Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

přijdůůůůůůůů

já prijdu ja prijdu ja prijdu ja prijdu juchůůůůůůůůůůůů *14*
    I LOVE ASHLEY *14* *14* *14*
    • medousssek

Re: přijdůůůůůůůů

love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14*
  • simca2

ja

ja jsem snad tady jedina kdo ji veri???hele!ja vim ze nas podvedl anisek a ostatni, ale za vanessuvk rucim uz si tady se mnou pise po nekolikate!!!to by tak dlouho neprezila kdyby to delala! jak anisek s tou druhou!!!!tady bylo tak mesic ale ona je tu dyl o mnohem dyl *3* *4* *3*
    • vanessavk

Re: ja

žIADNY KOMENTáR ANI OD VANESSYVK *15*
  • holky:-D

holky juknete se na můj blogísek?anetik11.blog.cz *3*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: holky:-D

M8š ho pěkný ale asi ještě není dodělaný že???:-) Ale je fajný, jen tak dál:-)
  • Noty-Suddenly

Ahoj.. Nemáte někdo noty na klavír na písničku Suddenly?.. Kdyby jo, pošlete mi ji prosím na e-mail.. Děkuji moc..
  • kajuska4

hey!

Já si stěžovala na tu reklamu a správce mně napsal:Tak dobře zaplať te jí a ukončíme jí... *16* *8* jako mně ta reklama tak štve..áááá *8*
    • puspuspusinka

Re: hey!

Cožeee??? *7* *7* Jak jako zaplaťte jí?? *7* Co to má být twe?? *7* *9*
      • kajuska4

Re: Re: hey!

Tohle mně přesně napsal:
        Ahojky, reklama je nedilnou soucasti vsech webu. Proto uziveni takovych webu mate vy jako uzivatele zcela zdarma! Pokud ovsem budete ochotni jako uzivatele za tyto sluzby zaplatit, s radosti tyto reklamy odstanime. Diky za pochopeni. *16*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: hey!

AHA... V tom případě sem ráda že tu reklamy jsou, jináč jako platit za svou nejoblíbenější stránku bych nechtělaa...
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: hey!

Tož to já taky ne.. *3*
  • puspuspusinka

Konečně

Konečně se mi to přidalo na blog *14* To to trvalo ty Candids dneska *15*
    • kajuska4

Re: Konečně

Přesně já už je tam mám taky..hehe... *4* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Konečně

Awe já sem ráda že to takle trvalo,... to znamená že je jich hodně a to já miluju tyhle šťastné candidsky kde je jich hooodně

Páni už zase žvanim 5. přes 9. *15* *15* To sem celá já když sem happy ... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Konečně

Přesně..já taky miluji takové Candids..áá *14* *14*
  • puspuspusinka

...

Hey co myslíš ... tenhle layout si objednala jedna holka ... a chtěla cute pixelky a zvířátka tak sem jí ho udělala takle ... jako mě osobně se dcl líbí ty moje popisky jak sem je udělala ... a ten layout taky neni nejhorší ... *14*
    http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/1012/layout-and-labels-for-happy-lady
    • kajuska4

Re: ...

Áááááá bože to je nejkrásnější fakt děláš je nádherné.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Fakt ... Supeer ... *14* Děkuji mooc ... Já sem ráda že mám aspoň stálé zákazníky ... Káťu a sem tam i Klarušku ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Super.. *4* *14*
  • Ahooooooooooj! Omluvám se zlatka, že jsem tu dlouho nechodila, ale nešel nám internet a pak furt doma musim pracovat a ve školní dny mám počítač jenom na hodinu a to maám pak co dělat abych stihla dát věci na blog... tak promiňte... ale kdykoliv budu mít chvíli budu tu slibuju... ale nejdřív musím nabrat hafo dobrých známek ://
    • kajuska4
      *14*
  • puspuspusinka

Ehm..

Kajuško už jsi byla na mém blogu?? Budu se přesouvat ... vím že sem s tím asi už praštěná *15* Ale když já sem divná ... noo ... tak tohle je můj new blog na kterém pracuji už od 15:00 ... *14*

http://ash-tisdale-org.blog.cz/
    • kajuska4

Re: Ehm..

Škoda...mně se nejvíc líbil tamten ale tož je nádherný.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehm..

Neboj, všechno bude stajné ... *14* Já se jenom přesunula, protože sem prostě divná *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ehm..

Nejsi ale tož *15* *15*
  • klaruska44

..

Ty všechny fotky jsou dokonalé ♥
    • tizzinka

Re: ..

ano...dívám se na něj když,jsou nové ♥
      • klaruska44

Re: Re: ..

moje řeč