Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emilyamiley6

nenavidim vtrapkine faninky

ja ich nenávidím tie vtrapkine faninky!!!! šli na môj profi la zmenily mi tam moje heslo ja ich tak nenaidim a ta kakusa4 je ina krava *16* *16* *16* *16* a urobily mi tam že nemám rada ashley a že mám najradčej vtrapku fúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!! a vymazaly mi z fanclubu ashley a pridaly mi vtrapku fúúúúúúúúúúúj ja ich tak nenávidím a daly mi tie potupné filmy vtrapky do fanclubu a mala som v profile ashley ako fotku a oni mi daly na miesto ashley tu kravu vtraku!!!!!!!!!!!
    najradčej by som ich som ich spláchla do záchoda! okrem vannaneh ta vtom nemala prsty! takže najhoršie na svete su vtrapkine fans a najlepšia je ashley a miley *14* *14* *14* *14*
    a vtrapka is *9* *9* *9* *9*
  • kamickar

ahojík

ahojík jak se máš
  • simca2

jo

jo neexistuje kalím na to promi ted to nerikam tobě kami a le té holce
    nebudem se hcovat jak ty vanessyny fanousci zejo? a cetla sis co napsla Adéla na jejich dikuzu?prostě cela pravda! *4*
  • simca2

vsimli

vsimli jste si ze jsme se tu celou dobu bavili jwnom o sobe? tak já to spravím
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *15*
  • simca2

jj

jo ashley nej !!!! *14* *14* *14* *14*
    • aakristina

Re: jj

jes ashleynka nej a nani nikdo nema a nikdy mit nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *3* *4*
  • terysek...

simca2

přesně marta je v porotě nej ale holky kde ste viděli crank it up kam se na něj mám podívat já už sem ho viděla ale nějak sekaně
  • simca2

kdyby

kdyby ddo Zlina prijela ashley tak bych zesilela
  • simca2

co

co tesis se na film vetrelci na pude???
  • medousssek

Vanessa

tím pádem bude vanessa pro všechny prostitutka když to tak srovnávají...
    myslím že je lepší být srovnávaná s fifllenou než s prostitutkou:-D
    • medousssek

Re: Vanessa

ale Vanesa se vlastně už jako prostitutka ukázala, takže to neni žádnám novinka:-D
      • omajda

Re: Re: Vanessa

jo *1*
  • headhunter

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit