-
ahojky
ahojky Ashleynky jak je?? *14* -
-
Re: ahojky
skvěle... a jak se daří tobě:-)je taky u vás takové krásné počasí? -
-
Re: Re: ahojky
Jo Ady dneska je v brodku fakt fajn že ? Ještě že se dneska sejdem tto mně uklidní !! -
-
Re: Re: Re: ahojky
je tady suprově -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
ja taky asi dneska půjdu nekam s kámoškou *4*
-
-
-
Re: Re: ahojky
taky se mám skvělle a u nás??.... pche... tady je zataženo a mlha *9* *15*
-
-
-
Už MUSíM
už musím tak papa *1* nech sa vám sníva o našich dvoch najkrašnejších dievčatám Ash and Mil *14* -
hej
hej ale Ash má ted samé paparazzi no už se tesim jak bude alliens in the attic nevm jesli to bude dobrej film ale půjdu na něho *4* a ona ted poslední dopbou hrozně často chodí do tělocvičny.... -
-
Re: hej
bude to určitě skvělej film(ale né tak skvělej jako stmívání)... a taky podle té tělocvičny má postavu, takže jí to můžeme maximálně schválit. vypadá fantasticky *14* *14* -
-
Re: Re: hej
STMÍVÁNÍ JE NEEEEEEEEEEJ *14* *14* ASH JE PERFEKT *14*
-
-
-
chyba
jo a musim te SKáRAT!!!! VanessoPotentíci!!!!ne lochnessy to je stare!!!!jsme se dohodly ne?????no vidis to!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: chyba
hmmmmmmmmmmmmmm................. *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: chyba
co hmmmmmmmmm snad ses nenastvala???prominn *9* *9* -
-
Re: Re: Re: chyba
já newím co jinyho j tomu mám napsat.. fakt newím.. tohle je jako prostě ............strašnýý -
-
Re: Re: Re: Re: chyba
CO STRASNY???TA PREZDIVKA SE TI NELIBI!!???? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chyba
ale proč se bavíš o přezdívkáchů.. o přezdívky zde přece vubec nejde
-
-
-
-
-
-
holky
holky napište kdo tu všechno je? -
-
Re: holky
jaaa -
-
Re: Re: holky
jaaa
-
-
-
ahojik
ahojik holky tady anisek,anule,miley214,anisek22.jak je? *3* *3* *3* -
Film Hellcats!!
jeejda ja se taak tesim na ten fiilmik:-D -
-
Re: Film Hellcats!!
JoJo Nejsi sama já taky a děsně moc moc moc moc moc moc moc *14* *14* *14*
Prostě jako lidi já nemám doma disney chanell a nedavno mi kámoška řekla že na youtube sou všecky díly z 1. série a já od toho seriálu nemůžu odkousnout normal Ashleynkááá je tám skvěle nadabovaná a děsně krásňoučkááá *14* *14* *14* prostě boží seriálek *14* *14* *14* a na ten film se těším děsně moc *14* a plus na Picture This už se těším až tu bude na dvd *14* -
-
Re: Re: Film Hellcats!!
doufam ze to bude na DVD....a jeste bude tocit film o sherpay, ale to bude jen na disney chanellu:-( ja ho taky nemam:-( -
-
Re: Re: Re: Film Hellcats!!
Jak jako o Sharpay,... to bude mít svůj vlastní seriál jako Sharpay Evansová *7* *14* a budou tam lidi z HSM nebo aspoň Ryan? *7*
Páááni to si budu muset obstarat disney chanell a nebo chodit k nějaký kámošce -
-
Re: Re: Re: Re: Film Hellcats!!
jo ja taky si to musim obstarat:-D
jinak nvm jestli tam budou z HSM, ale to bude o sharpey events a bude to samozrejme hrat Ashley!!!:-D *14* proste to bude o jejim zivote a dokonce si tam najde i pry kluka takze se tesim..natacet se to bude toto leto a bude to na disney chanellu tak v lete 2011:-( pozde co?? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Film Hellcats!!
Mě by se k Ashleynce dcl i líbil Zeke *15* *14*
-
-
-
-
-
-
ahojte BG
ahojte holky, tak tu p dlouhé době píšu:) chci se zeptat jak se všichni máte?
Jsem hrozně pyšná na Ash, jelikož její seriál Hellcats vyhrává 1. místa v žebříčcích a to se ještě nezačlo vysílat, že prej lidé to chcou hrozně vidět:D *14* *14*
Ashley prosě miluju, škoda že nemá ten koncert v ČR! *14* *9* -
-
Re: ahojte BG
čauky jéé s tebou Makýsku jsem si dlouho nepísala wow. *3* a mám se dobře a ty?Jééé já to chci taky vidět Hellcats miluji a Ashleynku takyyyyyyyy *14* *14* *14* a jj škoda že ho u nás nemá *9* *14* -
-
Re: Re: ahojte BG
JoJoJooo... Ashleynka je prostě nejlepší ... *1* *1* *1* Božžže já sem pořád úplně mimo z toho že prostě zrovna Vashley jsou the BEST v oblíkání ... jako neže by prej měly nejlepší šatník ale umí to prej skvěle sladit a tak jim to vždycky taaak sluší i když dou jenom na pláž nebo do fitka nebo nakoupit ... jakooo supeeer ... *14* -
-
Re: Re: Re: ahojte BG
*3* *14* Jim to sluší vždycky :)
-
-
-
-
Hey...
Nechoďte nikam já tu budu ikdyž se čučím na film..ale normálně odepisuji.. *3* -
-
Re: Hey...
Jansý ... nápodobněě... *15* *15* No a když ty 2 tak já asi 1 ... *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Hey...
Já tu jsem furt já se na nic nedívám.. *1* -
-
Re: Re: Re: Hey...
Dobře.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hey...
Nevíte kam sem si dala ty blbý DVD ... ??? *7* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hey...
Já ne ani nevím kde bydlíš...přesně.. *15* -
Teda Kajuš a koukej s epřiznat že tys mi ho šlohla... *15* *15* *15* -
Hmmm...že by podstůl nebo k Tv...nevím.. *15* no u mně není.... *15*
-
-
-
-
-
-
???
Klaruška se přihlásila a zatím mění jenom fotešky a ještě nezavítala semkaa... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ???
Hehe.. *15* *15* -
-
Re: Re: ???
Ehm..nevím jakou si dát když jich je přes 30 *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ???
No to sme dvě já už jich taky vystřídala asi 5 *15* Ale už jsem zakotvila ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Já taky.. *15* *14* už mám vybranou..mno...strašně krásné paparazzi..fakt.. *14* hej to nevíte co řekl brácha na ty fotky..napíšu vám to na nový *15*
-
-
-
-