojte
jj sluší jim to ale Ash nejvíc -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojte
jo ash nejvíc stejně jsem si myslela že spolu nemluví!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte
jo!!!! ashley tam fakt skvělý outfit!!! fakt *14* *14* -
jj já jsem to taky přidala na blog!!jsou to krásný fotky! -
já si to myslela taky ale pravda to neni smály se spolu
-
-
-
-
-
-
Yeahhhh ...
Koukněteee... yeahhh ... no já teda slintala ... sou tááák kwásný ... *14* *14* *14*
http://ash-and-ve.org/Gallery/thumbnails.php?album=2290 -
Wááááááááááááááááá áá
Kajuš a Klaruš vy dneska slavíte narozeniny (vše nejlepší, moc Vám přeji moooc dárečků) a já výročí, už jsem na osobnostech 600 dní !!! Juchůů ... *15* *14* *3* -
-
Re: Wááááááááááááááááá áá
zlatí děkuji moc a áá už tolik..já tky dost *14*
-
-
jééj
Kajuško poraď jakej si mám dát na ty nohy ... *1* *1* ??
Mám tu černé třpitky a blankytnou modř a krásnou růžovou jak samet a taky cihlovou ... a milioon dalších a poté takový krásný červený ... tééda jestli se enrozhodnu tak na tu nohu hodím všechny mám tam celkem 10 prstů a 10 laků vyberu ... *1* *1* *1*
Celkem jich mám asi 37 ... takže je to OK ... *1* *1* -
-
Re: jééj
Promiň řešila jsem s mamkou vánoční písničky tak srry.
ehm já mám červený tak si dej též.. *3* -
-
Re: Re: jééj
Já si dala červený světle takový jako má ráda Nessynka tu červenou a na to ještě černé třpytky a musím přiznat že to vypadá přímo kouzelně !!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jééj
Já mám taky takový který má ráda Nessynka..
A já třpytky nemám.. *9* ale i tak je to pěknéé *4* -
-
Re: Re: Re: Re: jééj
No já byla dneska nakupovat s Kačí ... a připadala jsem si úplně jako Nessy a Stella ... že jsem šla s mladší sestrou nakupovat (my jsem s Kačí 5 let od sebe a Nessy a Stella 7 ... *14* )
Nooo a jak sem měla ještě ty Ashley kozačky a džíny podle Nessie ... tak to bylo krásnéé ... a koupily jsem si lesky na rty ... jsou vážně boží ... a pak jsme tam úplně totálně vybraly spousta hezkých laků ... asi 7 jich máme ... *15* No a poté ještě nějaké sponky ... Dcl sme utrácely ale bylo to krásné ... já tu nemám žádnou kámošku tak nakupuji s Kačí ... a musím říct že to bylo super ... Káťa je vážně jakoo 15letá puberťačka... *15* *15*
-
-
-
-
-
...
Máma s tátou jely na večeři a řekly že budou doma za půl hodiny že už jedou a ještě nejsou taks em jim zavolala a oni jenom že si daly večeři a yvchutnaly si jí ... twee... a já se tu pak bojím ... *8* *9* -
-
Re: ...
Ou *9* tož to se mně někdy taky stává.. *9* -
-
Re: Re: ...
Někdy jako na zabití ... no nic ...
Tak jdeme něco rozebírat ne?? *15* -
-
Re: Re: Re: ...
ok *1*
-
-