-
ahojík
ahojík holky už sem tu si tu simco2?? -
simco2
ty si ta jak se usmívá nebo toje Magda??jinak ste obě dvě hezký -
jo
jo jasne jenom me to jaksi nejde s kopirovat se zdrojem tak sem tam napsala ze je to od tebe ju??? -
simca2
jo přesně máš pravdu akorát si mysli jestli si je taky neobarvila kvůli filmu high school musical kterého se bude natáčet čtvrtá řada -
ja taky myslim
jj ja si myslim keby prišla na kasting zaspievala notu a isto bi ju zobraly *14* -
-
Re: ja taky myslim
a ešte y vyhrááááááááála *14*
-
-
Ashley
Ashley je nej a je tu vsechno vb poradku:-D -
Ashley a Miley
Ashley a Miley jsou prostě BEST. tady ty dvě holky narozdil od vanessy a od zaca něco dokázali.. a to to, že jim sláva nestoupla do hlavy a to je to nejdůležitější -
jessinka
kikinka zachvilku dorazáíííí. jupíííí -
-
Re: jessinka
jupííííííííííííí sper *14* *14* *14*
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!
ROMANO HIP HOP, ROMANO HIP HOP ideáál.. anebo bych spíš měla zpivat. kačer uuu už k vám děti zdálky letí kačer uuu( vanesska má totiž pusinku tak trošku, ale jenom fááák trošku jak kačer donald -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!
A ASHLEYNA MA OBROVSKY NOS JAK PINOKIOOOOOOOOOOOO *15* *15* A ZUBY JAK ZLOBR A HLAVA JAK PLEASATA ZABAAAAAA *15* *15* -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!
JEJDAMNE HNED SE NEOPAKUJ SAK TO MUSIS NEJAK OPLATIT ŽE??? JSTE UBOHÝ OBĚ SI MYSLÍTE ŽE KDYŽ JSTE TADY ŽE STE SUPER TO TEDA NE SPÍS NULY!!!!!! *15*
-
-
ashleynky: já když sem ppoprve mamce ukázala vanessu tak řekla: ježiši, to je druhej kačer donald .-D -
-
TÝÝ VOGO TO JE DOBRÉÉÉÉ *15* -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!
však jo, moje mamka je na tady ty věci dobrááá:-D ona narozduil od jinejch kačera donalda pozná hned na prvni pohled
-
-
-
*15* *15* nechápu co jim je no a? tak bude hrát růženku vanessa se neproslaví tím že bude jakásio prostitutkja teda ta role ji ale sedne *15* -
-
to nebude role.... to bude skutečnost.. teda pardon - už je!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!
JOJO TAK UŽ TO CHODÍ *15* ASHLEY A MILEY ARE BEST FOREVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
HAPPY B-DAY MILEY AND SABÍNA
tak dneska mám narodeniny *14* -
-
Re: HAPPY B-DAY MILEY AND SABÍNA
Jo jo, aj ja se přidávam všechno nejlepší hodně šťestí, lásky a všechno co si přeješ a samozřejme zdraví, to je to nejdůležitejší.. -
-
Re: Re: HAPPY B-DAY MILEY AND SABÍNA
dakujem ste milý *14* *14* *14* darčeky som dostala zošiť kde je ash. podložku hannah nálepky ash a miley a to je všetko ale ževraj v sobotu budeme oslavovať *14* *14* *14* ja si to aj tak vážim aj keby som nedostala nič *4* *3* ale moje naj pranie je stretnúť Ashley a Miley a Vanesse streliť do jej kxichtu *15* *15*
-
-
Re: HAPPY B-DAY MILEY AND SABÍNA
hodně stesti a MILEY TAKY!!!!!! *14* *14*
-