Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

nepřidou

no na moje heslo nepřijdou *14* *14* no jinak začala škola ajá na počík nemám moc čas tak sorry... *4*
  • nicky0012

..

ahoj holky to že ash kleslasi napslaa ty marky bo ne??no víš já si mylím že ne ae jastli to udělaly van fans tak už jsou trapní!a jinak pošlete mi pls fotky ash ze svatby jeniffer na muj mail děkuju mooc!!/
  • simca2

jo

jo jsem poke j
  • kamickar

Markét

můžu si vaší fotku dát na můj profil kldyž ste moje kámošky??prosím moc moc prosím
  • simca2

plsssssssssss

plssssssss podivate se na nas blog???pls je to o ashley a chtela bych slyset vas nazor jaky je a tak.........prosim

www.ashley4-is-best.blog.cz jesste jednou dekuji ze se kouknete
    moc bych si prala aby tam nekdo chodil pravidelne a dival se na Ashley novinky o ash a tak a dozvedel se o ash mocinky nejvic:-D tak jeste za vsechny adminky DEKUJI
    kdo se podiva na muj blog tak napiste treba tady nebo na tom blogu jestli se vam libi a jestli na nej budete chodit neeeeeeeee kazdy den jenom aspon nekdy se neco dozvedet o ashley DIKY :-) *4* *14* *3* *14* A TAKE BYCH CHTELA RICT TEDA ZE MOCINKY DEKUJI PAPA *3* *14* *14* *4*
  • ashleynka0012

...

aha jo upa moc se na to těším nemužu se dočlat až to bude u nás v kině!!newíš jestli bych to už ted mohla na netu někde shlednout???
  • Mrkněte

Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/
    • Re: Mrkněte

neotravujes
  • simca2

skoda

skoda že nejsou novinky !! *9*
  • simca2

jha

ja sem taky nasla video pockej jenom ho najdu
    • medousssek

Re: jha

okey,...potom pošli odkaz
  • ashleynka24

OCH VANESSA

http://www.pikosky.sk/2009/08/05/va nessa-hudgens-zase-ukazuje-cecky/
    OCHH SI MOC TRAPNUČKA *15* *15* *15*
    • simca2

Re: OCH VANESSA

ty vogo to jsou ové fotky ona je trapná to asi dělala tak pred rokem vypada stari o hodně cetla jsem si prizpevky maji pravdu už neví čím se pochválit *10* *9* *13*
      • omajda

Re: Re: OCH VANESSA

to jsou urco nove fotky ty vogo ta je traaaaaaaaaaapnaaaaaaaa a ze pry sou stare kydz to pridaly pred rokem no ale stare nestare nemela to delat vubec ale nase slunicko neudelalanic *14* *14*
      • ashleynka24

Re: Re: OCH VANESSA

jojo *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit