-
Áchhhhh
Jéééééééééééé ... to mě málem teď zabiloooo .... jééééééé ... ty fotky z té Akce jak byla Ashleynka jsou no já nedýchám bože Ash to tááák šíleně mooc slušelo to je překrásné báječnéé -... absolutně ... nooo já sem vedlee... yeahhhh *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Áchhhhh
Áááá přesně upa moccc nádhernááá *14* *14* -
-
Re: Re: Áchhhhh
Joo až se nestačím divit ... jakoo ty candids videa a vše na mém blogu je tak dokonaléé ... děkuji mooc že se mi o něj staráš ... *14* *14* *14* Kdybych tu mohla o víkendu být dýl jak hodinu tak se o něj starám aspoň o víkendu ale já si rači chci kecat s vámi když sem tu jen na chvíli *9* *14* Seš vážně pokláádeek *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Áchhhhh
Není zač protebe všechno a klidně se ti o něj budu starat *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Áchhhhh
Jen je mě to lítoo, že to odneseš ty když mám já zaracha... *9* *9* Neodvádím tě tím od tvých věcí nějak??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Áchhhhh
Nee to je v poho mně to bavííí *15*
-
-
-
-
-
-
Achjooo
XDdd -
-
Re: Achjooo
omlouvám se Míši akorát já se zakecala na dizkusi Ness *1* *14* -
-
Re: Re: Achjooo
V poboček znám ja zas u Av xD hey Radime máš smůlu ... Michal uz že adoptovat nechce xD takže Kajus a Klarus truchlete ... Brácha nebude xD -
-
Re: Re: Re: Achjooo
*9* to je škoda mno *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjooo
Me je to u neceho *3* *15*
-
-
-
-
Re: Achjooo
*15* *15*
-
-
:-((
Achjo, on už je pátek ... mě se do té školy vůbec nechce ... *9* Ale utěšuji se, že už je to jenom 4 měsíce, a navíc tenhle měsíc uběhne rychle, protože to je takový ten měsíc plný stresu a učení a testů a já když se snažím se učit tak mi ten čas děsně rychle utíká ... protože si furt říkám naučila jsem se všechno atd. no takže tenhle měsíc budu mít honičku a pak jsou Velikonoční prázdniny, jenže ty jsou asi jenom 2 dny nebo jak to je ne?? *9* *9* No ale aspoň něco ... no a potom už zbývají jenom 3 měsíce ... 2 takové ještě torchu testový ale nic děsnýho a potom odpočinkový a výletový měsíc, takže když to tak shrnu už se musím učit jenom 3 měsíce ... *14* *14* *14* Je to pro mě super uklidňující ... že za 4 měsíce bude po všem a já tu s vámi budu každičký den ... *14* *14* A pak slibuju, ve školním roce už se začnu líp připravovat, aby mě už nikdy takový půlroční odloučení od Vás nepotkaloo ... *14* *14* *14* -
-
Re: :-((
Přesně máš pravdu!! *14*
O VP budeme spolu už jsme se i domluvily s Davidovýma a oni říkali že ano takže báječný *14* *14* -
-
Re: Re: :-((
Jéééé, to je úplně báječnéé ... teď si mi totálně zvedla náladu ... *14* *14* A zase budu celý den jen přemýšlet o té naší VP akci ... *15* *15* Bože ta bude úžasnáá ... jooooo *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :-((
Yeah.. *14* *14*
-
-
-
-
Yeah xD
Aaaaa ja se na tebe dnes tak těšila :-***************** *14* -
-
Re: Yeah xD
Já taky mockáá.. *14*
-
-
ŠOK !!!
Kajuško, je to pravda ...?? Nessie má fakt new kluka?? *7* *14* -
-
Re: ŠOK !!!
Ahojky,
No má Joshe s filmu Journey 2.. *14* *14* -
-
Re: Re: ŠOK !!!
Já chci fotkuuu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ŠOK !!!
On je sexy a víc než Zac
http://www.google.cz/images?hl=cs &source=hp&biw=1366&bih=547&q=josh+ hutcherson&gbv=2&aq=5&aqi=g10&aql=& oq=josh *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ŠOK !!!
Páááníí ... tak to teda anoo ... supeer ... aspoň že je o5 happy a netrápí se ale stejně v mysli si jí od Zaca nedokážu oddělit ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ŠOK !!!
Pravda..ale Zac má jinou nějakou bloncku..ale já jsem tak ráda že Nessie je ráda.. *14*
-
-
-
-
-
-
HB
Všechno nejelpší Ashleynkoo ... :-* Miluju Tě úplně nejvíc ze všech celebrit a nikdy nepřestanu ... seš mým vzorem ... takže všechno nejlepší k 26 narozeninám a pořádně to oslav ... už se těším na fotky... I love you so so so much ... 4EVER <3 :-**** -
fanynka
ahoj,,hele mám nápad..napiste jsem kazdej aspon tak 5 komentáru:D,kazdej ale jinéj ale myslim pozitivních komentů.proste aby Ashley mela ty enjlepsi komentiky....Protoze ona jedina si to zaslouzi...je to totiz nejvetsi a nejkrasnejsi hollywoodska star jakou znam....*14**14**14**14**14**14*,,nu tak šup holky..pište pište:D,,ale ať nejsou vsecky stejny:D..zatim papko*8* -
-
Re: fanynka
tak dobře píšu...!Ashley je nej nej a neeeej!!!!je lepší než tady ňáká Vanessa Hudgens *14* *14* a role Sharpay jí fakt sedne! *3*
-
-
Konec!!
Ashley momentálně také nahráva její první debutové CD pro Warner Bros. Records. Její nová verze “Kiss the girl” bude na speciálním DVD “The little Mermaid”.
Ashleyiny herecké kredity také obsahují film “Donnie Darko”, kde hrála s Jake Gallenhaalem, Maggie Gyllenhallovou a Jamesem Duvalem. Zahrála si v pár dílech “Nathan’s Choice”, “Mayor of Oyster Bay” a “the Howie Mandel Pilot”. Také natočila novou reklamu na T-mobile společně s Catrine-Zetou Johnes. K animovaným filmům, Ashley propůjčila svůj hlas ve filmu “Kim Possible a “Phineas and Ferb”.
Když Ashley netočí filmy, její záliby jsou zpívání (ve 12 letech zpívala v Bílém Domě), nakupování, a chození ven s přáteli a její sestou Jennifer, který je také herečka jako Ash. Ashley momentálně sídlí v Los Angeles. -
holký
holký ty fotky sou uplně bestový ty sou KRÁSNÝ , nádherný... nemám slov *4* *3* -
...
asi joo.. všichni se na ty fotky hrozně moc těší .-)