-
přijdůůůůůůůů
já prijdu ja prijdu ja prijdu ja prijdu juchůůůůůůůůůůůů *14*
I LOVE ASHLEY *14* *14* *14* -
-
Re: přijdůůůůůůůů
love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14* love ashleynka *14* *14* *14*
-
-
ja
ja jsem snad tady jedina kdo ji veri???hele!ja vim ze nas podvedl anisek a ostatni, ale za vanessuvk rucim uz si tady se mnou pise po nekolikate!!!to by tak dlouho neprezila kdyby to delala! jak anisek s tou druhou!!!!tady bylo tak mesic ale ona je tu dyl o mnohem dyl *3* *4* *3* -
-
Re: ja
žIADNY KOMENTáR ANI OD VANESSYVK *15*
-
-
holky:-D
holky juknete se na můj blogísek?anetik11.blog.cz *3* -
-
Re: holky:-D
M8š ho pěkný ale asi ještě není dodělaný že???:-) Ale je fajný, jen tak dál:-)
-
-
Noty-Suddenly
Ahoj.. Nemáte někdo noty na klavír na písničku Suddenly?.. Kdyby jo, pošlete mi ji prosím na e-mail.. Děkuji moc.. -
hey!
Já si stěžovala na tu reklamu a správce mně napsal:Tak dobře zaplať te jí a ukončíme jí... *16* *8* jako mně ta reklama tak štve..áááá *8* -
-
Re: hey!
Cožeee??? *7* *7* Jak jako zaplaťte jí?? *7* Co to má být twe?? *7* *9* -
-
Re: Re: hey!
Tohle mně přesně napsal:
Ahojky, reklama je nedilnou soucasti vsech webu. Proto uziveni takovych webu mate vy jako uzivatele zcela zdarma! Pokud ovsem budete ochotni jako uzivatele za tyto sluzby zaplatit, s radosti tyto reklamy odstanime. Diky za pochopeni. *16* -
-
Re: Re: Re: hey!
AHA... V tom případě sem ráda že tu reklamy jsou, jináč jako platit za svou nejoblíbenější stránku bych nechtělaa... -
-
Re: Re: Re: Re: hey!
Tož to já taky ne.. *3*
-
-
-
-
-
Konečně
Konečně se mi to přidalo na blog *14* To to trvalo ty Candids dneska *15* -
-
Re: Konečně
Přesně já už je tam mám taky..hehe... *4* *14* -
-
Re: Re: Konečně
Awe já sem ráda že to takle trvalo,... to znamená že je jich hodně a to já miluju tyhle šťastné candidsky kde je jich hooodně
Páni už zase žvanim 5. přes 9. *15* *15* To sem celá já když sem happy ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Konečně
Přesně..já taky miluji takové Candids..áá *14* *14*
-
-
-
-
...
Hey co myslíš ... tenhle layout si objednala jedna holka ... a chtěla cute pixelky a zvířátka tak sem jí ho udělala takle ... jako mě osobně se dcl líbí ty moje popisky jak sem je udělala ... a ten layout taky neni nejhorší ... *14*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/1012/layout-and-labels-for-happy-lady -
-
Re: ...
Áááááá bože to je nejkrásnější fakt děláš je nádherné.. *14* -
-
Re: Re: ...
Fakt ... Supeer ... *14* Děkuji mooc ... Já sem ráda že mám aspoň stálé zákazníky ... Káťu a sem tam i Klarušku ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Super.. *4* *14*
-
-
-
-
Ahooooooooooj! Omluvám se zlatka, že jsem tu dlouho nechodila, ale nešel nám internet a pak furt doma musim pracovat a ve školní dny mám počítač jenom na hodinu a to maám pak co dělat abych stihla dát věci na blog... tak promiňte... ale kdykoliv budu mít chvíli budu tu slibuju... ale nejdřív musím nabrat hafo dobrých známek ://
-
-
*14*
-
-
Ehm..
Kajuško už jsi byla na mém blogu?? Budu se přesouvat ... vím že sem s tím asi už praštěná *15* Ale když já sem divná ... noo ... tak tohle je můj new blog na kterém pracuji už od 15:00 ... *14*
http://ash-tisdale-org.blog.cz/ -
-
Re: Ehm..
Škoda...mně se nejvíc líbil tamten ale tož je nádherný.. *14* -
-
Re: Re: Ehm..
Neboj, všechno bude stajné ... *14* Já se jenom přesunula, protože sem prostě divná *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehm..
Nejsi ale tož *15* *15*
-
-
-
-
..
Ty všechny fotky jsou dokonalé ♥ -
-
Re: ..
ano...dívám se na něj když,jsou nové ♥ -