-
??????
o čem budeme ještě povídat????? *15* *15* *15* -
-
Re: ??????
Mně je to jedno..o něčem srandovním *15* -
-
Re: Re: ??????
Mě nic nenapadá ... *15* Ale chtělo by to něco crazy ... *15* *15* Jinak promiň, ale já teď přidívím na blog, ale už jsem i tu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ??????
Dobře v poho máme to stejný já jsem taky přes tenhle týden jenom na blogu i tu ale víc na blogu to je novinek no twe dnes jsem přidávala jich aspoň přes 500 už mně bolí ruce áá *15* vždycky přidám a za hoďku další ale teď letěla Nessie za Brittany Snow na narozky *14* na party *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ??????
Yeahh ... pecka Brittany bude mít narozky ... *14* *14* A doufám, že letí i Ashleynka, protože jestli nepoletí, tak to bude beztak kvůli Hellcats a to už by mě fakt nasralo ... *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??????
jn *9*
-
-
-
-
-
-
Jared
http://ash-and-ve.org/Gallery/displ ayimage.php?album=666&pid=17544#top _display_media
No není sladkeeej??? *7* *14* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Jared
Jé právě až moc *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Jared
*15* *15* *14* -
Re: Re: Jared
Yeahh ... *14* *15*
-
-
-
je hrozně hezká
-
Anti Tisdale
FANYNKY:Ashley je namyšlená bloncka *15* *14* *3* *4* *5* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Anti Tisdale
To ty jsi namyšlená. Ty kr*! Není to vůbec pravda a když se ti nlíbí, tak tady nevzbuzuj odpor. Jako brunetka vypadala blbě, i já bych se ocbarvila, kdybych vypadala jako ona! A jak si jako přišla na to¨, že je namyšlená? To není pravda! *13* -
-
Re: Re: Anti Tisdale
Kdyby měla původní vlasy tak na ní není nic zajímavého. Ale i s blond vlasy vypadá divně.
-
-
Re: Anti Tisdale
Je to peroxidní blondýna. Ale namyšlená asi není.
-
-
??
holky kdy se asi tak posle ten dopis? *7* jinak ashley je nej *14* *14* -
....
stačí , že si píšem aspoŇ Ashley bude mít hoodně komentářů a možná se jí zvýší i návštěvnost...Jessinko666 to je dobře že tu jsi..aspoŇ někdo dalšíí.. *4* -
Ahojky
Ahojky. Myslím, že můžeme být rádi že je ash před Vanessou na 4. místě.. To nedokážeme dohonit Miley cyrus.. to prostě nejde Ashley má 21-22 tísív a miley má 62-63 tisíííc. to se prostě nedá splnit. myslím, ale že na sebe mužeme být pyšní že sme za včerejšek dokázali Ashley posunout -
novinari se ptali Ashley na spoustu věcí toto je jedna znih
Většina zvuků na "Guilty Pleasure" jsou moc těžké,s ostřím než
třeba ty tvé písně Sharpay,ale také než na tvém první sólovém albumu "Headstrong".
Určil ti někdo,aby jsi na svém dalším CD (GP) měla více ostřejšího rozjezdu,i přes
všechny fanoušky HSM?
,,Jo,já jsem opravdu chtěla něco,co bude odraz v mém nynějším životě.
Tím,čím jsem teď a jak daleko se dostávám.Je tam opravdu hodně hnané kytary,
popu a rocku,a myslím,že mí fanoušci se mnou jdou dále.První album,byla pro mě
učební zkušenost,ale kdežto s druhým albem už jsem věděla co chci.Přes 25 písní
jsem zaznamenala a dostala přesně to,co jsem chtěla."
A dělala jsi nějakou z nich?
,,Ano,dělala.Spolu-napsal a jsem čtyři písně na albu a to :
"Acting Out", "Me Without You", "Overrated" a "What If". -
když
tak já du když nikdo neodepisuje -
jakto?
tweeterwall.mallplace.com/tw/worldw ide/best-female-solo-artist
zkus to tam dát ještě jednou ju? *9*