Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

to

to si jenom vymysleli protoze ona si nachala udelat jenom to tetovani Bella a rekla bych ze ji to slusi *4*
  • nicky0012

jsi tu

jsitu???????haloo je tu někdo markéto??
  • omajda

ne

ne jenom sem ti to nabidla
  • omajda

HM

hm ale ja tam mam ze odletěla z Los Angelského letiště do New Yorku
    a podtim je ze sla s tou kavou
  • nicky0012

ju:??

jj mě už to taky vadí já sem si dala slib ýže na dizkuzi vtrapky už nebudu nidky chodit a dodržuju to!víte takže já jsem vám tam nic nenapsala!!!myslím tedka! *8* ale my si mužema psat na naší diskuzi jak je ashley nejlepší a vttrapka hrozná a vy taky ale nebudeme si ty narážky psát na dizkuzi vtrapky a vy na dizkuzy ashleynky!!! *15* *5* *4* *9* *3* *14* *14* *7* *3* *1* *1*
  • medousssek

out and out

já se sní nehádám. a taky já už mám taky staršně moc plakátu a měla jsem je vylepený v pokoji ale teď mám novej a žadny plakaty už si tam lepit nebudu protože se mi to už nelíbí.. vypadalo to tam jak v maringotce'!! maximálně si dám pár plakátu na mou MEGA nástěnku ale to je tak všechnoo!!!
  • nicky0012

ashlenka je nejlepsší

jj to máte pravdu ona je prostě nej!!!a cenu si zaslouží v modelkách je na 1 místě v herečkách na 2 a ve zpevačkách taky na 2 to si určitě zaslouží velikou cenu!! *14* *1* *14* *14*
  • omajda

jo sem tu

jo sem tu a pockej mam super tema jenom vydrz jo???
  • medousssek

:-D

hele lidi.. kdo je to VAnessa?? znáte tady někdo nějakou Vanessu?? já teda ne. tak proč ta osoba tady něco takovyho piše.. jak mužeme pomlouvat nějakou Vanessu když ju ani neznáme :-D:-D??
  • nespesna

nejdu

já nikam nejdu! *16* *16* at mámka třeba řve!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit