-
jsme
jsem hrozně ráds že mám ráda ashley!!!!je neeeeeej písničky má neeeeeej, krásně ritmické!!!! oblečení je neeej a navíc nedělala žadné průsery je dospělá a má rozum *14* -
holky
holky my jsme ty neeeeeeeeeej napsaly jsme tak 500 prizpevků !!!!!!! *14* *14* *14* a máme už 10100 není to uzasne??? *14* *14* *14* *14* -
-
Re: holky
JASNE žE SME:-) -
-
Re: Re: holky
joooooooooooooo *14* *14*
-
-
-
ahooooooooooooooj
ahojky holky, jsem tu nová, můžu si sváma psát? myslím, že jste staršně super. už dlouho si tady čtu, co tady píšete. já taky vááážně nesnáším vanessu hudgens, je strašně unilá..tak můžu se k vám přidat? -
-
Re: ahooooooooooooooj
že se ptás a dík moc *4* -
-
Re: Re: ahooooooooooooooj
jeszě jsem zapoměla *15* AHOOOOOOOOOOOOOOOJ *15* *4* -
Re: Re: ahooooooooooooooj
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: ahooooooooooooooj
jééé, ahoj.. budem moc rádi, když se k nám přidáš! je super, že máš stejné názory! a hlavně že máš ráda naši ashleynkuu
-
-
odpověď
Já byla u dr, bylo mi špatně..... A do středy jsem doma, ale na praxi se moc těším, do školy ani tak ne jako na praxi:D a jinak jsem byla doma a ležela, a samozrejme byla na osobnostech -
-
Re: odpověď
aha :D :) -
Re: odpověď
jo a jake nove filmy s ash jsou fakt super??? kdo jaky videl??? *14* *3* -
-
Re: Re: odpověď
vím že Ash má hrát v Aliens in the attic a pak v šípkové ružence -
Re: Re: odpověď
no vím že Ash má hrát v Alienc in the attack a pak v Šípkové ružence -
-
Re: Re: Re: odpověď
moc me to mrzi, ale v tech 18:30 tu nebudu, nam nejak blbne net:( ale byla jsem tu drive, a kdyz tak pokecame i normalne a ne jen ve smluveny cas, fakt pardon holky, jste nej:-)
ash ash:D papa *14* *1* *4* *14*
-
-
-
-
jana267
cau ani *1* *1* -
-
Re: jana267
čus zuzko
-
-
hahahah
pro puspusinku to jo (nic ve zlym)co ve skole *7* -
-
Re: hahahah
škola? tak to je zlej sen,... *1* ,...rači ani nemluv,... *1* ,...!!! -
-
Re: Re: hahahah
co se stalo my porad z neceho piseme ted z evropy.
-
-
-
new blog
Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz -
..
Tak já nevím co chcete řešit.. *9* -
-
Re: ..
Ehm...to se musí vyřešit o čem..hmm.. *4* -
-
Re: Re: ..
Pěkné téma hmm *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Hehe..nn já jsem myslela na jedno téma ale nevím teď na jaké..vidíte říkám že mám malou pameť *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ach *1* jj *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Ááá..sakwáá *1* -
Že jo Míši.. *15* .. -
Kajuš, ty seš v problému ... *15* *15* s tou pamětí ... *15* *15* -
jj *1* -
Help me *15*
-
-
-
-
-
-
Achjoo!
Twe ale ta reklama je fakt šílená ... *9* No nic ... nebudeme jí řešit, kašli na ní ... *4* Neskazíme si s ní náladu ... *14* *3*
No a co tedy?? O čem budeme konkrétně kecat ... *7* *14* *3* -
-
Re: Achjoo!
Tož..nevím..hmm.. *1* ..zase rozebírat Vashley Style.. *3* -
-
Re: Re: Achjoo!
To můžeme ... a já myslela že tě tohle téma už nebaví pořád rozebírat jak to máme ... ale mě děsně... delej den bych si třebas povídala o tom jakej hodlám mít šatník co si hodlám koupit atd. *14*
Víš napadlo mě ... (budu mít new pokojík, vlastní, budu se stěhovat od sestry do vlastního konečně) a chci ten pokojík úplně celej ve Vashley Stylu ... jenže to musím pořádně promyslet, a napadlo mě to nějak jako zorganizovat a naplánovat ... *14* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Achjoo!
Supééér... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjoo!
Tak co ... pustíme se do operace: Vashley Style ... *15* *15* *7*
Proto chci tolik zhubnout, abych si mohla nakoupit nové lepší věci víc podle Vashleynky ... a do nové krásné skříně si dát jen to nejlepší oblečení ... *14* *3*
Už mi jí přivezly a jak měla Ashleynka ty fotky ze své šatny tak ta moje skříň je skoro stejná jako ta prostřední skříň co tam Ashleynka měla... wooow ... *14* *3* Jse Happy.... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjoo!
Super..jdeme do Vashley style.. *14*
-
-
-
-
-
-
..
Kajuško co ty naše předsevzetí?? *14* *15*
Budeš se též snažit o jeho dodržení??? *14* *3*
Já to s Maddie myslím vážně ... opravdu mocká chci ... už sem si dneska do iPodu vypysovala i cvičební plán .. *14* *15*
To bude hustý jakoo ... *14* *15*
Snad to dokážu ... *14*
A ty máš jaké jako Vanessa... že?? *15* *14* *3* *3* -
-
Re: ..
Já to taky myslím vážně a beru to *1* *14* -
-
Re: Re: ..
Super... budeme spolu cvičit ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
dobře *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Kajuš, normálně si du do nového mobilu napsat ... 29.12.2011 ... sázka s Kajuškou ... *15* *15* *15* *15*
Jakoo to si napíšeme potom kolik sme zhubly nebo shodily... *15* *15* *15* -
-
dobře *15*
-
-
-
-
-